Behemoth 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Aloooo mene pa zanima če kdo v LJ pozna kaki super peirce studio, pri katerem ni tveganja da bi se kakega aidsa al pa hepatitisa okužil? Pa če je možno poceni S sestri si grem naslednji teden po pierce in se bojima da bi v kakšn hlev prišla in bi se še česa okužila Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ja, to je kr tvegana zadeva. Ne predlagam ti kozmetičnih salonov...sm dost slabga slišala. Lohk pa nardim reklamo za Exit na Resljevi, kjer mi je tip naredu pierce totalno neboleče in ful lepo. Profi je, pa čisto ma...sterilno...Pa še marsikej se boš lohk z njim zmenu. Studio EXIT telefonska: 031892191 Peđa (tip, kerga ti svetujem): 041732103 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 hvala devica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ok, s sestro sma se zmenila 13 grem v Lj k njen pa grema še na qiuck pierce v Exit grema, kjer sma se zmenila za zogrnji del uha in z pištolo da ti vun vtrga, ker baje z iglo fuuuuul boli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 piercingi so jaz ga imam v nosku, itak v ušesih in pa intimni piercing. nobenega ne zamenjam za nič na svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 pa te je intimni bolel? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 delala sem ga takrat ko tega v nosu in lahko rečem, da kar se bolečine tiče ni bistvenega odstopanja. oba zabolita, ko gre z iglo skozi itaq, ampak to traja par trenutkov, potem pa resnično tud mal ne boli več. moraš pa res it k profesionalcu ne v kak kozmetičen salon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amy___ 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>delala sem ga takrat ko tega v nosu in lahko rečem, da kar se bolečine tiče ni bistvenega odstopanja. oba zabolita, ko gre z iglo skozi itaq, ampak to traja par trenutkov, potem pa resnično tud mal ne boli več. moraš pa res it k profesionalcu ne v kak kozmetičen salon. kam si pa šla? mene to zanima, zaenkrat imam piercing na obrvi ampak bi ga imela še... kje... kolk je bla pa cena? Citiraj VISIT MY WEB: www.an-ja.tk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 meni je tudi všeč oboje. Piercing imam že 9 let,tatoo pa 3 leta. In mi ni niti malo žal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 šla sem v Koper-Lea dela piercinge Tamy pa dela Tatoo-je. Obe sta preizkušeno dobri. Intimni je 10 tisoč z uhančkom vred, nos pa 8 tisoč prav tako z uhančkom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Lea je the best, včasih je v Ljubljano prihajala enkrat na mesec Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 8 tisoč piercing samo kolko pa stane v exitu v Lj piercing? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 hhhhmmmm to pa ne bi vedla. Kvaliteta se ponavadi plača. In trdim, da kvaliteta tukaj je. Res je profesionalka ženska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Evo, mojega iz Lenta.. kana.. ze skor en teden, pa se se cist fajn drzi Sam vremena ni pametnega, da bi jaz v kratkih majckah lahko okrog hodila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, mojega iz Lenta.. kana.. ze skor en teden, pa se se cist fajn drzi Sam vremena ni pametnega, da bi jaz v kratkih majckah lahko okrog hodila U, kaka mucica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hhhhmmmm to pa ne bi vedla. Kvaliteta se ponavadi plača. In trdim, da kvaliteta tukaj je. Res je profesionalka ženska ja sej enako govorim sestri sam ona je pač mal ekonomična in bi rada malo pršparala <{POST_SNAPBACK}>Evo, mojega iz Lenta.. kana.. ze skor en teden, pa se se cist fajn drzi Sam vremena ni pametnega, da bi jaz v kratkih majckah lahko okrog hodila ql, sexy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 ja sej enako govorim sestri sam ona je pač mal ekonomična in bi rada malo pršparala biggrin.gif daj reci sestri, da se ji ne splača mal prišparat, ker če bo karkoli narobe narejeno, bo lahko prišlo do kakšne grde infekcije, nekateri ki se tud približno ne spoznajo, grejo pa presekajo kakšno žilo in je pol cel vrag, lahko poškoduje živec in predvsem nad obrvjo je to lahko zlo nevarno....hromost obraznega dela!!!!! Pri jezikih se je dogajalo, da so po piercingih zgubili okus, pa razne zatekline in podobne katastrofe, ki so popolnoma nepotebne. Piercing je popolnoma varen, resnično boleč le tistih par trenutkov, ko ti ga dela, potem pa moraš samo