Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Smotka.......v JLA so si vtetovirali letnico služenja vojaškega roka....ne rojstva x:Dx . Pa da ne bo res kdo mislil, da imam kaj takega vtetoviranega :xx!: x:Dx x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
x;)x Včasih je bolje, da kot mama malo popustiš, saj so specializirani ljudje, ki to naredijo hitro,brez bolečin in s sterilnimi pripomočki! x:)x

Meni tudi mami ni pustila, potem sem se prebadala sama in tudi zagnojilo se mi je, ampak uhanov sem imela toliko kot sem si jih želela! x:Dx

Pa so šle mamine želje in obveljale moje! :palec:

Lepo povedano in v pouk staršem x:)x

www.rael.org

• 1 month later...
jas mam samo tri uhane v ušesu, pridejo pa še štirje. se mi pa ful dopade uhan v nosu sam še bo mal počakal. tatto pa še tud pride na vrsto........ :vragec:  :vragec:  :vragec:

kristalka ma novo luknco. v uhci.

zadnjič sma bli v mb pa sem ji tak za zajebanjcijo rekla ej špela daj si uho luknat. je rekla ok in poklicala mamo, če si lahko da luknat in si je lahko. ok midve pridema k zlatarju špela reče jaz bi mela še eno luknco. jaz sem bla cela živčna, ker me je blo ful strah. no in v 5 minutah sma vse opravle.

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

jaz mam pa v vsaki uhi eno luknco. v levi uhi nosim lobanjo v desni pa gandžo :palec: ful bi pa mela pod ustnico in v obrvi :palec: :palec: :palec: x:Xx x;)x x:Ix :inocent: :2src:

mejte se radi....

• 11 months later...
Jst mam piercing v popku in jeziku.

Razmišljam pa še, da bi si ga dala v spodnjo ustnico. Na obrazu, zaenkrat.  x:px  x:px  x8Dx

Kam si pa ti izginila? x;)x

Jaz sem imela tudi v popku, pa me je minilo ( beri: pa busi je zrastel mal takrat x:o)x :xx!: , pol se je pa ze zacelilo).

Pa sej so mi vsec te zadeve x:Dx Ampak na drugih. Recimo v jeziku, obrvi...vse fajn, sam ne na men. Zdaj imam samo usesa.

Kar se tatoojev tice, so mi prevec barvasti in veliki bolj anti.

Ce ze imas kak motiv, mej kej originalnega...ne pa vrtnic, lobanj, zmajev in rozic x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

V eni temi sm že pisal o tem.....sam se ne spomnem kje....., no enivej

jest mam dve luknci v levem ušesu in sem dolga leta nosil tudi dva uhana, sedaj pa imam samo enega na enkrat x^x :palec:

Tatoo, pa ne vem, jest ga nebi imel - zaenkrat; mi je pa všeč na beybah, sploh če je lšen simpatičen in na kašnem posebnem - erotičnem mestu x:px x:px

Imam uhanček v nosu, pa v ušesih 5 lukenj, ampak nosim sam dva uhana(ostale luknje sem pustila da zarastejo), pa na desni rami mam unicornčka(samoroga). Sem navdušenec nad tattooji in ko bo denar, grem po še enega, pa pol mogoče še po kakšnega, potem bo pa najbrž dost x:Dx

Contesa-če bi rada uhanček v popku, si ga kar privošči, ni tako boleče, da bi te moglo bit strah.

jas mam samo tri uhane v ušesu, pridejo pa še štirje. se mi pa ful dopade uhan v nosu sam še bo mal počakal. tatto pa še tud pride na vrsto........ :vragec:  :vragec:  :vragec:

hehe.....zdaj pa ga že mam v nosku.....že od februarja letos..... x:Dx x:Dx

(tattoo....naročena za 15.11.04 x;)x x:Xx )

O Kristalka, en dan pred mojim rojstnim dnevom! x;)x  Kam pa boš šla in kakšen motiv boš dala? x8Dx

uf, to si pa je treba zapomnit...za tvoj b-day :D

am...pri Harihu v MB, je delal dvema našima motoristoma, pa sestri od tete....v glavnem....ful dobro naredo :palec:

am...zdaj mam v mislih.....oz. shranjeno na compu....enga indijanca z orlom, pa enga orla, pa enga orla z nečim indijanskim zravn......rada bi mela nekaj lepega....umetniškega...motorističnega.... x;)x x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...