matjazz 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Men so najboljši tisti, ki so čez celoten hrbet. Recimo en ognjen zmaj. Respect. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Men so najboljši tisti, ki so čez celoten hrbet. Recimo en ognjen zmaj. Respect. cel hrbet?? to je too much :xx!: grdo če bi dal na hrbet bi dal na zgornji del, tik pod vratom al pa še mal po vratu p.s. k smo že lih pri hrbtu, pri ženskah mi je pa defintivno najbol sexy na trtici Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ma ja, mislm sej mi ni panike zarad samega tattooja, sam motiv tattooja me skrbi, da mi čez par let al pa desetletij ne bo všeč... drugač pa mam neki full dobrga umišljenga za na roko okol bicepsa pa tricepsa do vrha rame... bom še mal prespal boljše, da res premisliš in si potem zadovoljen kot pa obratno. cel hrbet?? to je too much :xx!: grdo če bi dal na hrbet bi dal na zgornji del, tik pod vratom al pa še mal po vratu meni je pa čez cel hrbet blazno všeč - pri moških in pri ženskah, da je le estetsko in smiselno. sama nimam poguma, pa tudi ideje za kaj takega. no ja, ne bom pa rekla, da odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 cel hrbet?? to je too much :xx!: grdo če bi dal na hrbet bi dal na zgornji del, tik pod vratom al pa še mal po vratu Čez cel hrbet je lahko zelo, zelo lepo ampak mora biti tudi zelo zelo dobr narejeno! Moj mož ma čez cel hrbet full lep tattoo, pa ena prjatlca moja tud in je res, da na ženski še bolj hudo zgleda, sam men je všeč.Jst sem se pa včeraj momogrede zmislila motiv, za tist moj mali tattoo, ki ga načrtujem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 http://www.bellaonline.us/~bodyart/movie/blade/blade_back_sm.jpg Ta je hud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Men pa tribalizmi niso všeč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
G.R.O.M. 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 ŽIVJO vsem, ki si želijo imeti piercing, priporočam piercing studio Cult v stari Ljubljani. Ženska, ki tam dela, je profesionalka, se tudi pogovori z vami in kaj svetuje, ipd. Sama imam z njo dobre izkušnje, bolečina pa je minimalna - le tiste 3 sekunde, kolikor dejansko traja prebadanje.Močno ODSVETUJEM prebadanje v raznih kozmetičnih salonih, razen morda za prebadanje ušesne mečice, za ta del je pištolica morda primerna, za ostalo pa ne.Kdor se navdušuje nad tatuji, piercingi, brazgotinjenjem in podobnimi zadevami, pa lahko obišče zanimivo stran: www.bodymodifications.net Pa lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 men je pri ženski na tem delu telesa, tole čist dost in zelo okusno http://www.tattoosunlimited.com/tattoo-designs/lower-back-tattoo.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Men se pa lih tole zdi že preveč obrabljeno Sicer zgleda lepo, samo je čist preveč popularno mesto zame Mi je pa noro na hrbtu, če je lepo narejeno (tud mal večji tatu), pa pod vratom je sexy Sicer je pa najbolj pomemben motiv, vsaj meni. Za moje tatuje mi je pa mesto tud pomembno, je vsak tam, kjer je, z razlogom Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 ... pri hrbtu, pri ženskah mi je pa defintivno najbol sexy na trtici Sej boli tut k hudič (k ti dela tatu). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 čao jes mam pa samo eno vprašanje...jutri si grem nares pearcing v obrv, pa me zanima če ma kdo izkušnje s tem, ker me je ful strah. a mi lahko kdo pove kako vse skupi poteka... tnx Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 čao jes mam pa samo eno vprašanje...jutri si grem nares pearcing v obrv, pa me zanima če ma kdo izkušnje s tem, ker me je ful strah. a mi lahko kdo pove kako vse skupi poteka... tnxKam pa greš? H kozmetičarki nikakor ne priporočam Boljš h kakšnemu, ki bo to naredil, kot treba. Drugače pa upoštevaj navodila, k ti jih bodo dali tam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 čao jes mam pa samo eno vprašanje...jutri si grem nares pearcing v obrv, pa me zanima če ma kdo izkušnje s tem, ker me je ful strah. a mi lahko kdo pove kako vse skupi poteka... tnxEn nasvet: za piercing v obrv je najboljši naslov LEA v KOPRU. