Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 bradavičke maš že zasedene, ne? hm, let me think ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ja, kje pa maš še plac? (hmmm.. mi je prišlo na misel, da bi šla s tabo...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Aliana, greve skupy na pirs v popku? Jaz sem za! Sam če bom sploh našla kakega, ki bi mi bil všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kdaj? Zdaj že (kar takoj jutr ) al polet pol? Mah sej lukno si pač nardiš, pa enga potrpiš, pol si pa kje v tujini, k majo ful izbire, kakega hudega kupiš... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ok, trebuh še...druga pa :xx!: ...vsaj meni ni všeč Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ja! zdaj! saj ne, jaz bom šla februarja! najprej ti dajo itak navadno bananico not. pol bomo pa vidli, kaj si bom poiskala. pol bom pa začela trebuščka kazat. sam bo treba trebušnjake delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ja, jaz sem tud razmišljala, če ma smisel.. ker ful redko nosim majčke nad popkom (ledvice in te fore ), sam on the other hand.. je pa pač za spešl okejžns, drgač se pa kul počutiš, ker veš , da ga maš... Tko mam zdej en afriški nakit, ki ga na golo kožo nosiš in se ga ne vidi, razen, če se slečeš, pa je ful luštkan občutek skrivnostno mal.. Ej, kam bi šle pa delat? Maš kej pojma kolk keša to je? (ja, sej si že opazla, da mi je všeč ideja ) *** pa še Onixa vzameva s sabo, pa sprot ugotoviva kje mu še manjka pirs Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Zasedena je samo leva bradavička, z rinko. Mogoče bi pa palčko, s čem drugim ne kuglicami v desno rogovi zgledajo kul, ampak .... slačenje in oblačenje bi se znalo skomplicirat Priporočam Leo v KP, če ni glih v Mehiki pri njej sem že jezik in nipl luknjal, sicer oba v LJ, sem pa Aiwo v Koper vozil Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ja, jaz sem tud razmišljala, če ma smisel.. ker ful redko nosim majčke nad popkom (ledvice in te fore ), sam on the other hand.. je pa pač za spešl okejžns, drgač se pa kul počutiš, ker veš , da ga maš... Tko mam zdej en afriški nakit, ki ga na golo kožo nosiš in se ga ne vidi, razen, če se slečeš, pa je ful luštkan občutek skrivnostno mal.. Ej, kam bi šle pa delat? Maš kej pojma kolk keša to je? (ja, sej si že opazla, da mi je všeč ideja ) *** pa še Onixa vzameva s sabo, pa sprot ugotoviva kje mu še manjka pirs uhuhu, ti to resno? saj tudi jaz ne kažem trebuščka. saj za to gre, da se kul počutiš. odvisno, kakšen odnos maš do telesa in raznih "dodatkov".stane okoli 8000 (se mi zdi - pirsing in delo), odvisno od cene pirsinga. jaz ne vem, kam bi šla, v Koper ne bom šla - Lea itak dobro dela. po moje bi blo čisto v redu, če bi šle v Exita. no ja, saj bi se dalo kaj zmenit tudi za Koper. Zasedena je samo leva bradavička, z rinko. Mogoče bi pa palčko, s čem drugim ne kuglicami v desno rogovi zgledajo kul, ampak .... slačenje in oblačenje bi se znalo skomplicirat Priporočam Leo v KP, če ni glih v Mehiki pri njej sem že jezik in nipl luknjal, sicer oba v LJ, sem pa Aiwo v Koper vozil hm, mene vprašaš, pojam nimam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..jaz sem pa slisu, da v popek ni najboljs ker je tam tista velepomembna energetska tocka in pol kao zgubljas energijo, ce se das tam prebost... je pa vsekakor sexy... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jaz itak nimam energije. če jo še malo zgubim, nič hudega. saj ušesa majo tudi vsi prebodena in kaj še vse počnejo in nosijo, kar zavira pretok energije. tko da ... whatever. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..Ok, sam ne pol jamrat okol kronicne utrujenosti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jamram itak vedno, to bo le kapljica v morje. sicer se pa da uničiti kronično utrujenost s športom (vsaj pri meni). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..sport-krompirjevka!! .. men pa se droge ne pomagajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..sport-krompirjevka!! .. men pa se droge ne pomagajo... jah, kaj ti morem, če sem stvorjena, kakor sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 A tole glede energije je res?Jaz imam uhanček "v popku" že 7 let. ko sem enkrat vmes za ceu mesec ostala brez uhančka morm rečt, da se sploh nisem čisto nič bolje počutila.Zakaj in kkao naj pa bi tako izgubljala energijo? a je možno, da tole ne deluje na vse? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeINA 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jaz ga imam ze dobra stiri leta in brez njega se poctuim kot riba na suhem . Bi imela pa tudi tattoo...Tam nekje,da bi mi mogoce cisto malo izpod hlack (tiste z ultra nizkim pasom ) spredaj pokukal...Ko se bojo pticki zenili do takrat se odlocim in dokoncno izberem motiv.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 uf, tole izbiranje motiva ni lahka zadeva. jaz sem rabila cca. 5, 6 let. je pa vsaj ziher. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Bi imela pa tudi tattoo...Tam nekje,da bi mi mogoce cisto malo izpod hlack (tiste z ultra nizkim pasom ) spredaj pokukal....... uuuf to pa zna bit zelo sexy, če je pravi tattoo pa prave hlačke spodi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tutti-frutti 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 no jaz mam pa pierc in tattoo, oba na bušiju pa ena slikca, če se bo kaj vidlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 jst mam, tud tattoojček na trbuščku, pa uhan v popku sem mela tud, sam sem ga mogla potem zaradi šiva v popku (preveč draži) odstranit, pa mi je tko še bolš Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 no jaz mam pa pierc in tattoo, oba na bušiju pa ena slikca, če se bo kaj vidlo jst mam, tud tattoojček na trbuščku, pa uhan v popku sem mela tud, sam sem ga mogla potem zaradi šiva v popku (preveč draži) odstranit, pa mi je tko še bolš Mhmmmm kak sta hudi, obe Lejka ke pa tvoj popek? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 No tle je pa še popek zraven Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 No tle je pa še popek zraven js mam direkt tak obesek za ključe, kokr maš ti tattoo, "skoraj" identičen drugač pa, smooth Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Aliaaanaaa, kam si se skrila? kaj je z najinim pirsingom? jaz sem že odločena, ta teden grem vprašat za ceno itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.