seal 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Se sploh ne pogovarjam tkole Sej ne boš zdržal, da se ne bi mal pohvalu to pa ti mislš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 to pa ti mislš Te bomo že prepričali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 koker ti paše. jaz se vseeno izogibam takim situacijam, oz. da bi nekdo posegal po mojem telesu na ta način - kjer mora bit precizen, odgovoren, ... saj verjamem, da tale tip to je tudi pod vplivom alkota, če ne ga ne bi toliko hvalili .. ampak mene je žal odvrnil s sapo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Moj ss (zadnje čase) v Cultu luknja Je zlo zadovoljna, osebno pa ne vem, ker sem bil vedno zunaj me ne pustijo gledat Prej pa Jolli v Mb in Lea v Kp Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 jaz se vseeno izogibam takim situacijam, oz. da bi nekdo posegal po mojem telesu na ta načinJaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja zaradi teh bedarij kot so piercingi in druga pohabljanja telesa. :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Jaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja zaradi teh bedarij kot so piercingi in druga pohabljanja telesa. :xx!:veliko več je raznih pohabljanj uma in duše. telo je še najmanj .... pizda pa tale nestrpnost, poln kufer vas mam enih, a ne morte razumet, da se en pač dobro počutijo z nečim oz. v nečem. vi se pač ne oz. se ne bi, sam to pol še ni "pohabljanje" in ne vem kaj!!! pa tok prebranih knjig o duhovnosti! sori, Alan, drugače si mi fajn, sam ne vem, zakaj te to tok iritira! mislim - boli te, kaj kdo počne s svojim telesom! ajd grem, k sem razpičena. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 veliko več je raznih pohabljanj uma in duše. telo je še najmanj .... pizda pa tale nestrpnost, poln kufer vas mam enih, a ne morte razumet, da se en pač dobro počutijo z nečim oz. v nečem. vi se pač ne oz. se ne bi, sam to pol še ni "pohabljanje" in ne vem kaj!!! pa tok prebranih knjig o duhovnosti! sori, Alan, drugače si mi fajn, sam ne vem, zakaj te to tok iritira! mislim - boli te, kaj kdo počne s svojim telesom! ajd grem, k sem razpičena. :xx!:njah, ma pa tud vsak pravico svoj mnenje izrazit, pa kukr jaz vidim je čist lepo reku Jaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja aja, tole sem enkrat obljubila kukr je ene pol leta kriza zgledal pa da se ne bo nikakor zacelil.. je zdaj super in vse OK pa ful zadovoljna Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 men je pa kjut, ker je čist mini pa tak simpl.. rožica..sem gledala une viseče pa večje pa mi na koncu ni potegnil, mi je tole prav fajn.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Veliki se znajo zatikat pri oblačenju ali pa pri prestrastnem slačenju Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 veliko več je raznih pohabljanj uma in duše. telo je še najmanj .... pizda pa tale nestrpnost, poln kufer vas mam enih, a ne morte razumet, da se en pač dobro počutijo z nečim oz. v nečem. vi se pač ne oz. se ne bi, sam to pol še ni "pohabljanje" in ne vem kaj!!! pa tok prebranih knjig o duhovnosti! sori, Alan, drugače si mi fajn, sam ne vem, zakaj te to tok iritira! mislim - boli te, kaj kdo počne s svojim telesom! ajd grem, k sem razpičena. :xx!:Seveda je obojega veliko. Mačona, ne gre za nestrpnost. Ne razumeš, kaj sem hotel povedati. Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni. Praviš, naj me ne briga, kaj kdo počne s svojim telesom, e, jaz pa ti povem, da me briga in to zelo, ker zame današnja idiotska misel, "boli te, kaj drugi počne" ne velja, ker kaže skrajno ignoranco in menefregizem do soljudi. Potem pa to povzdigujejo kot neko duhovno/življenjsko vrlino in kao lastnost ljubečega človeka! Meni ni vseeno, tudi če človeka ne poznam. Ker me boli, ko vidim, kako se pohablja na tisoč in en način. Seveda pa ne smem nikoli nikomur nič reči, ker sem takoj nestrpen, netoleranten, sovražen, in sploh kaj sem imam za vtikati v "tuje" zadeve?! Pa sploh niso tuje, niti malo! Vem pa, da ne smem nikogar siliti, a tiho ne bom. Pa naj si tisti misli, kar hoče! