Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Meni je blo to vedno ful lepo.... samo sama pa nimam jajc za to, pa nekak sem preveč nestanovitna za to, bi se kmal naveličala se mi zdi.... :inocent: Pa boli.... :OoO: I'm a coward. x:Dx

Bratec ma pa dva tatooja, najprej si je dal naredit bodečo žico na roki, potem pa še pri Johnu barvnega morskega psa nad gležnjem.... x:px xsuperx ....sam.... bolel ful.... pa ni tak človek, da bi jamral, sploh ne nad bolečinami.... x:Ix ...tko da dokler ne pozabi, kolko je bolelo, ne bo dajal nič novega... x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
mam piercing na obrvi... nč ni bolelo. mogoče mal na začetku x:)x najprej so me vsi strašli, kak boli pa kak je nevarno...pa sm se pozanimala, so mi vse razložli in sm se vseeno odločla - in ni mi žal. x:Dx mela bi še kakšnega ampak se mi zdi, da jih preveč že ni lepo met... za tattoo sm tud že razmišljala, ampak morm še dobr premislit, da mi ne bo žal. x:Dx pa sm enkrat vidla žensko, k ji je en tip delu tattoo, pa sm vprašala, če jo kej boli, pa rekla da nič... xrolleyesx no, vseen pa treba pri tatujih in percingih poskrbet za sterilnost in it k nekomu, ki to res zna... xDDx
VISIT MY WEB: www.an-ja.tk

Zanima me kaj si mislite o piercingu in tattoo-jih? So vam všeč? Jih imate?

kaj si mislm o tatoo-jih - jah nič, vsak se sam odloči zanj :palec: x:)x

so mi zelo všeč pri ženskem splou na predelu trtice x:px x:Ix

zaenkrat še nimam :inocent: x:Ix

honor and respect

Hči ima krasen tatu na predelu trtice, sin na podlakti, mož na rami, jaz sem brez. Če bi bila malo mlajša, si ga takoj dam naredit. xyiyax takega xyiyax
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

tatoo mi je všeč imela ga pa nebi,prebodena imam ušesa pa mi ne koristi kaj preveč ker sem alergična na nikelj :cry: tako da na precing niti ne pomislim,

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

mam uhancek v popku x:Ix

mela bi ga pa na nosu ha, ha ...al kk naj to bolj precizno povem x:Dx

drugace pa mi je piercing ful usec, tatoo pa sploh ne ... zelo zanimiva pa mi je poslikava telesa. Tko kot indijke ko imajo porisane noge in roke ... pa africanke ko majo porisane dele telesa s kano ... no sama kaj caram in risem po svojih rokah in nogah ... lepo ja xrosex

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

<{POST_SNAPBACK}>tatoo mi je všeč imela ga pa nebi,prebodena imam ušesa pa mi ne koristi kaj preveč ker sem alergična na nikelj :cry: tako da na precing niti ne pomislim,

Saj imaš artikle (nakit), brez nikla...! x:Ix Pearcing pa je itak brez nikla, ker je delan iz posebne kovine (kirurško jeklo). x^x

Delam z nakitom...! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima, če kdo pozna ali pa ima sam piercing v bradavički? baje zlo boli... ampak se mi zdi zanimivo x:Dx  x:Dx

Precej boli, ko ti luknjajo ampak TAKOJ preneha, ko je skozi, kot bi bil ugriz v bradavičko. Pol je pa par dni hecen občutek novega, dokler se ne navadiš, če maš rinko not moraš pazit, ko se slačiš, ker jo lahko zatakneš (jaz pač ne nosim modrca x:Dx ), nič nevarnega sam filing je ...

Palčka je mogoče bolj praktična, sporočim, ko probam (v drugi bradavički).

Mi je pa piercana bradavička precej bolj občutljiva (na prijeten način) in bo tud druga dobila okrasek, ko se srečam z Leo na obali. x:o)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

• 2 weeks later...
Ej onix, kaj pa moraš delat da se ti ne vne? Pa če veš kolko približno stane en uhan za zgornji del uha?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Prvi teden čisti z vodo in maži z Bepanthen kremo, pa ne bi smel bit problemov.

Če je pierc na jeziku, ga ni treba mazat x:Dx

Za ceno se mi tud sanja ne :sori: sam kvaliteta stane

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Behy miško kaj ti tolk kompliciraš? x;)x Če bi rad imel uhanček, idi pa si ga daj delat, preprosto. Pa če si nekaj ful želiš boš že potrpel za tiste bolečine...

U mater, jaz bi pa ful še en tattoo, spet me ful grabi, samo dinarčkov ni  :sori:

a, saj bolečine glih niso problem ;) samo potem, če se ti vname te boli ko sam satan. x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Prvi teden čisti z vodo in maži z Bepanthen kremo, pa ne bi smel bit problemov.

Če je pierc na jeziku, ga ni treba mazat x:Dx

Za ceno se mi tud sanja ne :sori: sam kvaliteta stane

ok, tenkju ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Moja pridobitev iz Lenta! x:Dx  Naredila pri Mellisi! :palec:  x8Dx

Zelo lepo..... :palec: Kako dolgo ti pa to ostane na koži?

Jaz razmišljam bolj o pravem, takem cartkanem, majhnem in takrat,ko hočem prikritem tatoo-ju, ampak imam še malo pomislekov.....Mi je pa res všeč drugače.... :2src: :2src: :2src:

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...