Onix 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ta odvisnost mi je znana Na avatarju je moj prvi ta2 če pa ni časa za ta2 si pa kak piercing damSamo da pika pa je OK Zmanjka prostora za slikce po telesu :xx!: se bom zredil, bo več placa Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 fuj, ej sem gledal na enemu moškemu staremu tatoo, in ker je imel že kožo vso povešeno je zgledalo ta škorpijon ko nek zmazek :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 evo moj tattoo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> in ker je imel že kožo vso povešeno je zgledalo ta škorpijon ko nek zmazek :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo moj tattoo wow, lep! (*jaz mam pa uhancek - samoroga)...tatuja nimam, pirsing se manj.nisem za tele kovine jaz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo moj tattoo uuu, kako sexy zakoooon <{POST_SNAPBACK}> čist res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 mam oboje..sam ne ful na veliko, tko da verjetno ne šteje..doma narejen tatoo.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Chandra, lep tatujček maš! Jaz pa kar naprej premišljujem o tistem poison ivy ... in če premišljujem ... ... se nadaljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 hvala jap mačona, ti kar premisli, navijam za poison ivy Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 to je svetavno samo nesmemo pretiravat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 se moj trenutno "plejbojev zajcek" (drugi uhani kozo zakrijejo pol pa tam ni rjava) , se na sreco nic ne gnoji pretok energije se je pa ze uredil Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 chandra fulll nice samorog p.s: ja pri starih je pa res mal grdo na poveseni kozi povesen tatoo... hmm pa sej so kremce, cim vec mazat pa se zastrupljat, hec hec Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>se moj trenutno "plejbojev zajcek" (drugi uhani kozo zakrijejo pol pa tam ni rjava) , se na sreco nic ne gnoji pretok energije se je pa ze uredil hmmm, not bad.. a playgirl si? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ne, joj kaksne mas sam uhan je taksne oblike, pa se ta je bil darilo za roj.dan Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, not bad.. a playgirl si? joooj, kakšne mam! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> joooj, kakšne mam! dobre Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 neki glede piercinga....mam kolegico k ma piercing v obrvi (full full dobr zgleda)...pa mi je rekla, da opaža, da je full folka navdušenga nad tem, da si ga je dala in da ga še vedno ma. Ljudem je všeč, očitno pa nimajo dost poguma al česa že, da bi to sami nardil. A je to še vedno tabu? Neki posebnega? Izkazovanje "pripadnosti" kaki sekti? Ona ga ma sam zato kr ji je nice...vprašanja k jih dobiva so pa dost "čudna", razlaga pa vedno čist simple....me zanima kaj mislte o tem...ona dostkarat reče - mini stvar, sam gor se pa da full folka obest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ljudem je všeč, očitno pa nimajo dost poguma al česa že, da bi to sami nardil. Kar se mene tiče...nimam dovolj NOROSTI... se mi zdi velik bolj in več pomembnih stvari, kot je ukvarjanje s 'pirsingi'... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ne vem, če je to "ukvarjanje"... a ni isto k da bi si ...nevem...(za žensko) namazala z maskaro al pa nalakirala nohte...to je neki, kr si pač daš, tko k navadne uhane.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ssss.... ne vem, se ne mažem, ne šminkam...mi je to potrata kože in denarja+časa... Nakit pa tut bolj malo nosim... čaprav rada šokiram ljudi od časa do časa s kakšno svojo norostjo (se kr v pustni kostum sred poletja oblečem...) je to za dobro voljo, ne iz nekega privlačevanja pogledov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 ja no sj to....neki daš nase, kr ti je pač nice...ne pa zato da bi te kdo gledal. vem, da ma tut ona to zato, kr ji je nice....men osebno je tut full nice...sam ne gre k mojmu imagu....njej full paše...in dobr, da si je dala to. sam me pač zanima, kaj ljudje mislejo o tem....????!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Eh...kaj pa vem... men ni všeč... pač, očitno nisem tak tip človeka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kaj kdo ve kako se nardi tista mešanica za začasen tatoo? Ne vem, nekaj moraš zmešat, ker sem si ga dal delat, pa je babše reklo da moram počakat da se barve zmeša. Ve kdo? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kak začasen tattoo Behi, za kolk časa? Smo že velik o tem, vsaj jaz in vem, da je tole en velik nateg, ker tole začasno ni nikol začasno. Razen če rišejo s kakimi barvami, kar je pa vtetovirano, pa nikol čist ne zgine. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak začasen tattoo Behi, za kolk časa? Smo že velik o tem, vsaj jaz in vem, da je tole en velik nateg, ker tole začasno ni nikol začasno. Razen če rišejo s kakimi barvami, kar je pa vtetovirano, pa nikol čist ne zgine.Ja, pa tisti, ko ti gor z neko barvo sam narišejo in se ti potem vidi, kot da bi imel pravi tatoo, jaz sem si ga dal delat in mi je izginil po 2 mesecih.Pa ja, čist izgine. Meni se več nič ne pozna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.