Nordika 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 uau, Scorpiogirl, Nordika. jaz pa načrtujem, da bi si dala tetovirati bršljan čez križ in deloma trebuh. BršljAAAAn??!!! Jst tuuuuudiiiii! Že nekaj časa imam v mislih en večji tattoo na hrbtu in vmes sigurno pride bršlajn!! Cool! Nisem hudobna, znam bit pa včasih žleht, tko kot vsi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ne kradi mi ideje! kaj ti bršljan sploh pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ne kradi mi ideje! kaj ti bršljan sploh pomeni? Haloo Da se ne bova šle kera se je prej spomnila, pa teke bedarije pa da si ga zdej ti bolj zaslužiš, ker ti 'kao' neki pomen. pena pena Sploh mam pa ogromno slik s tattooji z bršlanom, takoh in drugačnih, ker že dve leti razmišljam o motivu in bo bršljan itak samo del slike, ne celota Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ja, čudno se mi zdi, da bi sploh kdo hotel imeti bršljan. pa se le najdejo ljudje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Fora je sam v tem, da me zanima vse kar je povezano z keltsko kulturo, predvidevam da tebe tudi, drugače si res težko predstavljam, zakaj bi koga zanimal bršljan ........mislim, da se razumeva. V veliko motivih, ki jih jemljem za inspiracijo, se pojavlja bršljan in od tod mi tudi ideja. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ScoGirl, Nordika Mačona, na tej strani si lahko ogledaš več kot 80 000 različnih tetovaž članov in 13 000+ v avtorskih albumih (in še več različnih telesnih okraskov ) zih bo tud kakšen bršljan vmes BMEzine Prej sem dal samo popke za Aliano, ampak cela stran paše v to temo, tudi implanti in ritualno brazgotinjenje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Fora je sam v tem, da me zanima vse kar je povezano z keltsko kulturo, predvidevam da tebe tudi, drugače si res težko predstavljam, zakaj bi koga zanimal bršljan ........mislim, da se razumeva. V veliko motivih, ki jih jemljem za inspiracijo, se pojavlja bršljan in od tod mi tudi ideja.bršljan ma zame bolj oseben pomen. če sem iskrena, sem si kar sama pri sebi izmislila njegovo simboliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Mene pa vsako prebadanje ali riisanje po telesu odbija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Mene pa vsako prebadanje ali riisanje po telesu odbija Kako smo si različni ... Jst sm pa s tattooji že skor malo zasvojena in se moram kar malo "bremzat", da si ne narišem na kožo vsega, kar mi pride na misel Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Hitro zna zmanjkat prostora sploh če si omisliš večje tetovaže Pri meni bo, enkrat, mogoče, kot zgodba na obelisku in dvojčevsko razdeljena na levo-barvno in desno-enobarvno tetovažo pa mogoče še en pirs bi ga moral naročit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Zakaj je tako cool si uničevati telo s piercingi in tatuji?! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Zakaj je tako cool si uničevati telo s piercingi in tatuji?!Preprosto je cool , meni so tattooji sexy, pa več jih je boljš je! Všeč mi je porisana koža, tako kot so enim všeč dolgi lasje, ker so pač jim, ne znam razložit, pa tudi to da malo izstopaš iz povprečja mi paše Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Men so tatuji tud sexy v mejah normale. Pomoje ima sicer vsak svojo mejo za to Men so ful všeč , dokler zgleda lepo in okusno. Kakšnega kiča ne maram Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Zakaj je tako cool si uničevati telo s piercingi in tatuji?!probaj razumeti, da eni ljudje enostavno so za to, drugi pač niso. meni se zdi lepa tetovaža na pravem mestu in isto tako pirs zelo estetsko in lahko tudi erotično. na pirse gledam v bistvu kot na nakit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Zakaj je tako cool si uničevati telo s piercingi in tatuji?!Čisto sem spregledala, kakšno besedo si uporabil. Sigurno se ne bi strinjala, da je tetoviranje uničevanje telesa, čeprav razumem, da nekateri tako mislite. Bolje je res misliti o tem kot o okrasu telesa, ker to tudi je okras, če tattoo smatraš kot nekaj lepega. Mene recimo tudi pirsingi ne privlačijo in sem uhane dala ven iz popka in ustnice, obdržala sem samo v vsakem ušesu enega. Se mi zdi zanimivo, da so mi tattooji veliko bolj všeč in bližje so mi, kot preluknjana koža , čeprav sem prej imela pirs, kot prvi tattoo. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ful zanimivo bo videt te tatooje ko boste babice tm pr 80ih.Kaj boste gadne, še bolj ko zdaj.bojo tudi dedki, a ne? smo pač generacija, ki je vsa popirsana, porisana, potetovirana, znavešena, ... taki bomo tudi starčki. so fuc.ing what? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 saj se ne bunim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Pri 80ih?! Kje bomo že takrat Se sploh ne obremenjujem s tem. Če bom sploh še v enem kosu , bom pač potetovirana babica Me na šihtu (delam v šoli) tudi včasih kdo čudno pogleda, pa se počasi vsi navadijo, sploh ni panike Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ful zanimivo bo videt te tatooje ko boste babice tm pr 80ih.Kaj boste gadne, še bolj ko zdaj. Jst o tem sploh ne razmišljam, če bom že mela joške do kolen, pa gube k želva je vseen, če mam še tattooje! Pa hvala za pohvalo. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Hvalim sam tiste ki so mi simpatične Slabo vađenje Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 js bi se pa šou tetovirat, že neki časa razmišljam o tem... sam nikol nism dovolj prepričan kaj hočem oz. če res to hočem, da mi neb blo kasneje žal.... hmmmm, mel sm pa 2 pirsa, zej mam pa sam še enga v jeziku sam pirsi mi niso več tok... tale v jeziku je pa tud zelo uporaben pri raznih užitkarskih..... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 js bi se pa šou tetovirat, že neki časa razmišljam o tem... sam nikol nism dovolj prepričan kaj hočem oz. če res to hočem, da mi neb blo kasneje žal.... hmmmm, mel sm pa 2 pirsa, zej mam pa sam še enga v jeziku sam pirsi mi niso več tok... tale v jeziku je pa tud zelo uporaben pri raznih užitkarskih..... Pussy Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Pussy hmmmm ja ja Nordi za pussy je zelo prijetno dražeče... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 hmmmm ja ja Nordi za pussy je zelo prijetno dražeče... Ah, dej no!!! Že tko mi same "neumnosti" hodijo po glavi, pol pa še take izjave tuki berem Drugače pa mislim, da tatu ni fajn it delat, če nisi res čisto prepričan, da je to to Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 ma ja, mislm sej mi ni panike zarad samega tattooja, sam motiv tattooja me skrbi, da mi čez par let al pa desetletij ne bo všeč... drugač pa mam neki full dobrga umišljenga za na roko okol bicepsa pa tricepsa do vrha rame... bom še mal prespal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.