Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Guest mačona

jaz pa 3X na dan očistim s fiziološko+namažem z Bepanthenom.

po 10 dneh sem ga lahko začela premikati, brez da bi me kaj bolelo. x:Dx in uživam v tem. jaz sem si itak že skoz rada rovarila po popku. x:Ix

še vedno mam mičkeno rdečice okoli, tu in tam je malo gnoja, drugače pa je vse OK. zamenjala bi pa čez kak mesec (vprašanje tudi, kdaj bo dobil tistega, ki sem ga naročila).

po mojem filingu bi si jaz pucala še ene dva tedna.

Deli na socialnih omrežjih

Rdečica okol (tko, 1 mm..) menda pomen, da se še celi, to naj bi blo še kar neki časa.. ko je ni več, je čist zaceljeno.. (vsaj tko piše nekje na unih linkih, ki jih je Onix dal)

Jaz pa sivkino olje namesto bepanthena..

Sploh še nisem nič gledala za novega, mi je tale ful simpatičen postal.. ko je tak mini, nič posebnega.. x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ko je meni Lea razložila da ne smem par dni po luknjanju jezika xsmokex :mex: xcheersx , sem v prvi uri vse to naredil :inocent:

Edino za hladne obkladke (v obliki sladoleda) sem ubogal en teden xrolleyesx

Drugače pa obračanje pierca vedno rahlo poškoduje rano, celi se lahko tudi nekaj mesecev, rekla je pa da ga ne preveč šraufat prvi mesec

Čistiš ga pa lifetime, na bunkicah se nabira marsikaj, potenje tudi ne vpliva ravno blagodejno na celjenje x;)x vsaj moje izkušnje so take (sicer tri ta2ju, ampak .... ) :o|o:

Zdaj sem šele opazil Mačonin datum prijave na forum, isti datum

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ma shit, zaj morm počakat d se zacel, pol pa polet ne smem, šele jesen lohk! :o|o:

Eh, do takrat se ga boš pa že navadu. Sem pozabila povedat, da po odstranjevanju ostane še kar grda brazgotina, ne vem kako dolgo pa traja, da ta prbl. izgine.

Glede popka, pa sem ga jaz špricala z Bivacynom in je bilo full u redu - nobenih problemov sploh. Samo se ga je takrat dobilo še brez recepta, mislim da zdaj ne več. :inocent:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Eh, do takrat se ga boš pa že navadu. Sem pozabila povedat, da po odstranjevanju ostane še kar grda brazgotina, ne vem kako dolgo pa traja, da ta prbl. izgine.

Vsako kirurško odstranjevanje pusti brazgotine, vsaj kar sem jih jaz videl. Če so pa tatooji povrh vsega amatersko narejeni, so ponavadi pregloboko, tako da ostanejo lise + brazgotina.

Frendica si je v dveh letih in pol snela tatoo z roke s kapljicami za odstranjevanje bradavic x;)x plast po plast je počasi s kislino razžirala barvo. Sicer da ni bil velik, je pa bil home made, igla, cvirn in Rotring tuš xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

Če se boš igral s kislino, imej v mislih da ne bo izginilo naenkrat, gre počasi, ker moraš počakati da se vsaj malo zaceli, drugače boš imel živo rano. Pa kakšni poškrobljeni ovratniki tudi odpadejo x;)x

Nejc Zaplotnik

Alianca bom pazu d nou moja lepota okrnjena! x;)x x:o)x Hvala za skrb! x:Xx

no sej.. ne bi vedla.. x:o)x ampak ti verjamem na besedo x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
Rdečica okol (tko, 1 mm..) menda pomen, da se še celi, to naj bi blo še kar neki časa.. ko je ni več, je čist zaceljeno.. (vsaj tko piše nekje na unih linkih, ki jih je Onix dal)

Jaz pa sivkino olje namesto bepanthena..

Sploh še nisem nič gledala za novega, mi je tale ful simpatičen postal.. ko je tak mini, nič posebnega.. x:Ix

aha, tako je to. x:)x

si pa skromna, da ti je všeč tale mali navadni pirs. x:Dx

Drugače pa obračanje pierca vedno rahlo poškoduje rano, celi se lahko tudi nekaj mesecev, rekla je pa da ga ne preveč šraufat prvi mesec

Čistiš ga pa lifetime, na bunkicah se nabira marsikaj, potenje tudi ne vpliva ravno blagodejno na celjenje x;)x vsaj moje izkušnje so take (sicer tri ta2ju, ampak .... ) :o|o:

Zdaj sem šele opazil Mačonin datum prijave na forum, isti datum

heh, tudi to je dobro vedeti. x:)x

datum je za eno leto razmika. x;)x

Glede popka, pa sem ga jaz špricala z Bivacynom in je bilo full u redu - nobenih problemov sploh. Samo se ga je takrat dobilo še brez recepta, mislim da zdaj ne več. :inocent:

ne, bivacyn dobiš samo na recept - antibiotik pač.

evo ga že mam x;)x x:Dx :vragec: :2src: :palec: ...moram rečt da ful dobro zgleda, in da nč ne boli...sam moram pa mal pazit, da ne bom pozabla na pearcing, pa ponesreči kam zataklna, to zna bit huda frka :sori: x:Ix .

dala sm si ga v exitu, tam sem si tut dala pearcing v popek in je blo use kul, pa ga mam že eno leto pa se mi še ni zagnojil nikol.

exitu najbolj zaupam.

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Exit je zakon. Kolegica si ga je tut tm dala - piercing v obrv - zdj že eno leto nazaj in ni mela čist nč problemov. Kak tedn je blo mal zatečeno in boleče, zdj pa pravi, da pozab, da sploh kj ma. In z njim super zgleda. Čeprav smo bli na začetku vsi full skeptični. Tko da, upam da boš zadovoljna z njim!!!!!!!!

hvala bluee x:Xx ....jaz tudi upam da ne bo kšnih večjih problemov x:Ix zadovoljna sem pa itak že zdej :palec: :palec: :palec: x8Dx

ah mačona... x:)x tisti tip res zgleda mal čudaški, ampak te ful poskuša pomirit da nisi živčen pa pogovarja se stabo, pa proba ti preusmerit misli kam drugam...da ne misliš samo na to kok bo bolel ko ti bo naredu pearcing...ful uredu tip...edin muzika v exitu je mal moteča...si še bol živčen...hehe x:Dx drgač pa samo exit in nikjer drugje...

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Guest mačona
ma meni je tisto nabijanje itak moteče (halo, in pol se naj človek poskuša sprostiti? :eek: ). da pa nekomu smrdi sapa po alkoholu na delovnem mestu, ti da vedeti, da ne more biti odgovorna oseba. ali pa jaz tako kompliciram.

Kompliciraš ?! :eek: Daleč od tega :palec:

Za koga boš pa izbirčna in zahtevna, če ne za sebe x;)x vsaj veš da se imaš rada in se spoštuješ

Nejc Zaplotnik

Kompliciraš ?! :eek: Daleč od tega :palec:

Za koga boš pa izbirčna in zahtevna, če ne za sebe x;)x vsaj veš da se imaš rada in se spoštuješ

Točno tako :palec: Pri takih stvareh je treba mal komplicirat pa bit izbirčen ... Da dobiš točno tisto, kar hočeš, in tako narejeno, da nimaš težav xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...