Guest mačona 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 jaz pa 3X na dan očistim s fiziološko+namažem z Bepanthenom.po 10 dneh sem ga lahko začela premikati, brez da bi me kaj bolelo. in uživam v tem. jaz sem si itak že skoz rada rovarila po popku. še vedno mam mičkeno rdečice okoli, tu in tam je malo gnoja, drugače pa je vse OK. zamenjala bi pa čez kak mesec (vprašanje tudi, kdaj bo dobil tistega, ki sem ga naročila).po mojem filingu bi si jaz pucala še ene dva tedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Rdečica okol (tko, 1 mm..) menda pomen, da se še celi, to naj bi blo še kar neki časa.. ko je ni več, je čist zaceljeno.. (vsaj tko piše nekje na unih linkih, ki jih je Onix dal)Jaz pa sivkino olje namesto bepanthena.. Sploh še nisem nič gledala za novega, mi je tale ful simpatičen postal.. ko je tak mini, nič posebnega.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Ko je meni Lea razložila da ne smem par dni po luknjanju jezika , sem v prvi uri vse to naredil Edino za hladne obkladke (v obliki sladoleda) sem ubogal en teden Drugače pa obračanje pierca vedno rahlo poškoduje rano, celi se lahko tudi nekaj mesecev, rekla je pa da ga ne preveč šraufat prvi mesec Čistiš ga pa lifetime, na bunkicah se nabira marsikaj, potenje tudi ne vpliva ravno blagodejno na celjenje vsaj moje izkušnje so take (sicer tri ta2ju, ampak .... ) Zdaj sem šele opazil Mačonin datum prijave na forum, isti datum Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ma shit, zaj morm počakat d se zacel, pol pa polet ne smem, šele jesen lohk! Eh, do takrat se ga boš pa že navadu. Sem pozabila povedat, da po odstranjevanju ostane še kar grda brazgotina, ne vem kako dolgo pa traja, da ta prbl. izgine. Glede popka, pa sem ga jaz špricala z Bivacynom in je bilo full u redu - nobenih problemov sploh. Samo se ga je takrat dobilo še brez recepta, mislim da zdaj ne več. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Eh, do takrat se ga boš pa že navadu. Sem pozabila povedat, da po odstranjevanju ostane še kar grda brazgotina, ne vem kako dolgo pa traja, da ta prbl. izgine. Vsako kirurško odstranjevanje pusti brazgotine, vsaj kar sem jih jaz videl. Če so pa tatooji povrh vsega amatersko narejeni, so ponavadi pregloboko, tako da ostanejo lise + brazgotina.Frendica si je v dveh letih in pol snela tatoo z roke s kapljicami za odstranjevanje bradavic plast po plast je počasi s kislino razžirala barvo. Sicer da ni bil velik, je pa bil home made, igla, cvirn in Rotring tuš Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Mogoč bo pomagal če si celo flašo gor vlijem Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Kaj pa, če bi rajši slikco kakšno pokazal? S kakšnimi kislinami na vratu bi bila jaz precej previdna ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ni d ga bom dol spravu! č bo bolel sn si pa sam kriu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sam da nau brazgotina pol bl grozn zgledala k tatoo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Če se boš igral s kislino, imej v mislih da ne bo izginilo naenkrat, gre počasi, ker moraš počakati da se vsaj malo zaceli, drugače boš imel živo rano. Pa kakšni poškrobljeni ovratniki tudi odpadejo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Sn potrpežliv, asc devička! Bo že moral gret! Alianca bom pazu d nou moja lepota okrnjena! Hvala za skrb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Alianca bom pazu d nou moja lepota okrnjena! Hvala za skrb! no sej.. ne bi vedla.. ampak ti verjamem na besedo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Rdečica okol (tko, 1 mm..) menda pomen, da se še celi, to naj bi blo še kar neki časa.. ko je ni več, je čist zaceljeno.. (vsaj tko piše nekje na unih linkih, ki jih je Onix dal)Jaz