Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

uau, Scorpiogirl, Nordika. :palec: jaz pa načrtujem, da bi si dala tetovirati bršljan čez križ in deloma trebuh. xDDx

BršljAAAAn??!!! :onfire: Jst tuuuuudiiiii! Že nekaj časa imam v mislih en večji tattoo na hrbtu in vmes sigurno pride bršlajn!! Cool!

Nisem hudobna, znam bit pa včasih žleht, tko kot vsi x;)x

Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

ne kradi mi ideje! x:Ox :sniky: kaj ti bršljan sploh pomeni? xDDx

Haloo :eek: Da se ne bova šle kera se je prej spomnila, pa teke bedarije pa da si ga zdej ti bolj zaslužiš, ker ti 'kao' neki pomen. pena pena :inocent: xDDx

Sploh mam pa ogromno slik s tattooji z bršlanom, takoh in drugačnih, ker že dve leti razmišljam o motivu in bo bršljan itak samo del slike, ne celota x;)x

Fora je sam v tem, da me zanima vse kar je povezano z keltsko kulturo, predvidevam da tebe tudi, drugače si res težko predstavljam, zakaj bi koga zanimal bršljan xDDx ........mislim, da se razumeva. V veliko motivih, ki jih jemljem za inspiracijo, se pojavlja bršljan in od tod mi tudi ideja.

ScoGirl, Nordika :palec:

Mačona, na tej strani si lahko ogledaš več kot 80 000 različnih tetovaž članov in 13 000+ v avtorskih albumih (in še več različnih telesnih okraskov x;)x ) zih bo tud kakšen bršljan vmes

BMEzine

Prej sem dal samo popke za Aliano, ampak cela stran paše v to temo, tudi implanti in ritualno brazgotinjenje

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
Fora je sam v tem, da me zanima vse kar je povezano z keltsko kulturo, predvidevam da tebe tudi, drugače si res težko predstavljam, zakaj bi koga zanimal bršljan xDDx ........mislim, da se razumeva. V veliko motivih, ki jih jemljem za inspiracijo, se pojavlja bršljan in od tod mi tudi ideja.

bršljan ma zame bolj oseben pomen. če sem iskrena, sem si kar sama pri sebi izmislila njegovo simboliko. x:Ix

Mene pa vsako prebadanje ali riisanje po telesu odbija :sick:

Kako smo si različni ... x8Dx Jst sm pa s tattooji že skor malo zasvojena in se moram kar malo "bremzat", da si ne narišem na kožo vsega, kar mi pride na misel x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Hitro zna zmanjkat prostora x;)x sploh če si omisliš večje tetovaže xrolleyesx

Pri meni bo, enkrat, mogoče, kot zgodba na obelisku :o|o: in dvojčevsko razdeljena na levo-barvno in desno-enobarvno tetovažo xrolleyesx pa mogoče še en pirs :inocent: bi ga moral naročit

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Zakaj je tako cool si uničevati telo s piercingi in tatuji?!

Preprosto je cool x8Dx , meni so tattooji sexy, pa več jih je boljš je! Všeč mi je porisana koža, tako kot so enim všeč dolgi lasje, ker so pač jim, ne znam razložit, pa tudi to da malo izstopaš iz povprečja mi paše x^x

Guest mačona

probaj razumeti, da eni ljudje enostavno so za to, drugi pač niso. :palec:

meni se zdi lepa tetovaža na pravem mestu in isto tako pirs zelo estetsko in lahko tudi erotično. na pirse gledam v bistvu kot na nakit.

Čisto sem spregledala, kakšno besedo si uporabil. Sigurno se ne bi strinjala, da je tetoviranje uničevanje telesa, čeprav razumem, da nekateri tako mislite. Bolje je res misliti o tem kot o okrasu telesa, ker to tudi je okras, če tattoo smatraš kot nekaj lepega. Mene recimo tudi pirsingi ne privlačijo in sem uhane dala ven iz popka in ustnice, obdržala sem samo v vsakem ušesu enega. Se mi zdi zanimivo, da so mi tattooji veliko bolj všeč in bližje so mi, kot preluknjana koža :inocent: , čeprav sem prej imela pirs, kot prvi tattoo.

Guest mačona
Ful zanimivo bo videt te tatooje ko boste babice tm pr 80ih.

Kaj boste gadne, še bolj ko zdaj.

bojo tudi dedki, a ne? :o|o: smo pač generacija, ki je vsa popirsana, porisana, potetovirana, znavešena, ... taki bomo tudi starčki. so fuc.ing what?

Pri 80ih?! :eek: Kje bomo že takrat x?x Se sploh ne obremenjujem s tem. Če bom sploh še v enem kosu xrolleyesx , bom pač potetovirana babica x:o)x Me na šihtu (delam v šoli) tudi včasih kdo čudno pogleda, pa se počasi vsi navadijo, sploh ni panike x;)x xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Ful zanimivo bo videt te tatooje ko boste babice tm pr 80ih.

Kaj boste gadne, še bolj ko zdaj.

Jst o tem sploh ne razmišljam, če bom že mela joške do kolen, pa gube k želva je vseen, če mam še tattooje!

Pa hvala za pohvalo.

js bi se pa šou tetovirat, že neki časa razmišljam o tem... sam nikol nism dovolj prepričan kaj hočem oz. če res to hočem, da mi neb blo kasneje žal.... hmmmm, mel sm pa 2 pirsa, zej mam pa sam še enga v jeziku :P sam pirsi mi niso več tok... tale v jeziku je pa tud zelo uporaben pri raznih užitkarskih..... :inocent: x:px x:o)x
honor and respect

js bi se pa šou tetovirat, že neki časa razmišljam o tem... sam nikol nism dovolj prepričan kaj hočem oz. če res to hočem, da mi neb blo kasneje žal.... hmmmm, mel sm pa 2 pirsa, zej mam pa sam še enga v jeziku :P sam pirsi mi niso več tok... tale v jeziku je pa tud zelo uporaben pri raznih užitkarskih..... :inocent: x:px x:o)x

Pussy x:Dx

hmmmm ;) :inocent: ja ja Nordi za pussy je zelo prijetno dražeče... x:px x:Ix x:o)x

Ah, dej no!!! :eek: Že tko mi same "neumnosti" hodijo po glavi, pol pa še take izjave tuki berem x:px :inocent:

Drugače pa mislim, da tatu ni fajn it delat, če nisi res čisto prepričan, da je to to :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

ma ja, mislm sej mi ni panike zarad samega tattooja, sam motiv tattooja me skrbi, da mi čez par let al pa desetletij x:Dx ne bo všeč... drugač pa mam neki full dobrga umišljenga za na roko okol bicepsa pa tricepsa do vrha rame... xDDx bom še mal prespal x:o)x
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...