Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Jst sem si pa pred dvema letoma dala uhanček v nos....pred dobrim pol letom pa še v popek....sam itak sploh ne boli kr so mi vse naredli tako da so najprej omrtvili....sam morem pa rečt da zaenkrat nimam težav!

ja v uho pa sploh neboli, edino v hrustanec pa boli ko p*****......sem si ga dala delat pa mi še po pol leta ni zacelilo zdej pa sem brez njega! x^x

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D
Deli na socialnih omrežjih

Js tut vse bl resno razmišljam za piercing. Na obrvi! A ga že kdo ma? A full boli???? Zbiram informacije....In kje se splača to nardit? Mislem, da bo dobr in da ne bo KJ narobe.....?????? :OoO:
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Aha sma z majko večraj delala test kako bo bolel in če mam full občutljiv. Nardila pa mi je tko da me je začela ščipat z nohti po ušesu in me nitit malo ni zabolelo niti na zgornjem delu in je orng ščipala do krvi skoraj tak da bi to naj pomenilo da me baje nabo nič bolelo x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hja tele teme nisem niti opazila!

Baje je Lea iz Obale zelo dobra in poceni. Kolegica si je dala pri njej delat tattoo, super je izpadel pa še fair deal je dobila zanj. Tukile v Ljubljani poznam samo enega - baje najboljši tattoo artist ampak :vragec: no...baje se splača it k tejle Primorki!!!

Tudi bolelo je ni kaj dosti da bi ravno jamrala, si ga je dala na bikini delu narest okoli 3 cm ali tam nekje, barven pa mislim da je odštela okoli 15.000 sit.

Kolega si ga je dal delat pri Johnu v Ljubljani - nekega tigra ali nekaj takega na ramo, dosti veliko barvno in je dal 70.000 sit.

Drugače pa Binch ne vem če ti je kdo povedal da je možn da ti piercing na obrvi prebodejo čez neki živček tam gor in ti potem tam ne rastejo več obrvi (no mislim en mali delček da ne bo pomote). To se je zgodilo kolegici pa sploh ni nekaj full hudo imet piercing na obrvi, moraš bit full tip človeka za to - you seem kinda...ok as you are, pustmo to "otrokom" pa tko se mi zdi da je kr mal preživela že tale stvar x^x x:Dx

Ne vem sicer kako drugi gledate na to ampak meni se zdi da je bla kar poplava tehle piercingov neki časa na obrveh zdej pa niti ni več tolk "v modi" .

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Uff ti to resno :O:

Alright then, če si dobro premislila pa go for it if you really wish to have it :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja, full resno! Mogoče res nism tip za to, sam še za marskaj druzga nism (bla), pa se je kr obnesl pol!!!!!!!! Mogoče bi sicer mogla mal bl še premislt, sam me je zdj tole toooolk zlo prjel, da......se mi zdi, da sm kr dost premisla. Še vedno si pa lahko pol tisto stvarco vn dam. Mam že itak zdj čist "čudn" obraz, ena napaka gor al dol :ermm:

Če pa res obrvi nehajo tam nekje rastit pol, bom pa sam happy, kr jih mam zdj čist preveč. x:((x

A bejži no! :inocent: o kakem čudnem obrazu govoriš?! Ti si pa tut hecna x;)x

Boš vse povedala potem!

Sicer pa...a kake "fejkič" piercinge za obrvi se da pri nas dobit?! Take, ki ti nebi bilo treba ravno luknjat ampak bi si ga samo nataknil gor tako kot je bilo s tistimi uhančki za v nos?!

Hecna? Js?? Dj no, nimam smisla za humor w:Iw

Fejkič piercinege za obrvi? Ojej, nism še slišala...tle bi blo mičken težje nardit...se mi zdi. V nos ni težko!

Drgač sm se pa že zmenila in.....sigurn grem. Sicer ne kr takoj...tko k sm upala, ampak kmal, zlo kmal :wOOt:

Ma ljudje vi ste mene res napak razumel, sem rekla da me ne smete narobe razumet! Valda vam ne bo cela obrv odpadla , tak en kvadratni milimeter bi rekla moja zobarca se vam bo poznal, pač ne bo tam raslo, pa kaj boste pa rekl da ste se udarl ko ste bli otroc pa je zarezca nastala *zmajam z glavo* c-c-c otroc moji x:Xx x;)x

Hja pojma nimam, jst nisem nikol imela nekih problemov, so mi luknjali ušes (tri luknjice - na enem eno na drugem dve) sicer je stric mal...hmm zlatar mal hmm...ne vem kaj bi rekla a zabluzil al kaj uglavnem je dvakrat kresnil napačno s pištolco da sem imela čisto krvavo oho - mogoče je blo krivo to da je bil mal debel --- uhec takrat še x:Dx x:Ix ampak nisem imela kasnej nič problemov z gnojenjem itd...

Hja pa še full visoko mi je luknjice naredil :o|o: uhanov skoraj da ne nosim več razen če me res orenk ne prime xrolleyesx

Sem pa hotela imet tkole gor proti vrhu ušesa še en uhanček kasneje pa nikoli nisem poguma zbrala ker me kar srh spreleti da bi mi piknuli čez hrustanec :xx!:

sej hrustanc ne boli. Dej vščipni se za hrustanc pa boš vidla koko lahko prenseš. Jaz lahko tudi do krvi pa me bo čist maličko špiknolo.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 weeks later...

xNNx Za luknanje je najboljša Lea iz Kopra, men je luknala jezik in bradavičko, pa je po 8 oz. 2 letih vse OK.Jezik ni nč bolu, pr bradavički je pa zgodba čist drugačna:boli za v nezavest past ko luknja, ko pa neha je konc tud bolečine; če si še pri zavesti!

Pr tetoviranju pa bolj peče kot boli, na koncu pa ugotoviš da je najbolj moteč zvok mašince, ki ti ropota par ur in najbolj trpijo ušesa.

Tatuje bom pa k Fotkam poslal.

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>xNNx Pr tetoviranju pa bolj peče kot boli, na koncu pa ugotoviš da je najbolj moteč zvok mašince, ki ti ropota par ur in najbolj trpijo ušesa.

Jap, res mal peče ja, sicer je pa odvsino od posameznika kako visok prag bolečine ma kdo. Jaz lahk ful velik prenesem, tak da mi je tetoviranje mala malca x;)x x:Dx Pa pozabil si povedat, da so ful hecni tresljaji ko tetovira, sam pol se ti telo privadi. Mene ne moti zvok mašince, je stokrat bolj kot pa pri zobarju x:Dx Tam bi mogl dat slušalke gor, bi folk dost lažje prenašal xDDx

Dans ponoč sem neki krilila in si uhan iz nosa potegnila, xrolleyesx auč, sam zdaj je ok...Bemti nerodo x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...