pa sivkino olje namesto bepanthena.. Sploh še nisem nič gledala za novega, mi je tale ful simpatičen postal.. ko je tak mini, nič posebnega.. aha, tako je to. si pa skromna, da ti je všeč tale mali navadni pirs. Drugače pa obračanje pierca vedno rahlo poškoduje rano, celi se lahko tudi nekaj mesecev, rekla je pa da ga ne preveč šraufat prvi mesec Čistiš ga pa lifetime, na bunkicah se nabira marsikaj, potenje tudi ne vpliva ravno blagodejno na celjenje vsaj moje izkušnje so take (sicer tri ta2ju, ampak .... ) Zdaj sem šele opazil Mačonin datum prijave na forum, isti datum heh, tudi to je dobro vedeti. datum je za eno leto razmika. Glede popka, pa sem ga jaz špricala z Bivacynom in je bilo full u redu - nobenih problemov sploh. Samo se ga je takrat dobilo še brez recepta, mislim da zdaj ne več. ne, bivacyn dobiš samo na recept - antibiotik pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 evo ga že mam ...moram rečt da ful dobro zgleda, in da nč ne boli...sam moram pa mal pazit, da ne bom pozabla na pearcing, pa ponesreči kam zataklna, to zna bit huda frka .dala sm si ga v exitu, tam sem si tut dala pearcing v popek in je blo use kul, pa ga mam že eno leto pa se mi še ni zagnojil nikol.exitu najbolj zaupam. Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 Exit je zakon. Kolegica si ga je tut tm dala - piercing v obrv - zdj že eno leto nazaj in ni mela čist nč problemov. Kak tedn je blo mal zatečeno in boleče, zdj pa pravi, da pozab, da sploh kj ma. In z njim super zgleda. Čeprav smo bli na začetku vsi full skeptični. Tko da, upam da boš zadovoljna z njim!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. marec 2006 Prijavi Deli 22. marec 2006 exit - no way. ne pustim pijanemu tipu, da bi šaril po meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 hvala bluee ....jaz tudi upam da ne bo kšnih večjih problemov zadovoljna sem pa itak že zdej ah mačona... tisti tip res zgleda mal čudaški, ampak te ful poskuša pomirit da nisi živčen pa pogovarja se stabo, pa proba ti preusmerit misli kam drugam...da ne misliš samo na to kok bo bolel ko ti bo naredu pearcing...ful uredu tip...edin muzika v exitu je mal moteča...si še bol živčen...hehe drgač pa samo exit in nikjer drugje... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ma meni je tisto nabijanje itak moteče (halo, in pol se naj človek poskuša sprostiti? ). da pa nekomu smrdi sapa po alkoholu na delovnem mestu, ti da vedeti, da ne more biti odgovorna oseba. ali pa jaz tako kompliciram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kompliciraš ?! Daleč od tega Za koga boš pa izbirčna in zahtevna, če ne za sebe vsaj veš da se imaš rada in se spoštuješ Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 maš prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Kompliciraš ?! Daleč od tega Za koga boš pa izbirčna in zahtevna, če ne za sebe vsaj veš da se imaš rada in se spoštuješTočno tako Pri takih stvareh je treba mal komplicirat pa bit izbirčen ... Da dobiš točno tisto, kar hočeš, in tako narejeno, da nimaš težav Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 js se grem drug mesc tetovirat okol roke pa do vrha ramena, ko ena kača ovita, ampak hudo special to svet še ni vidu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 js se grem drug mesc tetovirat okol roke pa do vrha ramena, ko ena kača ovita, ampak hudo special to svet še ni vidu Takoj ko bojo slikce - pokazat!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Takoj ko bojo slikce - pokazat!!! he he he, to pa sam za izbran krog ženskih bitij Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 he he he, to pa sam za izbran krog ženskih bitij Se sploh ne pogovarjam tkole Sej ne boš zdržal, da se ne bi mal pohvalu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.