Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehe, hvalabogu ni tak poceni, zato treba kr planirat v naprej, pa še problem je najt nekaj posebnega, kaj bo šloveku nekaj pomenilo! Ker porisat se kr tja v en dan nima smisla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 no to je u bistvu problem.... ne vem točno kaj bi... drugač vem kam... sam kaj... mam par idej pa mi niso čist tist .... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 kam pa bi če bi?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hmmmm, kaj bi le naj to pomenilo!mislim da na lopatico!! hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jst sem si pa pred dvema letoma dala uhanček v nos....pred dobrim pol letom pa še v popek....sam itak sploh ne boli kr so mi vse naredli tako da so najprej omrtvili....sam morem pa rečt da zaenkrat nimam težav! ja v uho pa sploh neboli, edino v hrustanec pa boli ko p*****......sem si ga dala delat pa mi še po pol leta ni zacelilo zdej pa sem brez njega! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 to na zgornjem delu uha? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Js tut vse bl resno razmišljam za piercing. Na obrvi! A ga že kdo ma? A full boli???? Zbiram informacije....In kje se splača to nardit? Mislem, da bo dobr in da ne bo KJ narobe.....?????? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js tut vse bl resno razmišljam za piercing. Na obrvi! A ga že kdo ma? A full boli???? Zbiram informacije....In kje se splača to nardit? Mislem, da bo dobr in da ne bo KJ narobe.....?????? Primorski konec- Lea. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Aha sma z majko večraj delala test kako bo bolel in če mam full občutljiv. Nardila pa mi je tko da me je začela ščipat z nohti po ušesu in me nitit malo ni zabolelo niti na zgornjem delu in je orng ščipala do krvi skoraj tak da bi to naj pomenilo da me baje nabo nič bolelo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hja tele teme nisem niti opazila!Baje je Lea iz Obale zelo dobra in poceni. Kolegica si je dala pri njej delat tattoo, super je izpadel pa še fair deal je dobila zanj. Tukile v Ljubljani poznam samo enega - baje najboljši tattoo artist ampak no...baje se splača it k tejle Primorki!!!Tudi bolelo je ni kaj dosti da bi ravno jamrala, si ga je dala na bikini delu narest okoli 3 cm ali tam nekje, barven pa mislim da je odštela okoli 15.000 sit.Kolega si ga je dal delat pri Johnu v Ljubljani - nekega tigra ali nekaj takega na ramo, dosti veliko barvno in je dal 70.000 sit. Drugače pa Binch ne vem če ti je kdo povedal da je možn da ti piercing na obrvi prebodejo čez neki živček tam gor in ti potem tam ne rastejo več obrvi (no mislim en mali delček da ne bo pomote). To se je zgodilo kolegici pa sploh ni nekaj full hudo imet piercing na obrvi, moraš bit full tip človeka za to - you seem kinda...ok as you are, pustmo to "otrokom" pa tko se mi zdi da je kr mal preživela že tale stvar Ne vem sicer kako drugi gledate na to ampak meni se zdi da je bla kar poplava tehle piercingov neki časa na obrveh zdej pa niti ni več tolk "v modi" . Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Nekateri pač nočmo bit v modi, ampak sam hočmo met kr nam je všeč! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Uff ti to resno Alright then, če si dobro premislila pa go for it if you really wish to have it Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ja, full resno! Mogoče res nism tip za to, sam še za marskaj druzga nism (bla), pa se je kr obnesl pol!!!!!!!! Mogoče bi sicer mogla mal bl še premislt, sam me je zdj tole toooolk zlo prjel, da......se mi zdi, da sm kr dost premisla. Še vedno si pa lahko pol tisto stvarco vn dam. Mam že itak zdj čist "čudn" obraz, ena napaka gor al dol Če pa res obrvi nehajo tam nekje rastit pol, bom pa sam happy, kr jih mam zdj čist preveč. Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 A bejži no! o kakem čudnem obrazu govoriš?! Ti si pa tut hecna Boš vse povedala potem! Sicer pa...a kake "fejkič" piercinge za obrvi se da pri nas dobit?! Take, ki ti nebi bilo treba ravno luknjat ampak bi si ga samo nataknil gor tako kot je bilo s tistimi uhančki za v nos?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hecna? Js?? Dj no, nimam smisla za humor Fejkič piercinege za obrvi? Ojej, nism še slišala...tle bi blo mičken težje nardit...se mi zdi. V nos ni težko! Drgač sm se pa že zmenila in.....sigurn grem. Sicer ne kr takoj...tko k sm upala, ampak kmal, zlo kmal Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 U v obrvi pa še bi si jaz dal Samo jaz bi kr blajk :xx!: zgledal brez obrvi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ma ljudje vi ste mene res napak razumel, sem rekla da me ne smete narobe razumet! Valda vam ne bo cela obrv odpadla , tak en kvadratni milimeter bi rekla moja zobarca se vam bo poznal, pač ne bo tam raslo, pa kaj boste pa rekl da ste se udarl ko ste bli otroc pa je zarezca nastala *zmajam z glavo* c-c-c otroc moji Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 aha ok pol pa je ql Kakšne pa je nevarnost za uho?Kakšen živec pa ti lahko tam predrejo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hja pojma nimam, jst nisem nikol imela nekih problemov, so mi luknjali ušes (tri luknjice - na enem eno na drugem dve) sicer je stric mal...hmm zlatar mal hmm...ne vem kaj bi rekla a zabluzil al kaj uglavnem je dvakrat kresnil napačno s pištolco da sem imela čisto krvavo oho - mogoče je blo krivo to da je bil mal debel --- uhec takrat še ampak nisem imela kasnej nič problemov z gnojenjem itd...Hja pa še full visoko mi je luknjice naredil uhanov skoraj da ne nosim več razen če me res orenk ne prime Sem pa hotela imet tkole gor proti vrhu ušesa še en uhanček kasneje pa nikoli nisem poguma zbrala ker me kar srh spreleti da bi mi piknuli čez hrustanec :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 sej hrustanc ne boli. Dej vščipni se za hrustanc pa boš vidla koko lahko prenseš. Jaz lahko tudi do krvi pa me bo čist maličko špiknolo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Za luknanje je najboljša Lea iz Kopra, men je luknala jezik in bradavičko, pa je po 8 oz. 2 letih vse OK.Jezik ni nč bolu, pr bradavički je pa zgodba čist drugačna:boli za v nezavest past ko luknja, ko pa neha je konc tud bolečine; če si še pri zavesti!Pr tetoviranju pa bolj peče kot boli, na koncu pa ugotoviš da je najbolj moteč zvok mašince, ki ti ropota par ur in najbolj trpijo ušesa.Tatuje bom pa k Fotkam poslal. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pr tetoviranju pa bolj peče kot boli, na koncu pa ugotoviš da je najbolj moteč zvok mašince, ki ti ropota par ur in najbolj trpijo ušesa. Jap, res mal peče ja, sicer je pa odvsino od posameznika kako visok prag bolečine ma kdo. Jaz lahk ful velik prenesem, tak da mi je tetoviranje mala malca Pa pozabil si povedat, da so ful hecni tresljaji ko tetovira, sam pol se ti telo privadi. Mene ne moti zvok mašince, je stokrat bolj kot pa pri zobarju Tam bi mogl dat slušalke gor, bi folk dost lažje prenašal Dans ponoč sem neki krilila in si uhan iz nosa potegnila, auč, sam zdaj je ok...Bemti nerodo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dans ponoč sem neki krilila in si uhan iz nosa potegnila, auč, sam zdaj je ok...Bemti nerodo ojej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.