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Hmmm, jaJst sem ga imela celo 3 dni. Boli ne, pa po kšnih 2h urah ga lahko že obračaš (no odvisno od tega kok maš visok bolečinski prag), sam men ni pasal, pa sem ga dala ven. Drugač pa je res Lea iz Kopra baje ok. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Zanč sn se ga naliu, zjutri me je pa vse neki čudn skelel pa bolel in kva vidm, da mam tatu! Sam ne vprašte ke pa kaj, že študiram kak ga skint! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Zanč sn se ga naliu, zjutri me je pa vse neki čudn skelel pa bolel in kva vidm, da mam tatu! Sam ne vprašte ke pa kaj, že študiram kak ga skint! to je zajeban ja js tud zadnje čase sploh nevem kako sm domov pršou in kaj sm počel... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Tashy neb rd strašiu, sam bod previdna, je kr dost živčnih vozličov v obrveh, če ti to nardi kaka neznalica in ti dregne al pa prebode kter živc, maš lohk eno obrv niže kt drugo. Morš pazt tle gre za obrazne mišice. če ktero poškodujš je lohk full frka.! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Zanč sn se ga naliu, zjutri me je pa vse neki čudn skelel pa bolel in kva vidm, da mam tatu! Sam ne vprašte ke pa kaj, že študiram kak ga skint! Ne morem verjet, da se ne spomniš, da si si naredu tattoo! Lohk sam to rečem,da ljudje, ki so si ga dali odstranit pravijo, da bolj to boli, kot ko ti ga delajo . Ena moja kolegica si je dala odstranit samo en delček prbl. 2 x 2 cm in je trajalo ene 5 terapij z laserjem, pravi da boli ko hudič, čeprav je ena terapija trajala samo 30 sek in še vedno se ji malo pozna. Ne vem, če se splača. Odvisno kakšnega kozla si ustrelu ! Povej, povej !! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Zgleda da ni nč bolel, če nism vedu kdaj so mi ga nardil. Na vratu, kitajske pismenke za long life zaj lohk pod puli skrijem, ka pa pol? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Ajej! Na vratu, to pa shit, ja Ja dej odstrant, al kwa pa vem , če ti ni všeč. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Ma shit, zaj morm počakat d se zacel, pol pa polet ne smem, šele jesen lohk! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 to je zajeban ja js tud zadnje čase sploh nevem kako sm domov pršou in kaj sm počel... To zna bit pa nerodno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 En nasvet: za piercing v obrv je najboljši naslov LEA v KOPRU. mene je ona luknjala, jezik in bradavičko XXX - če na vratu nisi čutil tetoviranja bi moral biti mrtev Pa čeprav sem jaz zaspal, ko mi je delel prvi tatoo (avatar) me je vsak naslednji bolj bolel Živčni končiči okoli arkade razni stebri, stekla, armature, air-bagi, .... me niso nikol vprašal kje naj me zarežejo ali preluknjajo, pa mi nič faca ne trza so mi pa brezplačni face lifting zrihtal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Onix, kok časa se mora čistiti pirs v popku? (ker sem preslišala takrat v studiu - kura ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Jaz sem ga do včeraj 2x na dan, zdaj bom pa samo še zvečer.. (se uležem pred spanjem pa si kar nalijem za 10 minut fiziološko v popek, pol pa sam fajn pobrišem in popivnam okol).. Hmm.. jaz se tud ne spomnim kolk so rekli, sam čist tko po filingu.. bi ga kar še...Se mi pa ful lepo celi, nič boli, nič vneto Tvoje? A boš že menjala? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.