tomazslo 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Tomazslo, redkokdaj kak tekst absorbiram tako integralno, redkokdaj se tako poenotim z njim (pravzaprav nikoli), da lahko izjavim Skoraj pod vse kar je bilo napisano v tem tvojem tekstu se podpišem Material, ki razlaga mojo (recimo temu) notranjost (izraz ni primeren, a boš že razumel), moram to nujno začutiti s svojo notranjostjo, ne glede na objektivnost, resničnost. Pri meni gre vedno za subjektivno resničnost, druge ni. Kot je samo subjektivna resničnost pisca. Kolikor ga pač uspem absorbirati... morda si teoretični fizik, pa si uspel absorbirati vse.Ja tudi s tabo se strinjam, vsak si to po svoje razlaga in pač tako poizkuša razložiti, nič ni narobe s tem. Seveda prav vsi to tudi doživljamo. Poglej naprimer naprimer razlago "Resnice življenja" od društva Vir. Tudi tam se več ali manj vse poklapa. Najtežje nanm je razumeti in največja neznanka je, če nečesa ne vemo se pa v resnici dogaja. Naprimer: Poznam, kako magnetno polje zdravilca vpliva na zdravljenca in zakaj je tu uspeh določenih tehnik (fizikalni pojav), ne razumem pa, kako to deluje na daljavo, vendar poznam primere, kjer je delovalo. Tudi sam sem preizkusil in deluje, čeprav si fizikalno ne znam razložiti. Pa se mi velikokrat mota po glavi, prav iz vzroka, ker ne razumem. Kar se duhovnosti tiče, jaz prav tako to sprejemam v tisti obliki, kot ostali, tudi sam imam veliko tega za svojo dušo, edino kar je poleg, je še firbec, zakaj tako. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Takšno fizikalno dojemanje Enosti je lahko dostopno samo "posvečenim".Ce tako razmisljas je povsem nepotrebno razglabljanje na 'duhovnost in osebna rast'. Ne silim nikogar in ne ponujam teorij, le te so zapisane v mnogih podobnih knjigah. Hocem samo reci da je materialisticna predpostavka Univerzuma zgresena. Mnogi 'realisti' me bodo sedaj obesili na klin toda ponujam samo dokaze. Dokazi SI in obenem napreduj, a ni to fino. Poizkusi katero od meditacij (presezna, t.i. transcedentalna je najvec kar lahko storis) in napreduj ZDAJ. Vse knjige in znanje tega sveta ti ne bodo dale nobene osebne izkusnje, ki je edina ki lahko preprica in je obenem najvecji dokaz. BTW: ze hodis po tej poti, zakaj ne bi pospesil koraka. Pravzaprav presedlal na letalo. No, tudi to je lahko nekomu razumljivo, čeprav mi moraš še prosim razložiti, kaj pravzaprav ima to skupnega s Pogovori z...bogom, naš osebni odnos do bogaTudi to sem ze odg. V bistvu nic in vse v enem. Povedal sem ze da imam izkusnjo ali dve za seboj (zdi se mi dovolj povedano), ki pa jih ne bi omenjal (spomni se NLP primerjave ). Odg. sem samo tistemu, ki zanika Naravo in sebe. Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Tezko je vcasih pisat v temo povsem osebne stvari, kjer lahko nekdo negira Boga cetudi zato nima nikakrsnih dokazov.Namenoma nisem več hotel omenjati tega, pa si stvar pogrel. Poglej, pišeš da je težko pisat osebne stvari, ker lahko kdo negira Boga. Ampak v tej temi taki ne pišejo. Ce pa bi napisal moji dve izkusnji bi to morebiti izgledalo kot da sem "malce odmaknjen" in se mi prikazujejo povrh se NLP, zato sem raje posplosil (sicer pa ob prvem videnju niti nisem bil sam, tudi prijatelja sta videla in dozivela enako) . Kakorkoli moj osebni odnos se poglablja.Svojih dveh izkušnjenj nisi opisal, pridajaš pa NLPMislim ej, ce ne razberes iz konteksta, da je stvar 'karikirana' potem je tezko obrazlozit. Pri tako resnih stareh, kot razgovor z Bogom, si karikiranja ne morem privoščiti.Daj pojdi na ulico, ogovori neznanca in mu povej, da si imel se z 2 prijateljema videnje Boga.Tukaj na nekaj namighuješ. Osebna izkušnja? Povedal sem ze da imam izkusnjo ali dve za seboj (zdi se mi dovolj povedano)...Če nisi hotel povedati nič, potem je gotovo dovolj povedano. Če nam hočeš povedati dovolj, nam opiši svojo osebno izkušnjo in jo po možnosti še poveži s tistim dolgim pisanjem, ki si nam ga ponudil v branje. Piko is talk! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 ... ker lahko kdo negira Boga. Ampak v tej temi taki ne pišejo. Poglej post od sokrates. Njemu je bil namenjen odg. Spet si slabo prebral. Svojih dveh izkušnjenj nisi opisal, pridajaš pa NLP.Daj pojdi na ulico, ogovori neznanca in mu povej, da si imel se z 2 prijateljema videnje Boga. Clovek bi verjetno enako odreagiral, ce bi mu rekel da so te ugrabili nezemljani.... uff To sem zapisal. Ce pa ti se vedno ne premakne kolesja kaj sem hotel povedati pa to ni moj problem. Dodal sem samo da je moja izkusnja zame in si jo ne nameravam deliti s teboj. Morebiti bi izgledala cudno, morebiti bi izgledalo celo da sem "malce odmaknjen"... Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Powerslave, malo sem moral pomisliti, se tudi pogovoriti z Bogom, kaj sem naredil (napisal) narobe. Hvala za sporočilo, sedaj vem, kaj sem spregledal, da je Sokrates napisal naravnost - prav tisto, kar misli, in da nisem že takoj opozoril na to, kar me je motilo: pišeš zavito dvoumno, navajaš zgolj mnenja drugih, svojega pa ne želiš deliti? Pisanje v drugi osebi ednine mi ne pove nič. Ne razumem pa, zakaj stalno navajaš "malce odmaknjen"... ? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Sorry ce pisem zavito, tak je pac moj stil. Ce sem koga uzalil s tem da se ne 'odprem' se 1x sorry, toda z dvema sem se tukaj na 'privatno sporocilo' ze o tem pogovarjal kaksnega pol leta nazaj. Nerad bi govoril o tem, ok, lepo bi bilo ce bi razumel. Sem pa marsikaj napisal kar sem prebral in je to tudi moje mnenje na to temo. Za razlago: "malce odmaknjen" pa je naj na koncu prejsnjega posta zazveni kot stos. Skoda da nisva na isti valovni. Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog je ustvaril deželo, človek pa mesto. Cowper Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog je ustvaril zemljo, človek pa jo je uničil! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog pomaga le takrat, kadar ljudje ne pomagajo več. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog in narava sta dve veličini, ki sta si popolnoma enaki. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog je ustvaril naravo,da bi se videla njegova veličina! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kadar nas hočejo Bogovi kaznovati, uslišijo naše molitve. Wilde Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bog je zemlja narave! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 C GEj bog,D A Epovej mi zgodbico,C Gkako se je začelo življenje,D A Ekako se bo nadaljevalo. Ej bog,povej mi to pravljico,kako se je ljubila ljubezen,kako se je to vse lepo končalo. Ej bog,zapoj mi pesmico,pesmico zapeto,tako kot jo pojejo angeli. Ej bog,opiši mi,kako glasen je bil,veliki pok. Ej bog,povej mi,kako odpravim,tistega otroka jok. Ej bog,razloži mi,kaj morem vedet,kaj morem znat. Ej bog,potoži mi,kaj bi rad videl,kaj bi imel rad? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Nino, prinesi tekst na party, da ga upesnimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Nino, prinesi tekst na party, da ga upesnimo ni problema zapel sem na "Hey Joe - Jimi Hendrix" tko da hja kar zajebana za zaigrat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 To bo hec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 no tako pa ma še glasbo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Nino, prinesi tekst na party, da ga upesnimo Stane, tale Nino sploh ne bi vedel, kako je fejst fant, če se ne bi fural tudi tukile na LNF, če bi študiral samo fiziko. Ker oni morajo vse izmeriti, včasih tudi izračunati (baje ne marajo Analize I) ampak take lastnosti se lahko samo začutijo ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Z neumnostjo se še Bogovi bore zaman. F. Schiller Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Nino, prinesi tekst na party, da ga upesnimo Stane, tale Nino sploh ne bi vedel, kako je fejst fant, če se ne bi fural tudi tukile na LNF, če bi študiral samo fiziko. Ker oni morajo vse izmeriti, včasih tudi izračunati (baje ne marajo Analize I) ampak take lastnosti se lahko samo začutijo ... hvala hvala... ja analize 1 res ne morem videt... merim bolj malo in velik več čutim... LNF pa mislim da bi bil še zmeri fajn fant... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ah, krik robov ne sega nikoli do Bogov. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kdo to pise, kdo to narekuje??? ka ni vseen... Malo js, malo ti, malo On... Vse to so tko nase misli, mi pa smo povezani s celoto! tko nekak vsak pozna vsakega izmed nas... med nami, Njemu ni nobene razlike pa ceprav smo "drugo"......... s srcem zacutite razliko med besedami Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Eno strokovno... Zakaj si ustvaril vesolje, hm ja to je to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.