Behemoth 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>še moj tattoo-jček mam pa še piercing, ampak trebuška pa ne bom slikala zdaj mogoče, če/ko shujšam uu super a je bolelo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 evo vam en taprav pircing ali kurcing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
corazon salsero 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Haha... Torej: jst mam tatoo (na desni ritnici), sem si ga zelo dolgo želela, pa sem si ga dala delat kakih 5 let nazaj Mam še 3 luknjice v uhljih (2 v desnem in 1 v levem).V popek si ga ne bi nikol dala, pa ne zato, ker mi ne bi bil všeč, nasprotno, ampak zato, ker je popek center telesa, skozenj se pretaka največ energije po energetskih tokovih, ki jih lahko z luknanjem prekineš. To mi je en akupunkturist razložil. Tko da je treba tele luknjice pazljivo delat...se je fajn prej posvetovat s kakšnim mojstrom, ker lahko ti celo pomagajo...če maš luknjico na pravi točki in pravi prevodnik (torej ustrezno kovino), ti lahko pomaga odpraviti kašne težave (npr. migreno ipd). Samo v razmislek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 zanimivo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Behi končno! Nika kul Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi končno! Nika kul hihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Alo :!: Kaj ve kdo tu kako se rinka sname, ker sestra ima tehnične težave s tem, predvsem jo zanimam kako se odšraufa Če ma kdo kake izkušnje s tem naj napiše Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Zdaj, ko sem videla pri enem motoristu, kako izgleda tetovirani lev v resnici, si ga želim imeti tudi sama na roki. Ampak za to mora priti pravi čas. Bi pa imela tudi zelo rada bršljan na trebuhu ali hrbtu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 U poison ivy pomoje bi the best zgledalo tko po celem hrbtu (po hrbtenjači) Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alo :!: Kaj ve kdo tu kako se rinka sname, ker sestra ima tehnične težave s tem, predvsem jo zanimam kako se odšraufa Če ma kdo kake izkušnje s tem naj napiše Tnx Rinka ma ponavadi samo dva utora na bunki.Opiši uhan Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Ja no je krog in nekje na sredini je taka bunka, ki se po vsej verjetnosti bi morala šrajfati Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Bunka ma 2 utora in je vpeta v uhanS prsti primi uhan in rahlo (al pa mal manj rahlo ) potegni bunko in uhan narazen Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 ja smo probaval ampka nekako ji ne gre, no vseeno bomo probali, ker njo še malo boli, ker se nama je začeo gnojit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Precej trdi so da se ne bi odpenjal A tebi se tud gnoji? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 ja, samo si ga vsak dan ven vzamem, razkužim in ves gnmosj stisnem ven :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 :xx!: evo tole pa je še en razlog, da nočem tam uhana, ma ne vem le malo ljudi nima problemov tam Upam, Behy da se vama čimprej poceli. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 hehe, ja pa saj to se malokomu zgodi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>U poison ivy pomoje bi the best zgledalo tko po celem hrbtu (po hrbtenjači)Ne me zezat no, veš kako svinjsko bi to bolelo? Jaz sem mislila vodoravno okoli, ne navpično, čeprav bi ziher oboje zgledalo fantastično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Jap, vem da bi svinjsko bolelo, itak da vem, sam zgledalo bi pa pa pravijo da je treba za lepoto potrpet samo...hmmmm...kaj pa vem če bi tolk fejst potrpela...pa čeprav sem v takih primerih pravi psiho Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Itak, da bi zgledalo . Vsi bi gledali za tabo. Jaz bi ti bla fovš! Uf, jaz tudi psiho - pri depilaciji - kozmetičarka voska in trga trakove z mojih nog in bikinija, jaz pa skoz nekaj sprašujem in se brez problema pogovarjam. Bolečina je taka, kot bi te zbadalo tisoče iglic, verjetno je pri tetoviranju podobno. Če bi se odločila, bi potrpela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Jap, podobno, sam se navadiš tistega hecnega filinga ko mal trese, skelet začne pol, ko je koža razdražena, ampak ni panike, sem 3 urce čist na mir sedela in bla ful pridna Pa bom še... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amy___ 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 prov noro Citiraj VISIT MY WEB: www.an-ja.tk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jap, podobno, sam se navadiš tistega hecnega filinga ko mal trese, skelet začne pol, ko je koža razdražena, ampak ni panike, sem 3 urce čist na mir sedela in bla ful pridna Pa bom še... Mene po tetoviranju najbolj bolijo UŠESA, mašince majo tolk zoprn zvok, da pozabiš na bolečino Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Uf mene pa zvok mašince tak vzhiči, da bi se kar na stol poknala pa naj mi šara ti rečem, da odvisen rataš od tega Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.