Aliana 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 sem kar vedla, da bo zame.. jaz grem zdele za en teden, če se mi ne scufa v Londonu in kar tam naredim, se slišva pol..ti se pa lepo za cene pozanimaj, ja.. (sej pol bom pa zadnji trenutek rep med noge.... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 cool, v Londonu boš mela super izbiro. nič ne boš repka med noge stisnila, kar pogumno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 tale mi je fletakn ... nič posebnega sicer ... za začetek bo v redu ... pa vijolčno obdobje mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lep izbor Mačona Upam da se jutri odločiš za luknjanje Pokliči, če si zaželiš družbe, ko te luknjajo (dobiš cifro na OS) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Mene so pirsingi sicer malo minili, ampak za une ki zbirate pogum, kar pejte - sicer na začetku boli, potem še malo bolj boli in na koncu full boli, potem je pa čez kakšno uro po luknjanju že čist u redu!S popkom pa ima res veliko ljudi hude probleme, jaz nisem sicer imela prav nobenih, še vnel se mi je komaj za vzorec - sem ga pa full špricala z Bivacinom - večji problem je bil, ko se mi je zatrgal na toboganu v Čatežu- auč!" Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lep izbor Mačona Upam da se jutri odločiš za luknjanje Pokliči, če si zaželiš družbe, ko te luknjajo (dobiš cifro na OS)danes sem v eni izložbi vidla še lepšega, s tigrovo glavo, pa zelene očke ma. prav zame ustvarjen. ma jaz bi mela kake 3-5, pa bi menjavala nonstop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Mačona, pa sej nisi brez mene šla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Aliana WB upam da si se imela Ni se še luknjala, Mačona namreč še išče storilca Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Božiček prinesel bon za nov tattoo in jaz čist happy, jupi, jupi, še en bo padel, tokrat na nogo, samo zrisat si ga še morem Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maychiqa 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 js bi pa neki vprašala. sm pregledala celotno temo, pa nism zasledila nč o prebadanju tragusa. ker js si ga zdej nameravam it luknjat, ampak bi prosila, če ma kdo kakšne izkušnje, da malo pove o tem...pa zanima me, če so tam kakšne posebne akupunkturne točke ? Citiraj Sedanjosti ni-je že za nami-Preteklost...*mwa*, *mwa* in še enkrat *mwa*!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Božiček prinesel bon za nov tattoo in jaz čist happy, jupi, jupi, še en bo padel, tokrat na nogo, samo zrisat si ga še morem Jst bi tud takega Božička!!! Mam nov tatu že v mislih, ga je treba samo še realizirat in bi čist prov prišel kakšen bon Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Jst tud sem se spomnila nov tattoo Mam enga velikega v planu - mogoče za r.d. bom še vidla, in the mean time pa bi enga mičkenga oz. 2 na vsak nart enega, upam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Držim pesti za en fullll fajn tato (al pa dva) Pa kakšne slikce nalimaj, ko bo, da nam boš malo sline cedila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ScoGirl, na tvoji roki sem opazil en delček tatooja A bi se dalo videt celega? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ScoGirl, na tvoji roki sem opazil en delček tatooja A bi se dalo videt celega?Bomo poslikal pa se bo dalo videt Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Z veseljem počakam A & M upam da se popka lepo celita Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 čist hudo, nič ne boli, sploh ne opazim da je... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pa je bilo toliko straha in predsodkov Zdaj pa naj bo čimprej toplo da si bomo mel kje okice spočit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pa je bilo toliko straha in predsodkov Zdaj pa naj bo čimprej toplo da si bomo mel kje okice spočit Ja, res. Zanimivo kako se v ene stvari vržem brez problema, pri enih pa tako kompliciram.. Samo je pa tud to res, da sem šla s tem precej preko sebe in svojih strahov.. spada tale pirsing v kategorijo igel in injekcij, to je pa meni nočna mora.. (da ne omenjam, da me je potem še cel vikend kar zvilo vsakič, ko sem pomislila in podoživela un prizor.. še zdaj me, pravzaprav.. bedno, ampak v bistvu nekakšna fobija tole.. zato je pa fajn, da sem dala čez ) Ja, sem že brskala po netu za kakšnega lepega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Premagala si sebe in si s tem dvignila samozavest HOČEM IN ZMOREM Najtežji del postopka je samoprepričevanje in premagovanje straha, ko gledaš vso opremo (klešče, igle, ...)Luknjanje je hitro in relativno neboleče imajo pri Pujsu nežne ročice Čestitke obema za korajžo Zdaj pa v iskanje novega modnega dodatka ali pa celo več njih, za različne priložnosti Nekaj primerov na Body modification E-zine: Navel piercing Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 A & M upam da se popka lepo celita sam, da se ne počepnem ali pripognem, pa je vse OK. bolečina je pozabljena, oz. kakšen občutek je sploh bil. ne znam si več predstavljati. mislila sem, da čutiš vsak premik igle, pa ni tako. marsikaj boli bolj kot to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Tkole, onix - samo zate Mal slaba slikca je, ampak je pa gor moja kačica. Hudička pokažem pa kdaj drugič http://tajci.moj-album.com/slike/93896/vSdFV_E8t21mcinB.jpg Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Dobro izpeljan tattoo ScorpioGirl , mislim plac kje ga imaš se mi zdi zelo primeren! Cool Tale je pa eden od mojih:http://www.moj-album.com/slike/191065/FOVKn8qJh6JUhfr5.jpg Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Hudo! Tak zloben nasmešek ... Pa nisi drugač tko zlobna? Moja kača pa sploh ne bi mogla bit nikjer drugje kot tam, kjer je Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 uau, Scorpiogirl, Nordika. jaz pa načrtujem, da bi si dala tetovirati bršljan čez križ in deloma trebuh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.