Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

jppp boli boli.

ja mene je v nosu res sam takrat zabolel, ko gre z iglo skozi, tistih par trenutkov. Sodelavec pa si ga je dal naredit čist na vrhnji del ušesa, je pa rekel, da ni mogel dva mesca na tej strani prebodenega ušesa spat :eek: :eek: :eek:

verjetno je tud mal odvisno od praga bolečine :palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>jppp boli boli.

ja mene je v nosu res sam takrat zabolel, ko gre z iglo skozi, tistih par trenutkov. Sodelavec pa si ga je dal naredit čist na vrhnji del ušesa, je pa rekel, da ni mogel dva mesca na tej strani prebodenega ušesa spat :eek:  :eek:  :eek:

verjetno je tud mal odvisno od praga bolečine :palec:

uuu pizda :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ah daj, nos je ista fora kot uho, torej ga lahk prebodeš s pištolco, je bolj preprosto in manj boleče. Saj ne pravim, da je kaj manj vreden, sam 8 jurjev je pretiravanje in ja popek je bolj občutljiv xrolleyesx, poleg tega ti koža lahk izloči uhan v popku (moji sestrični je 2x), v nosu ti ga pa ne bo.

By the way, Aliana, nice kana tattoo, a si mogoče razmišljala o pravem in malo večjem? Tale se mi zdi da je malo premalo viden (saj mogoče je fotka kriva), da bi se dobro razpoznalo kaj je.

No ja, sej jest ne vem, razen v usesu se se nisem luknjala, pa tud zaenkrat nimam namena.. sam tko, vem da ce bi se, bi pac sla na ziher pa drago x:o)x

Tatoo.. ma ful tezko si je lasten hrbet fotkat x:o)x tigrcek je, tak, s tacko dol.. Ne, nisem o pravem razmisljala, mi je prevec.. dokoncna stvar to.. Pa za prvic sem hotla nekaj takega boljmajhnega pa simpaticnega.. Bom enmu rekla, da naj me fotka, tko da se bo normalno vidlo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Haaa, sm se spomnla..v 7. klasu sm šla kr k zlatarju, da mi je prebodu zgornji del ušesa. Nek stari je bil. Pa prjel klešče: na eno stran uhan, na drugo stran plutovinast štoflc, pa stisnu. Joj, sm kr zaslišala, kk je zaškrtal...Ampak sm bla carica s tem mal bolj radikalnim piercom, pol pa ketnco do mečice x:Dx Takrat se mi zdi, da sm plačala sam uhan, sm pa pol leta '96 dala pierce v popek v Celju- 10 jurjev z uhanom :eek: Je pršla kao neka kirurginja delat :o|o: Mislim, kk mi gre to na živce. Človk ma naziv dr., pa že kar misli, da lohk in pierca in dela, ne vem, plastične operacije in ostal bull shit.

Ok, wateva...Zdej nimam nč več, kr sm odrasla x^x x:Dx Ne sej ne...v jezik bi si ga dala, pa me vsake tolk cajta mine...Po eni strani se je pol ful fajn lupčkat :inocent: sam po drugi strani mi pa ni več kakih tujkov za prenašat v telesu :o|o: .

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

a veš, da sem jaz tud mela idejo, da bi si ga dala v jezik, pa si še nisem prišla na jasno, ali držijo zadeve kot npr., da si lahko zobe poškoduješ in pa da ko uhanček premikaš da se luknjica širi in imaš na koncu krater :sori: :sori: :sori:

Po osmih letih je pr men čist enaka luknjca. pa če dam pierce ven mi je ful čuden občutek :xx!: mi neki manjka.Glede poškodb, daš pač mehke bunke, itak maš vse možno na izbiro, jaz mam keramične, maš pa tud plastične in gumijaste (z laski x:px ), za posebne efekte x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ja, sem končno :D UUU, danes pa se zvudim in ugotovim da sem na tisti strani ko mam pirc, in pogledam... oooo šit, cela mlaka krvi :O: hehehe, samo sej se mi je naredila krasta in zsaj sploh nič več ne teče in ne boli :D

No saj tu je še ena: :2src:

Behy :palec:

Zdaj ga pa probaj met čistega, da se ne vname, ker se hrustanec celi dalj časa.

Pa vsako jutro (al pa po potrebi), ga lepo očisti in rano razkuži, ko ga boš menjal, glej da ne bo predebel, ker boš še enkrat širil luknjo in bo še enkrat krvavo.

Še prehitr boš ugotovil da je en premalo, se kar navlečeš na okraske :vragec: , vsaj večina, z mano vred x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>za obrv sm v exitu dala 4000 za lukno, uhančke maš pa 2000 do 4000 sit. :palec:

samo :?: :blink: jaz sem dal za prebadanje hrustanca 5000 :o|o: ah, maš srečo x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Behy  :palec:

Zdaj ga pa  probaj met čistega, da se ne vname, ker se hrustanec celi dalj časa.

Pa vsako jutro (al pa po potrebi), ga lepo očisti in rano razkuži, ko ga boš menjal, glej da ne bo predebel, ker boš še enkrat širil luknjo in bo še enkrat krvavo.

Še prehitr boš ugotovil da je en premalo, se kar navlečeš na okraske :vragec: , vsaj večina, z mano vred  x;)x

Uuu, ja saj že študiram o druem pircu, ki bo malo pod tem :D hihi, samo naj se ta zaceli, in da malo pršparam, pičim v Lj po novega x:px

Ja lej, jaz bi ga zelo rad mel v obrvi al pa v jeziku, samo glede na moj bodoči poklic (tehnik zdravstvene nege) bo to skorajda nezaželeno :D

Uuu, pa ena takoj za mano si je dala jezik, in je sploh ni bolel. Strah pa jo je blo da je mela oči solznate x:Dx boga, samo potem pa si je kar odihavala :D

Js sem plačala za prebadanje hrustanca 500sit z uhanom, ker so mi predrli z pištolo mi je pa drgač normalno zacelilo, zdej me neboli več takoj po prebadanju pa kakšen mesec nisem mogla spati na tej strani......za uhanček v nosu pa sem plačala 7.000sit, me pa sploh ni bolelo ne pri prebadanju ne kasneje...
Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

mene pa vsak dan manj boli :blink: pa tudi če si uhan pravilno naštiman (ker mam špice in bi me drugače piklo v uho) komot lahko spim, mogoče me malo še moti ampak boli pa skoraj nič :D

mogoče :D Čeprav me je prej s5 nekaj začelo bolet :o|o: :xx!: saj tko kot da bi se mi napenjal nekaj :D

Aja, ko bom meu dovolj denarje grem s5 na en piercing :P

Potem pa si bom dal tega :D x:px

se oproščam Micku, ker bom ponovno uporabil njegovega malega, da pokažem, kako izgleda Piercing in tattoo na mickenem, Mick , še enkrat se ti iskreno opravičujem, za objavo slik tvojega malega(mimogrede, a sploh še kaj mrda?) x:Dx :vragec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...