Šiva 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Jst pa razmišljam o tatujo pa me zanimajo vaše izkušnje z celjenjem, potem kako dolgo se moraš izogibati soncu če se sploh moraš... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 najboljše je si ga dat pozimi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Ja sej vrjetno se grem ta tedn zmenit za tato, in bom še tam vprašala če mi svetujejo zdej al pa rajši letos v jeseni... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 če mene vpraša bi rajši v jeseni, soncu in vročini se ne moreš odpovedat za 2 meseca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hehehehe,js se bom pa med vikendom dau porisat,ena prasička k sm jo dons spoznau,dela tole! Se ji bom kr prepustu, ma dar, sam da nom nakonc kt Robbie Williams Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 kaj pa si boš dal? **zih neki perveznega** Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 mam 7 uhanchkou v ushesih in 1 v popku.. dala bi si pa tatu na hrbt nad rit, pa uhanchk v jezik..sam ni problem strah pred bolechinami ampak moja mami...aja pa conti ce bi mela uhanchek v popku si ga pejt delat k nch ne boli in che ga redno pucash pa razkuzhujsh po navodilih k ti jih dajo tam k si luknash se ti tut ne gnoji in se ti kmal pozdrau rana.. Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 kaj pa v jezik tam je kak tak živec ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 jaz imam pa v vsakem ušesu po eno lukno in pa v popku imam piercing! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz imam pa v vsakem ušesu po eno lukno in pa v popku imam piercing! ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..sam ni problem strah pred bolechinami ampak moja mami... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Moja majka pa je tko čudna no evo, ji rečem če imam lahko pircing v uho in ona reče, če bom v srednji šoli imel ocene minimum 3. No in jaz kao ej ql. No potem pa lepo me sestr vpraša, če bi jaz meu pircing full rad, da bi šla zdej enkrat si oba dat pircat. No in ona to majki pove in ona, ej ress, ej ql, veš kok bota fajn Loooooooooool No sam da je pirce Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 in kam si boš dal? jz pa še zmer razmišljam o tatujčku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 dal si bom v zgornji del uha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 kul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul kaj pa ti? Kam pa si boš dala tatu? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 dala bi si ga zadaj na vratu. pod lase. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ql. Sam to boli. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ne pa ne. pa tud če. pa kaj pol. sej bo hitr mem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne pa ne. pa tud če. pa kaj pol. sej bo hitr mem. misliš? če si boš dala srčka majhnega bo zih 5 minut Joj sam včeraj pri frizrju sem občutil kako to boli No veste ko je tist strojčke za striženje, no in neki ni delal pa me je tko počas vrezaval in je kar pikal - zellllooooo potm pa pridem domov in sem mel ves vrat krvav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Imam dva tatooja,kakor vem ste ga že videli(če ne celo oba) piercing v popku,kar nekaj uhanov That`s it! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 A me ti mal zezaš? A ni bilo dovolj? Greva nekaj spit! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 jooj komi čakam konec šole pol pa moj piercing Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 js mam pa 1 tatu pa dva piercinga, pa mal je bolelo, sam zdaj sem vesela, da sem si dala delat. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 JE TETOVIRANJE ŠKODLJIVO ZDRAVJU ? Čeprav je aprilsko vreme precej muhasto prihajajo vse toplejši dnevi in zimska oblačila bodo kmalu samevala v omari za nekaj mesecev. Soncu a tudi vsem na očeh bomo prav kmalu nastavljali svojo kožo, kjer se zadnja leta vse bolj pojavljajo večje ali manjše površine tetoviranih delov. Tetoviranje je le en aspekt dandanes vse bolj popularnega "Body art", ki je vedno bolj popularno tudi pri nas, a še posebno med mladimi. Kot nek odsev davnine, ko so si člani plemena vtetovirali plemenska znamenja pripadnosti plemenu, družbenemu položaju, ali pa so jih tetovirane risbe ščitile pred zlimi duhovi, se je prakticiranje tetoviranja spet uveljavilo. Vendar ne v antičnem pomenu, vendar bolj kot neke vrste dekoracija telesa in seveda, kot zelo dober posel. V teh čudnih časih vse kar ni del dobrega posla tudi ni omembe vredno in tudi ni nikomur zanimivo, na žalost. Tetoviranje pa le ni tako nedolžna zadevica, kot izgleda na prvi pogled, četudi tetoviranje opravijo spretne roke mojstrov in mojstric tetoviranja, med katerimi je tudi vse več goljufov. Na Obali, recimo, je pred nekaj leti "na črno" sprejemala stranke in tetovirala gospa, ki je obljubljala, da bodo od nje narejene risbe na koži čez par let izginile, kar se seveda ni zgodilo. Spomin na to gospo bo kar lepemu številu ljudi ostal za celo življenje, čeprav si sami tega niso želeli, a so celo dobro plačali za okraske na svoji koži. Vendar, kot je pokazala raziskava raziskovalcev Univerze v Arizoni, velikokrat tudi mojstrom tetoviranja ni za zaupati. Namreč raziskave so se lotili, šele potem, ko so se v različnih dermatoloških publikacijah po svetu pojavili članki o problemih oseb z tetoviranimi znamenji na koži. Veliko takim osebam so se pojavila vnetja, izpuščaji in druge dermatološke težave. Težave so se bistveno povečale ob zdravstvenih pregledih z uporabo magnetne resonance. Raziskovalci so se lotili analize barvnih odtenkov 17 različnih tekočin za tetoviranje petih različnih proizvajalcev. Analiza barvnih črnil za tetoviranje je prinesla zaskrbljujoče rezultate, saj so imajo črnila zelo različne sestavine, vendar veliko črnil vsebuje zdravju nevarne snovi, med katerimi so; svinec, litij in baker. Vplivi teh snovi na zdravje tetoviranih oseb še niso raziskani, a se raziskave nadaljujejo. To je prva raziskava sestavin črnil za tetoviranje, ki so dostopna na trgu in je namenjena osveščanju. Namen raziskave je tudi vzpodbuditi zakonodajalce, da to področje zakonsko uredijo in zaščitijo potrošnike. Namreč tako, kakor tam čez lužo, tudi pri nas to področje ni z zakoni zadovoljivo urejeno. Zato je najbolje za tiste, ki si želijo okrasiti s tetoviranjem del svojega telesa, da izberejo mojstre in mojstrice tetoviranja, ki uporabljajo sterilizirane naprave in delujejo v primernih prostorih. Izogibajte se priložnostnim osebam, ki vam ponujajo poceni tetoviranje, celo na plažah. Članek: Hister Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.