Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

• 1 month later...

Hej!Mene pa zanima če kdo ve ali full boli če si daš na zgornjem delu ušesa, da v počitnicah bi si ga s sestro dala delat v zdravstvenem domu, samo sestro je malo strah ratalo ko sem ji povedal da to boli. Je kar rekla da bom jaz šel prvi :lol:

No a kdo ve?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Ja vem da malo more, samo sem kristalko vprašal, pa je rekla da je njo full pa da se ji je vnelo.

Hej contesa, ti si si sama, kej je bolelo?

Čaw x:Xx

vem. sem že mela v popku... se mi je skoz gnojil... sem dala po ene pol leta ven.,,, v ustnci sem mela pa ze dej za v službo ne spodob... xsmokex
spet se mi je na bolš poslabšal

ja me majka fenta če pridem domov z rinko v ustih :o|o: x;)x

Ah pa saj bo, zdaj študiram če bi si ga še v brado dal. Samo je malo pretirano glede na to da idem v zdravstveno x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>vem. sem že mela v popku... se mi je skoz gnojil... sem dala po ene pol leta ven.,,, v ustnci sem mela pa ze dej za v službo ne spodob...  xsmokex

Men je ful zal tud, ker sem delala nekje, kjer tega niso odobraval in so me prou nagnal, naj dam to rec iz brade ven, pol se mi je pa zacelilo, ker nism mela niti 1 leto notr.

Jah, popek pa od 15. leta pa ene 6 let. Pa ga dam enkrat ven in ugotovim, da je moj popek totalno lep brez uhancka. Tak nedolzen...pa kr ven z njim...

Sam bi si ga se dala v ustnico.... :sori: V popku se mi pa itak se dolg ne bo zacelilo...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Se ne sekiram... x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

itaq da se ti bo zacelill... men se je popek prec (sam to zato k je blo skoz neki vnet)... u ustnc pa tud v parih dneh... se mi pa še zdej pikca pozna in mi je ful všeč. mi je pa prov d best bi t brez vsega... mam sam luknce za uhane, ki jih skoz nosim... sem čist nora na uhane. tatu me neki mika... sam ne vem.. nekak se ne morm odločt
spet se mi je na bolš poslabšal

jaz sem pa lansko leto zbrala pogum in sem si dala 2 piercinga (v nosek in v popek) in tatujčka(metuljčka) na trtico in mi je vse zelo všeč! x:)x Nimam predsodkov in ne strahu, sicer pa ne boli tako zelo kot se govori.
Enjoy the moments of your life :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...