Chandra 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Santos upam, da bo folk prebral in upošteval. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos upam, da bo folk prebral in upošteval.Chandra,jaz tud upam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Meni je blo to vedno ful lepo.... samo sama pa nimam jajc za to, pa nekak sem preveč nestanovitna za to, bi se kmal naveličala se mi zdi.... Pa boli.... I'm a coward. Bratec ma pa dva tatooja, najprej si je dal naredit bodečo žico na roki, potem pa še pri Johnu barvnega morskega psa nad gležnjem.... ....sam.... bolel ful.... pa ni tak človek, da bi jamral, sploh ne nad bolečinami.... ...tko da dokler ne pozabi, kolko je bolelo, ne bo dajal nič novega... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amy___ 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 mam piercing na obrvi... nč ni bolelo. mogoče mal na začetku najprej so me vsi strašli, kak boli pa kak je nevarno...pa sm se pozanimala, so mi vse razložli in sm se vseeno odločla - in ni mi žal. mela bi še kakšnega ampak se mi zdi, da jih preveč že ni lepo met... za tattoo sm tud že razmišljala, ampak morm še dobr premislit, da mi ne bo žal. pa sm enkrat vidla žensko, k ji je en tip delu tattoo, pa sm vprašala, če jo kej boli, pa rekla da nič... no, vseen pa treba pri tatujih in percingih poskrbet za sterilnost in it k nekomu, ki to res zna... Citiraj VISIT MY WEB: www.an-ja.tk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Zanima me kaj si mislite o piercingu in tattoo-jih? So vam všeč? Jih imate? kaj si mislm o tatoo-jih - jah nič, vsak se sam odloči zanj so mi zelo všeč pri ženskem splou na predelu trtice zaenkrat še nimam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hči ima krasen tatu na predelu trtice, sin na podlakti, mož na rami, jaz sem brez. Če bi bila malo mlajša, si ga takoj dam naredit. takega Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hči ima krasen tatu na predelu trtice, sin na podlakti, mož na rami, jaz sem brez. Če bi bila malo mlajša, si ga takoj dam naredit. takega zanimiva familja kok je pa stara hčerka ? (hec ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimiva familja kok je pa stara hčerka ? (hec )Hči 19, sin 24 mož pa jaz pa mal več Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hči 19, sin 24 mož pa jaz pa mal več hehe, the best emmm, hmmm ja zej mi je pa kr nerodn haha, se hecam, ja tok ste stara k moja mami - ona bi rekla najbolša leta lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ja tko je to.. ampak vikat me pa še vseen ni treba Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 tatoo mi je všeč imela ga pa nebi,prebodena imam ušesa pa mi ne koristi kaj preveč ker sem alergična na nikelj tako da na precing niti ne pomislim, Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 mam uhancek v popku mela bi ga pa na nosu ha, ha ...al kk naj to bolj precizno povem drugace pa mi je piercing ful usec, tatoo pa sploh ne ... zelo zanimiva pa mi je poslikava telesa. Tko kot indijke ko imajo porisane noge in roke ... pa africanke ko majo porisane dele telesa s kano ... no sama kaj caram in risem po svojih rokah in nogah ... lepo ja xrosex Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tatoo mi je všeč imela ga pa nebi,prebodena imam ušesa pa mi ne koristi kaj preveč ker sem alergična na nikelj tako da na precing niti ne pomislim,Saj imaš artikle (nakit), brez nikla...! Pearcing pa je itak brez nikla, ker je delan iz posebne kovine (kirurško jeklo). Delam z nakitom...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amy___ 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 mene pa zanima, če kdo pozna ali pa ima sam piercing v bradavički? baje zlo boli... ampak se mi zdi zanimivo Citiraj VISIT MY WEB: www.an-ja.tk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 aja? santos jaz pa sem mislil da si ti poklicni bokser Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 evo, sej sem vedu, da si ti nadstandardna, full kul si no... ---------Imam dva tatooja,kakor vem ste ga že videli(če ne celo oba) piercing v popku,kar nekaj uhanov That`s it! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima, če kdo pozna ali pa ima sam piercing v bradavički? baje zlo boli... ampak se mi zdi zanimivo Precej boli, ko ti luknjajo ampak TAKOJ preneha, ko je skozi, kot bi bil ugriz v bradavičko. Pol je pa par dni hecen občutek novega, dokler se ne navadiš, če maš rinko not moraš pazit, ko se slačiš, ker jo lahko zatakneš (jaz pač ne nosim modrca ), nič nevarnega sam filing je ...Palčka je mogoče bolj praktična, sporočim, ko probam (v drugi bradavički).Mi je pa piercana bradavička precej bolj občutljiva (na prijeten način) in bo tud druga dobila okrasek, ko se srečam z Leo na obali. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ej onix, kaj pa moraš delat da se ti ne vne? Pa če veš kolko približno stane en uhan za zgornji del uha? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Behy miško kaj ti tolk kompliciraš? Če bi rad imel uhanček, idi pa si ga daj delat, preprosto. Pa če si nekaj ful želiš boš že potrpel za tiste bolečine... U mater, jaz bi pa ful še en tattoo, spet me ful grabi, samo dinarčkov ni Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Mene nekako mika tattoo... imam že narisanega, čisto nekaj posebnega... no ko bom dobila ta prav filing ga bom sla narest... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Prvi teden čisti z vodo in maži z Bepanthen kremo, pa ne bi smel bit problemov.Če je pierc na jeziku, ga ni treba mazat Za ceno se mi tud sanja ne sam kvaliteta stane Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy miško kaj ti tolk kompliciraš? Če bi rad imel uhanček, idi pa si ga daj delat, preprosto. Pa če si nekaj ful želiš boš že potrpel za tiste bolečine... U mater, jaz bi pa ful še en tattoo, spet me ful grabi, samo dinarčkov ni a, saj bolečine glih niso problem samo potem, če se ti vname te boli ko sam satan. <{POST_SNAPBACK}>Prvi teden čisti z vodo in maži z Bepanthen kremo, pa ne bi smel bit problemov.Če je pierc na jeziku, ga ni treba mazat Za ceno se mi tud sanja ne sam kvaliteta staneok, tenkju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moja pridobitev iz Lenta! Naredila pri Mellisi! Zelo lepo..... Kako dolgo ti pa to ostane na koži?Jaz razmišljam bolj o pravem, takem cartkanem, majhnem in takrat,ko hočem prikritem tatoo-ju, ampak imam še malo pomislekov.....Mi je pa res všeč drugače.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekje do štirinajst dni, potem pa daš narediti novega! No, tudi zanimiva varianta ....samo, če ni takrat,ko se začne dol spirati vse skupaj preveč čudnega izgleda.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, tudi zanimiva varianta ....samo, če ni takrat,ko se začne dol spirati vse skupaj preveč čudnega izgleda.... ne izgled je čisto ok,samo vedno manj se vidi ampak ni grdo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.