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 baje še to jesen dobim tattoo iglc me ni več strah Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 men se pa full dopade tattoo na tipu...... pa sploh ne vem zakaj...... ampak ne kar nekej, pa da jih je prevec, ampak en lep pa primerno velik sama ga pa ne bi nikol mela.... ker me je strah, da mi cez 40 let al pa kej ne bi bil vec vsec, pa se cudno bi zgledal - pomojem, na eni stari mami Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 baje še to jesen dobim tattoo iglc me ni več strah Jeeeeeeeee jst najbrž tud sem že zmenjena, da pridem se zment za motivček ... itak že vem, kaj hočem, samo slikco še moram dobit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Seveda je obojega veliko. Mačona, ne gre za nestrpnost. Ne razumeš, kaj sem hotel povedati. Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni. Praviš, naj me ne briga, kaj kdo počne s svojim telesom, e, jaz pa ti povem, da me briga in to zelo, ker zame današnja idiotska misel, "boli te, kaj drugi počne" ne velja, ker kaže skrajno ignoranco in menefregizem do soljudi. Potem pa to povzdigujejo kot neko duhovno/življenjsko vrlino in kao lastnost ljubečega človeka! Meni ni vseeno, tudi če človeka ne poznam. Ker me boli, ko vidim, kako se pohablja na tisoč in en način. Seveda pa ne smem nikoli nikomur nič reči, ker sem takoj nestrpen, netoleranten, sovražen, in sploh kaj sem imam za vtikati v "tuje" zadeve?! Pa sploh niso tuje, niti malo! Vem pa, da ne smem nikogar siliti, a tiho ne bom. Pa naj si tisti misli, kar hoče!OK, razumem zdaj. se ne bom več obremenjevala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Evo, to je moj piercing iz Exit-a...nikol ni blo nč problemov, pa sm full občutljiva...Men je tip čist cool, res je, da je po svoje "biser" ampak obvlada... No, po tatoo bom šla pa drugam sva se s kolegom že zmenila... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 No, po tatoo bom šla pa drugam sva se s kolegom že zmenila...Kam pa kakšen tattoo pirs pa fajn zgleda Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 men se pa full dopade tattoo na tipu...... pa sploh ne vem zakaj...... ampak ne kar nekej, pa da jih je prevec, ampak en lep pa primerno velik sama ga pa ne bi nikol mela.... ker me je strah, da mi cez 40 let al pa kej ne bi bil vec vsec, pa se cudno bi zgledal - pomojem, na eni stari mami Evo..jz razmišljam isto..Men so tatooju full dobri na drugih,tako na tipu kot na bejbi..Sam jz si ga pa ne bi nikol dala naredit..No,razen ,če bom kdaj mamica..pol bi si dala imena otrok vtetovirat..ker oni vem,da bodo vedno moji...no matter what..sam obvezno na kako skrivnostno mesto..Tk,da ni preveč vidno,ker ,če je preveč vidno te pol vsi sprašujejo,kaj pa to..zakaj pa to??bla,bla,bla... Drugač pa za moje pojme najboljš nosi tatuje Robbie Williams... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kam pa kakšen tattoo pirs pa fajn zgleda tnx Hm, če se ne motim, bova šla nekam .... pri Kamniku... ne vem točno! Kaj pa bo, je pa skrivnost! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 dons si je moja kolegica nredla tattoo in ful hudo zgleda...sam k je dala 20k!! :Sni drago sploh sam, če ni tud kvaliteta pol tam nekje kakšnega si je pa dala? Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 tnx Hm, če se ne motim, bova šla nekam .... pri Kamniku... ne vem točno! Kaj pa bo, je pa skrivnost! najbrž se že ponavljam sam vseen rajši opozorim preglej najprej, kakšne stvari je tip že naredil ... da bo res kvalitetno če je zdej skrivnost ... pa slikce pol, k bo narejeno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pejprček 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Sem videl da ste ta studio že omenjali Tattoo & Piercing Cult Citiraj Luxury can be bought but class is a natural attitude Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 but... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni. Ne bi ravno rekla, da je razlog piercingov "biti bolj kul". Tudi drugačen nisi niti najmanj zaradi tega ... In niti duševno bolan ne ... Sicer pa z moje strani: ... ko začneš, lahko postaneš odvisen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 baje še to jesen dobim tattoo iglc me ni več strah A si ga dobila??Na katerem delu telesa pa je?? Moja kolegica se mi je včeri prišla pokazat z novim tatoojem.Svetovn je ..Odzadi na vratu..Bom ,kr fotko pripopala.. Si je fajno mesto izbrala,ni kj... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 no ja.. men se pa zdi še najbol sexy na trtici oz. spodnjem delu hrbta pri ženski seveda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.