še uživat v njem, ne pa imet z njim kakršnekoli težave zaradi prišparanih par procentov. Res polagam vam na dušo, ne se igrat, ker se res ne splača. Lohk maš srečo pa ni nič, lahko pa maš cele kolobocije s tem. uuuffffffffff sem se razpisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 ma ja, pa itak ce se odlocas za tako stvar.. je enkratni strosek, pa za skoz mas pol.. pa se splaca tiste enkrat dat mal vec denarja pa da je narejeno tko kot treba.. Jaz, ce bi se za piercing takle odlocala, bi zbrala najboljso in najbolj profi varianto, na ceno pa sploh ne bi gledala.. pac, raskiras tist kes, ce ze raskiras svoje telo... da mam pol vnetja in bolecine in probleme in letanje k zdravnikom, zato ker sem hotla mal prisparat :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej enako govorim sestri sam ona je pač mal ekonomična in bi rada malo pršparala biggrin.gif daj reci sestri, da se ji ne splača mal prišparat, ker če bo karkoli narobe narejeno, bo lahko prišlo do kakšne grde infekcije, nekateri ki se tud približno ne spoznajo, grejo pa presekajo kakšno žilo in je pol cel vrag, lahko poškoduje živec in predvsem nad obrvjo je to lahko zlo nevarno....hromost obraznega dela!!!!! Pri jezikih se je dogajalo, da so po piercingih zgubili okus, pa razne zatekline in podobne katastrofe, ki so popolnoma nepotebne. Piercing je popolnoma varen, resnično boleč le tistih par trenutkov, ko ti ga dela, potem pa moraš samo še uživat v njem, ne pa imet z njim kakršnekoli težave zaradi prišparanih par procentov. Res polagam vam na dušo, ne se igrat, ker se res ne splača. Lohk maš srečo pa ni nič, lahko pa maš cele kolobocije s tem. uuuffffffffff sem se razpisala <{POST_SNAPBACK}>ma ja, pa itak ce se odlocas za tako stvar.. je enkratni strosek, pa za skoz mas pol.. pa se splaca tiste enkrat dat mal vec denarja pa da je narejeno tko kot treba.. Jaz, ce bi se za piercing takle odlocala, bi zbrala najboljso in najbolj profi varianto, na ceno pa sploh ne bi gledala.. pac, raskiras tist kes, ce ze raskiras svoje telo... da mam pol vnetja in bolecine in probleme in letanje k zdravnikom, zato ker sem hotla mal prisparat :xx!:eee, se 100% strinjam z vama. Ok, bom lepo skopiral ta posta in ji na mej poslal Lepo povedano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ej samo za v nos 8 jurjev kriza, res preveč. Jaz sem dala smešno malo in nimam nobenih problemov, pa še ne vidim razloga zakaj naj bi ti nos prebadali z iglo Za druge dele telesa pa se strinjam, k profiju, pa tudi če stane mal več. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Kaj nos je pa kej manj vreden? ce se zakomplicira, je isto sranje na nosu, kot v popku po moje... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Ah daj, nos je ista fora kot uho, torej ga lahk prebodeš s pištolco, je bolj preprosto in manj boleče. Saj ne pravim, da je kaj manj vreden, sam 8 jurjev je pretiravanje in ja popek je bolj občutljiv , poleg tega ti koža lahk izloči uhan v popku (moji sestrični je 2x), v nosu ti ga pa ne bo. By the way, Aliana, nice kana tattoo, a si mogoče razmišljala o pravem in malo večjem? Tale se mi zdi da je malo premalo viden (saj mogoče je fotka kriva), da bi se dobro razpoznalo kaj je. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Po navad tud ti mojstri delajo razlike v "vrednosti" lukenj- odvisno od zahtevnosti...Ponavad so tud razlike v ceni... Moja cimra si je za bradavico dala 7000, jz za ustnco 4000- so razlike... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 uhan v nosu tud slučajno ni isto kot uhan v ušesu!! Že pri samem ušesu je velika razlika kam ga daš-->na spodnji del kjer ni hrustanca ali na zgornji kjer je---->že v sami bolečini je velika razlika. Sicer pa je čist odvisno, kdo je kok pripravljen tvegat ko se gre za njegovo telo. Raje dam dvakrat več, pa vem da me ima v rokah profi, kot pa da mi ga skor zastonj nardi ena kozmetičarka z hitrim tečajčkom prebadanja. Pa ne razlikuje se prebadanje le po igli ali pištolci. Sem gledala en prikaz prebadanja nosu z iglo, pa mi je skor slabo ratal, čist je bogo ženšče zmesaril piercer. Pri drugem prikazu, pa je zgledal, kot da bi igla šla čez maslo. Neverjetne razlike so!!!!! Sicer pa vsak po svoje in vsak zase ve kaj se gre in kaj ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 hrustanec boli? ampak verjetno sam tist ko ti ga predre sam, a ne? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.