free 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 ka te mas narisano cuj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Jaz bi tud imel rad kak tattoojček...! Sam, če si začnem devat enga...pol bom moral še enga in nato še dva itn. V glavnem - Jakuza ! Zato si ga ne drznem devat...! Kdo ve, morda enkrat si jih bom dal...upam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 dons je že prov spešl če nč nimaš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 to pa drži. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 zej si devajo tatooje tisti k so prežvel Tsunami kot znak, da so veseli, da žvijo. no ne vem men e to ne zdi nevem kak pametn, ker ni fora v tem, da maš tatoo ker si prežvel paš nej majo svoj vesele. Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 no, takole pa zgleda zdajle.. hjao, vem, da se fuuul dolgo nisem javla...ampak..hja...še sem živa kriss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 sexy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Jz bi pa takega imela....... na križu.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz bi pa takega imela....... na križu.... Sorry, sam tale tattoo je pa čist mim, ker je ena packa ne tattoo. Pa ne mislim zdaj motiva, ampak kako je narejen :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Chandra dvomi da bi ona takega mela, se mi zdi da bi mela bolj... urejenega. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Jaz pa bi meu nekaj takega... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Chandra dvomi da bi ona takega mela, se mi zdi da bi mela bolj... urejenega.Neki bi na to foro, ne pa točno takega... slika je bolj slaba, se pa tudi čisto strinjam, da je slabo narejen. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Jaz pa bi meu točno takega, samo namest forever nekaj drugega gor napisanega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 ja sej je ql.. maš lah napisan namest forever Lunin forum (joke) Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 hi hi hib666 sam ne dat njeno ime not... k nikol ne veš a bosta še skup al ne.... tko da k bosta 20 let skp si ga pa vtetoviri če čš... oki? da ti nav slučajn žal... men tatujčki niso ne vem kok... če bi mela, bi mela kšnga mejhnga na kšnem seksi mestu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Jaz bi si dala pa kakšen vilinski simbol ...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 a ne?men so tud ful the best. lih ta pravi za tatujček!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Ja lunin forum zakaj pa ne No ja mogoče od koga ljubljenega. Če pa neboma skupaj pa lahko ostane za spomin, kao fotoalbum Vilinski simbol pa bi si jaz tudi dal, enga za učenje, modrost, pa... ah saj bi videl.Pa je si ga praktično vtetovirat, si bar ne rabiš listkov v žepe rivat Aiwa, vem kaj bi si lahko ti dala vtetovirat na kako sexy mesto....Behemoth666 Jaz pa Aiwa names forever Bi fajn skupa pasala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hib666 sam ne dat njeno ime not... k nikol ne veš a bosta še skup al ne.... tko da k bosta 20 let skp si ga pa vtetoviri če čš... oki? da ti nav slučajn žal... men tatujčki niso ne vem kok... če bi mela, bi mela kšnga mejhnga na kšnem seksi mestu... Jaz bi si full želel videt ta tattoojček na tem sexy mestu !! Kdaj si ga boš dala delat ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hmmmm...... ne vem mi je ful všeč da nič nimam... še piercingov sem se vseh znebila... no mogoče bi bil pa res čas za kšn mini kjut tatujček...hm bom razmislila... konc mesca dnar dobim... cajt je še lih taprav k ni poletje pa sonce pa ne vem kaj...no in ko ga bom mela ti ga pokažem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm...... ne vem mi je ful všeč da nič nimam... še piercingov sem se vseh znebila... no mogoče bi bil pa res čas za kšn mini kjut tatujček...hm bom razmislila... konc mesca dnar dobim... cajt je še lih taprav k ni poletje pa sonce pa ne vem kaj...no in ko ga bom mela ti ga pokažem... Torej si se že definitivno odločla, da si ga boš naredila...!? Sam jaz bi ga rad videl v živo...ne potem fotk...cool ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hallooo.... seveda v živo... kaj nam bojo fotke... se mormo skoz po teh fotkah bult... he he he zdej sem že kr odločena, ne še čist, ker simorm še zmislt kaj bi mela... približno že vem... ampak semorm še odločit... ja pa ne povem. da bo presenečenje! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 kje pa? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hallooo.... seveda v živo... kaj nam bojo fotke... se mormo skoz po teh fotkah bult... he he he zdej sem že kr odločena, ne še čist, ker simorm še zmislt kaj bi mela... približno že vem... ampak semorm še odločit... ja pa ne povem. da bo presenečenje! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Dej si moje ime vtetoviraj ku je tak lepo--->>> Niko Ej pa men da ga boš tudi pokazala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.