borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Sodobni bogovi pišejo nove zapovedi.Prva se glasi;Verujte vase, v pravega Boga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ljudje se najbolj približajo Bogu, če osrečujejo ljudi. Cicero Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 "Boga ni. Ce bi Bog obstojal, le kako bi lahko prenesel, da nisem sam Bog ? " F.Nietzsche Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Bog je in vsak od nas je Bog, le da si včasih to malo narobe razlagamo. Sama sem se pričela pogovarjati z Bogom kakšnih deset let nazaj, ko sem prebrala knjigo: MOČ POZITIVNEGA MIŠLJENJA. Moji pogovori niso bili samo pogovori, bila je tudi jeza, užaljenost, sovraštvo,...., vsa paleta, ki sem jo takrat čutila do Boga, ker sem mislila, da je on kriv za vse kar v mojem življenju ni tako kot si želim. Takrat še nisem vedela, da je včasih veliko bolje, če česa, kar si močno želim, ne dobim - kakor, če to dobim (ne bi bilo zdravo zame). Potem sem srečala Sumo Ching Hai. Potem sem prebrala knjigo: POGORI Z BOGOM, dobra literatura. In tako kot sem se spreminjala sama, tako so se spreminjali tudi moji pogovri z Bogom, a osnova, ki sem se je naučila, je ostala enaka. Najbolj pri vsem tem, pa uživam, ko pridem do določenih spoznanj o sebi. Naj vas vse Bog blagoslovi in lep pozdrav, mk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ou Bog ,Bog bog in batina˝zakaj je treba kaj poveličevat, iskat mogočnejo, izpopolnejšo stvar ali bitje? Vprašanje: Kaj lahko storimo, da bi pomagali Vašemu delu?Mati Meera: Uresničite samega sebe. Saj ne gre za poveličevanje. Tudi ti si Bog (ustvarjaš ali uničeješ), pa tudi če se tega ne zavedaš. Ne skrbi, tudi ti boš to spoznal. Uresničiti samega seba - ja, ja in nato spoznaš, da si tudi ti Bog in v trenutku, ko se zaveš postaneš ponižen, ponižen, ponižen..... lp, mk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 se spotikamo, ....hej...spoznal sm ga takrat,ko sm ga skor premagau ampak vseen, ne iščem intenzivno primerjavo ;treba le zgodovino upoštevat, spoštovat in raziskovat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz sem danes, nekaj minut, ko sem šla na sprehod s psom, poslušala petje ptic. Že dolgo nisem bila tako blizu Življenju. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz sem danes, nekaj minut, ko sem šla na sprehod s psom, poslušala petje ptic. Že dolgo nisem bila tako blizu Življenju.Ptica ne poje, ker bi rada nekaj povedala.Poje...poje, ker ima pesem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Zdaj sem se spomnila nekega prizora iz meditacije, ko sem bila pred leti na izobraževanju (Osebni dnevnik). V tisti meditaciji sem položila na oltar redovniško oblačilo in so se usuli rdeči dolgi lasje izpod tistega pokrivala ... na sebi sem imela svileno prosojno svetlozeleno obleko. Bosa sem veselo poplesavala okrog oltarja in beli menih me je zadovoljno gledal in rekel: 'In tako za vedno'...- Stori to ZDAJ! Snemi resna, omejujoča prepričanja, kakšen naj bi bil človek, predan bogu... zapleši v svoji ženski strasti in uživaj v veselju, ki se prebuja... x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 zakaj je treba kaj poveličevat, iskat mogočnejo, izpopolnejšo stvar ali bitje? Vprašanje: Kaj lahko storimo, da bi pomagali Vašemu delu?Mati Meera: Uresničite samega sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ptica ne poje, ker bi rada nekaj povedala.Poje...poje, ker ima pesem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Bog je blizu tam, kjer ljudje drugemu izkazujejo ljubezen. Pestalozzi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Bog je v nas in vsepovsod okoli nas...je stvarstvo materialnega in duha...pogovarjati se s ptico je pogovarjati se z Bogom...objeti drevo, je objeti Boga...preklinjati sovražnika je preklinjati Boga... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Bog je v nas in vsepovsod okoli nas...je stvarstvo materialnega in duha...pogovarjati se s ptico je pogovarjati se z Bogom...objeti drevo, je objeti Boga...preklinjati sovražnika je preklinjati Boga... Res je.Samo v Janezekovi kleti ga ni.Je nimajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bog je najbolj vesel, ko se počutimo tako dobro in ok samo s sabo, da ga ne potrebujemo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 a tole pri tebi velja za vse, ki jih imash rada.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 najbolj hecn se mi je zdel pa einstein ko je reku... stari je že meu svoje načrte... ehja tko da ej stari saj sva zmenjena kako zdaj naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 enstain-jst sam to vem da nč nevem ne tisto je bil sokrat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 opssssss Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 o.k. relativnost mi je uganka Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Nobene skode ni, da ti je! Itak, nima smisla, si kaj predstavljat kot cisto reativnost! Je pa smiselno se truditi priblizevati... Ampak, ne priblizati! Ker to direktno odbije nazaj... Zakaj? Ker nima smisla, idealizirati relativnost! Resnic je vec! Je tvoja, je moja, je njegova... Veliko stvari je dejstev, ki jih ne moremo dokazati.. Custva ne moremo meriti, zelje ne moremo meriti, upanje ne moremo meriti... pa smo jih vseen sprejeli, ker nihce ne dvomi, da obstajajo! Fiziki, matematiki...imajo tezave, ker si rezultati nasprotujejo, nekatere do zdaj dokazane ugotovitve z prej sprejetim pogledom na stvari... Velik dejstev je neprijetnih in zato tezko sprejemljivih, ce je za nekoga ta svet vse kar ima... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Nobene skode ni, da ti je! Itak, nima smisla, si kaj predstavljat kot cisto reativnost!ne saj vem lepo in prav ampak reativnost je pa hudičevo seme Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 o.k. relativnost mi je uganka Relativnost ? Mujo vprasa Hasota kaj je to relativnost. Haso: "Mujo, to ti je ovako: ako ja tebi gurnem ku*ac u supak, ti imas ku*ac u supku, ja imam ku*ac u supku,ali relativno gledano, ja sam u bolji situaciji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 uf,se sreca da, si v bolji situaciji samo relativno... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.