Marree 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 .... ..... aha.... ja včasih so tile pogovori, kukr bi rekla Sfinga - hitri, včasih pa kukr bi enga GOLUMA (če ga gdo pozna iz prstana) gledu Življenje me je prepričalo, da Bog JE. Da Bog biva v vsakem od nas. Da nas ima Bog neizmerno in brezpogojno rad. Da ima naš Bog vero v nas. Da naš Bog nikoli ne obupa nad nami, pa če naredimo še tako hudo neumnost. Da nas naš Bog vodi po tapravi poti. Da se lahko kadarkoli obrnemo na našega Boga. V to verjamem. Verjamem pa tudi v pogovore z ....... angeli Citiraj Ljubezen izbeza dušo iz njenega skrivališča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 .... ..... aha.... ja včasih so tile pogovori, kukr bi rekla Sfinga - hitri, včasih pa kukr bi enga GOLUMA (če ga gdo pozna iz prstana) gledu Hehe... Marree, ne boš verjela... ampak včeraj sem gledala gospodarja prstanov drugi del in ista fora mi je padla na pamet Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Življenje me je prepričalo, da Bog JE. Da Bog biva v vsakem od nas. Da nas ima Bog neizmerno in brezpogojno rad. Da ima naš Bog vero v nas. Da naš Bog nikoli ne obupa nad nami, pa če naredimo še tako hudo neumnost. Da nas naš Bog vodi po tapravi poti. Da se lahko kadarkoli obrnemo na našega Boga. V to verjamem. Verjamem pa tudi v pogovore z ....... angeli Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ni poti do Boga, po kateri bi se odpeljali z zlato kočijo.Je pot do sebe, komaj vidna sled za tiste, ki si resnično želijo do Boga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Zdaj vem, da sem v Njegovem naročju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Bogovi so na strani močnejših. Tacit Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ah, ko bi se dalo takole skozi pogovarjat.................................. mateja z M-i so pa itak vedno same težave :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 z M-i so pa itak vedno same težave :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 ej, hvala ti za to (saj vem, da ni samo zame) je kot obliž na moje razpoloženje v tem mesecu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Amis, me veseli, če ti tole kako pomaga Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 - Spusti. Samo spusti. Ničesar nisi mogla narediti in to je v redu. Ne počuti se neudobno. V odnosu ničesar ne moreš 'narediti'.to je to, Mateja hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 huh, Mateja, tole je bilo pa prav za dobro jutro po še eni noči... navidezni, seveda... Hvala ti Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Smo kdaj dlje od Boga, kot tedaj, ko si ne želimo več ljubezni?Smo kdaj bližje sebi, kot smo tedaj, ko si želimo do Boga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Nikdar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 , Mateja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Vem samo to, da sem v Boga. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Opogumil sem se in vprašal!Boga za nasvet. Jezno me je pogledal in odgovoril:"Dal sem ti pamet" zaloputnil z vrati in odšel.Še bolj ga spoštujem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Borism a si ti prebral knjigice s tem naslovom? Zelo zanimivo branje, Mateja je tule podala nekaj svojega podobnega.Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Spoštujem človeka, ki verjame in kleči pred Bogom. Preziram pa človeka, ki kleči pred človekom, ker misli, da je Bog. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Spoštujem človeka, ki verjame in kleči pred Bogom. Preziram pa človeka, ki kleči pred človekom, ker misli, da je Bog.Boris, sem brez besed... tale je pa (mogoče me edino besedica "prezirati" malo moti, ampak če je človek fleksibilen in da not kaj drugega namesto te besede, pride pa super rek ven... ) Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 *S katero energijo se pogovarjam?- Ustrezno namenu. *Kako naj te imenujem?-Kakorkoli želiš!Mateja.... sploh ni kaj dodati Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Kdor me je ustvaril, je moj Bog.Ko klečim pred njim in ga častim, si pod kolena dam mehko blazino, da vidi, kako prav je imel, ker mi je dal tudi pamet. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Nas odnos do boga, je nas odnos do SEBE.. ceprav to na nek nacin ni mogoce, ampak recimo da je.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Adijo in hvala za vse ribe! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.