Skoči na vsebino

Pogovori z...bogom

Mateja

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bog je in vsak od nas je Bog, le da si včasih to malo narobe razlagamo.

Sama sem se pričela pogovarjati z Bogom kakšnih deset let nazaj, ko sem prebrala knjigo: MOČ POZITIVNEGA MIŠLJENJA. Moji pogovori niso bili samo pogovori, bila je tudi jeza, užaljenost, sovraštvo,...., vsa paleta, ki sem jo takrat čutila do Boga, ker sem mislila, da je on kriv za vse kar v mojem življenju ni tako kot si želim.

Takrat še nisem vedela, da je včasih veliko bolje, če česa, kar si močno želim, ne dobim - kakor, če to dobim (ne bi bilo zdravo zame).

Potem sem srečala Sumo Ching Hai.

Potem sem prebrala knjigo: POGORI Z BOGOM, dobra literatura. In tako kot sem se spreminjala sama, tako so se spreminjali tudi moji pogovri z Bogom, a osnova, ki sem se je naučila, je ostala enaka. Najbolj pri vsem tem, pa uživam, ko pridem do določenih spoznanj o sebi.

Naj vas vse Bog blagoslovi in lep pozdrav, mk

Deli na socialnih omrežjih

ou Bog ,Bog bog in batina˝

zakaj je treba kaj poveličevat, iskat mogočnejo, izpopolnejšo stvar ali bitje?

Vprašanje: Kaj lahko storimo, da bi pomagali Vašemu delu?

Mati Meera: Uresničite samega sebe.

x:Dx

Saj ne gre za poveličevanje. Tudi ti si Bog (ustvarjaš ali uničeješ), pa tudi če se tega ne zavedaš. Ne skrbi, tudi ti boš to spoznal.

Uresničiti samega seba - ja, ja in nato spoznaš, da si tudi ti Bog in v trenutku, ko se zaveš postaneš ponižen, ponižen, ponižen.....

lp, mk

x;)x

se spotikamo, ....

hej...spoznal sm ga takrat,ko sm ga skor premagau x:Dx

ampak vseen, ne iščem intenzivno primerjavo ;treba le zgodovino upoštevat, spoštovat in raziskovat x:Dx

:palec: x:)x

Jaz sem danes, nekaj minut, ko sem šla na sprehod s psom, poslušala petje ptic.

Že dolgo nisem bila tako blizu Življenju.

Vse dobro,

xrolleyesx Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Jaz sem danes, nekaj minut, ko sem šla na sprehod s psom,  poslušala petje ptic.

Že dolgo nisem bila tako blizu Življenju.

Ptica ne poje, ker bi rada nekaj povedala.

Poje...poje, ker ima pesem....

Zdaj sem se spomnila nekega prizora iz meditacije, ko sem bila pred leti na izobraževanju (Osebni dnevnik). V tisti meditaciji sem položila na oltar redovniško oblačilo in so se usuli rdeči dolgi lasje izpod tistega pokrivala ... na sebi sem imela svileno prosojno svetlozeleno obleko. Bosa sem veselo poplesavala okrog oltarja in beli menih me je zadovoljno gledal in rekel: 'In tako za vedno'...

- Stori to ZDAJ! Snemi resna, omejujoča prepričanja, kakšen naj bi bil človek, predan bogu... zapleši v svoji ženski strasti in uživaj v veselju, ki se prebuja... 

x:Dx x:Dx

zakaj je treba kaj poveličevat, iskat mogočnejo, izpopolnejšo stvar ali bitje?

Vprašanje: Kaj lahko storimo, da bi pomagali Vašemu delu?

Mati Meera: Uresničite samega sebe.

:palec:

Bog je v nas in vsepovsod okoli nas...je stvarstvo materialnega in duha...pogovarjati se s ptico je pogovarjati se z Bogom...objeti drevo, je objeti Boga...preklinjati sovražnika je preklinjati Boga... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Bog je v nas in vsepovsod okoli nas...je stvarstvo materialnega in duha...pogovarjati se s ptico je pogovarjati se z Bogom...objeti drevo, je objeti Boga...preklinjati sovražnika je preklinjati Boga... x:)x

Res je.

Samo v Janezekovi kleti ga ni.

Je nimajo.

x:Dx

bog je najbolj vesel, ko se počutimo tako dobro in ok samo s sabo, da ga ne potrebujemo x:Dx x:o)x x^x x:Xx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

najbolj hecn se mi je zdel pa einstein ko je reku... stari je že meu svoje načrte... ehja tko da ej stari saj sva zmenjena kako zdaj naprej...;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nobene skode ni, da ti je! x:px

Itak, nima smisla, si kaj predstavljat kot cisto reativnost! Je pa smiselno se truditi priblizevati... Ampak, ne priblizati! Ker to direktno odbije nazaj... Zakaj? Ker nima smisla, idealizirati relativnost! Resnic je vec! Je tvoja, je moja, je njegova...

Veliko stvari je dejstev, ki jih ne moremo dokazati.. Custva ne moremo meriti, zelje ne moremo meriti, upanje ne moremo meriti... pa smo jih vseen sprejeli, ker nihce ne dvomi, da obstajajo!

Fiziki, matematiki...imajo tezave, ker si rezultati nasprotujejo, nekatere do zdaj dokazane ugotovitve z prej sprejetim pogledom na stvari... Velik dejstev je neprijetnih in zato tezko sprejemljivih, ce je za nekoga ta svet vse kar ima...

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Nobene skode ni, da ti je!  x:px

Itak, nima smisla, si kaj predstavljat kot cisto reativnost!

ne saj vem lepo in prav ampak reativnost je pa

hudičevo seme :vragec: x:Dx :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

o.k. relativnost mi je uganka x;)x  :palec:  x:Dx

Relativnost ?

Mujo vprasa Hasota kaj je to relativnost.

Haso: "Mujo, to ti je ovako: ako ja tebi gurnem ku*ac u supak, ti imas ku*ac u supku, ja imam ku*ac u supku,

ali relativno gledano, ja sam u bolji situaciji.

x:Dx x:Dx x:Dx

uf,se sreca da, si v bolji situaciji samo relativno... x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...