Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Haha...

Torej: jst mam tatoo (na desni ritnici), sem si ga zelo dolgo želela, pa sem si ga dala delat kakih 5 let nazaj :)

Mam še 3 luknjice v uhljih (2 v desnem in 1 v levem).

V popek si ga ne bi nikol dala, pa ne zato, ker mi ne bi bil všeč, nasprotno, ampak zato, ker je popek center telesa, skozenj se pretaka največ energije po energetskih tokovih, ki jih lahko z luknanjem prekineš. To mi je en akupunkturist razložil. Tko da je treba tele luknjice pazljivo delat...se je fajn prej posvetovat s kakšnim mojstrom, ker lahko ti celo pomagajo...če maš luknjico na pravi točki in pravi prevodnik (torej ustrezno kovino), ti lahko pomaga odpraviti kašne težave (npr. migreno ipd).

Samo v razmislek ;)

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Alo :!:

Kaj ve kdo tu kako se rinka sname, ker sestra ima tehnične težave s tem, predvsem jo zanimam kako se odšraufa :D

Če ma kdo kake izkušnje s tem naj napiše :D

Tnx x:Xx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Guest mačona
Zdaj, ko sem videla pri enem motoristu, kako izgleda tetovirani lev v resnici, si ga želim imeti tudi sama na roki. Ampak za to mora priti pravi čas. Bi pa imela tudi zelo rada bršljan na trebuhu ali hrbtu. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Alo :!:

Kaj ve kdo tu kako se rinka sname, ker sestra ima tehnične težave s tem, predvsem jo zanimam kako se odšraufa :D

Če ma kdo kake izkušnje s tem naj napiše :D

Tnx x:Xx

Rinka ma ponavadi samo dva utora na bunki.

Opiši uhan

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Bunka ma 2 utora in je vpeta v uhan

S prsti primi uhan in rahlo (al pa mal manj rahlo x:Dx ) potegni bunko in uhan narazen

Nejc Zaplotnik

ja smo probaval ampka nekako ji ne gre, no vseeno bomo probali, ker njo še malo boli, ker se nama je začeo gnojit ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Precej trdi so da se ne bi odpenjal :vragec:

A tebi se tud gnoji?

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>U poison ivy  :palec:  pomoje bi the best zgledalo tko po celem hrbtu  :2src: (po hrbtenjači)

Ne me zezat no, veš kako svinjsko bi to bolelo? :eek: Jaz sem mislila vodoravno okoli, ne navpično, čeprav bi ziher oboje zgledalo fantastično.

Guest mačona

Itak, da bi zgledalo x:px :palec: . Vsi bi gledali za tabo. Jaz bi ti bla fovš! x:Dx

Uf, jaz tudi psiho - pri depilaciji - kozmetičarka voska in trga trakove z mojih nog in bikinija, jaz pa skoz nekaj sprašujem in se brez problema pogovarjam. Bolečina je taka, kot bi te zbadalo tisoče iglic, verjetno je pri tetoviranju podobno. Če bi se odločila, bi potrpela.

<{POST_SNAPBACK}>Jap, podobno, sam se navadiš tistega hecnega filinga ko mal trese, skelet začne pol, ko je koža razdražena, ampak ni panike, sem 3 urce čist na mir sedela in bla ful pridna  x;)x Pa bom še... :2src:

Mene po tetoviranju najbolj bolijo UŠESA, mašince majo tolk zoprn zvok, da pozabiš na bolečino x:Dx

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...