Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

• 5 months later...
Guest mačona
koker ti paše. :palec: jaz se vseeno izogibam takim situacijam, oz. da bi nekdo posegal po mojem telesu na ta način - kjer mora bit precizen, odgovoren, ... saj verjamem, da tale tip to je tudi pod vplivom alkota, če ne ga ne bi toliko hvalili .. ampak mene je žal odvrnil s sapo ...
Deli na socialnih omrežjih

Moj xsrcx ss (zadnje čase) v Cultu luknja x:)x

Je zlo zadovoljna, osebno pa ne vem, ker sem bil vedno zunaj :inocent: me ne pustijo gledat :o|o:

Prej pa Jolli v Mb in Lea v Kp :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jaz se vseeno izogibam takim situacijam, oz. da bi nekdo posegal po mojem telesu na ta način

Jaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja zaradi teh bedarij kot so piercingi in druga pohabljanja telesa. :xx!:

Possible—but highly unlikely.

Guest mačona
Jaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja zaradi teh bedarij kot so piercingi in druga pohabljanja telesa. :xx!:

veliko več je raznih pohabljanj uma in duše. telo je še najmanj ....

pizda pa tale nestrpnost, poln kufer vas mam enih, a ne morte razumet, da se en pač dobro počutijo z nečim oz. v nečem. vi se pač ne oz. se ne bi, sam to pol še ni "pohabljanje" in ne vem kaj!!! pa tok prebranih knjig o duhovnosti! sori, Alan, drugače si mi fajn, sam ne vem, zakaj te to tok iritira! mislim - boli te, kaj kdo počne s svojim telesom!

ajd grem, k sem razpičena. :xx!:

pizda pa tale nestrpnost, poln kufer vas mam enih, a ne morte razumet, da se en pač dobro počutijo z nečim oz. v nečem. vi se pač ne oz. se ne bi, sam to pol še ni "pohabljanje" in ne vem kaj!!! pa tok prebranih knjig o duhovnosti! sori, Alan, drugače si mi fajn, sam ne vem, zakaj te to tok iritira! mislim - boli te, kaj kdo počne s svojim telesom!

njah, ma pa tud vsak pravico svoj mnenje izrazit, pa kukr jaz vidim je čist lepo reku

Jaz pa nikoli ne bi dovolil, da me nekdo preluknja
x;)x

aja, tole sem enkrat obljubila x:)x kukr je ene pol leta kriza zgledal pa da se ne bo nikakor zacelil.. je zdaj super in vse OK :palec: pa ful zadovoljna :palec: x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men je pa kjut, ker je čist mini pa tak simpl.. rožica..

sem gledala une viseče pa večje pa mi na koncu ni potegnil, mi je tole prav fajn..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Veliki se znajo zatikat pri oblačenju :o|o: ali pa pri prestrastnem slačenju x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Seveda je obojega veliko. Mačona, ne gre za nestrpnost. Ne razumeš, kaj sem hotel povedati. Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni. Praviš, naj me ne briga, kaj kdo počne s svojim telesom, e, jaz pa ti povem, da me briga in to zelo, ker zame današnja idiotska misel, "boli te, kaj drugi počne" ne velja, ker kaže skrajno ignoranco in menefregizem do soljudi. Potem pa to povzdigujejo kot neko duhovno/življenjsko vrlino in kao lastnost ljubečega človeka! Meni ni vseeno, tudi če človeka ne poznam. Ker me boli, ko vidim, kako se pohablja na tisoč in en način. Seveda pa ne smem nikoli nikomur nič reči, ker sem takoj nestrpen, netoleranten, sovražen, in sploh kaj sem imam za vtikati v "tuje" zadeve?! Pa sploh niso tuje, niti malo! Vem pa, da ne smem nikogar siliti, a tiho ne bom. Pa naj si tisti misli, kar hoče!

Possible—but highly unlikely.

men se pa full dopade tattoo na tipu...... pa sploh ne vem zakaj...... ampak ne kar nekej, pa da jih je prevec, ampak en lep pa primerno velik xsrcx

sama ga pa ne bi nikol mela.... ker me je strah, da mi cez 40 let al pa kej ne bi bil vec vsec, pa se cudno bi zgledal - pomojem, na eni stari mami x:Ix x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Guest mačona
Seveda je obojega veliko. Mačona, ne gre za nestrpnost. Ne razumeš, kaj sem hotel povedati. Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni. Praviš, naj me ne briga, kaj kdo počne s svojim telesom, e, jaz pa ti povem, da me briga in to zelo, ker zame današnja idiotska misel, "boli te, kaj drugi počne" ne velja, ker kaže skrajno ignoranco in menefregizem do soljudi. Potem pa to povzdigujejo kot neko duhovno/življenjsko vrlino in kao lastnost ljubečega človeka! Meni ni vseeno, tudi če človeka ne poznam. Ker me boli, ko vidim, kako se pohablja na tisoč in en način. Seveda pa ne smem nikoli nikomur nič reči, ker sem takoj nestrpen, netoleranten, sovražen, in sploh kaj sem imam za vtikati v "tuje" zadeve?! Pa sploh niso tuje, niti malo! Vem pa, da ne smem nikogar siliti, a tiho ne bom. Pa naj si tisti misli, kar hoče!

OK, razumem zdaj. xDDx :palec: se ne bom več obremenjevala. x;)x

Evo, to je moj piercing iz Exit-a...nikol ni blo nč problemov, pa sm full občutljiva...Men je tip čist cool, res je, da je po svoje "biser" ampak obvlada...

No, po tatoo bom šla pa drugam w:Iw sva se s kolegom že zmenila...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

men se pa full dopade tattoo na tipu...... pa sploh ne vem zakaj...... ampak ne kar nekej, pa da jih je prevec, ampak en lep pa primerno velik xsrcx

sama ga pa ne bi nikol mela.... ker me je strah, da mi cez 40 let al pa kej ne bi bil vec vsec, pa se cudno bi zgledal - pomojem, na eni stari mami x:Ix x:Dx

Evo..jz razmišljam isto..Men so tatooju full dobri na drugih,tako na tipu kot na bejbi..Sam jz si ga pa ne bi nikol dala naredit..

No,razen ,če bom kdaj mamica..pol bi si dala imena otrok vtetovirat..ker oni vem,da bodo vedno moji...no matter what..sam obvezno na kako skrivnostno mesto..Tk,da ni preveč vidno,ker ,če je preveč vidno te pol vsi sprašujejo,kaj pa to..zakaj pa to??bla,bla,bla...

Drugač pa za moje pojme najboljš nosi tatuje Robbie Williams... x:px :2src:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

tnx x:Ix

Hm, če se ne motim, bova šla nekam .... pri Kamniku... ne vem točno! Kaj pa bo, je pa skrivnost! w:Iw

najbrž se že ponavljam xnckrivx :inocent: sam vseen rajši opozorim x:)x preglej najprej, kakšne stvari je tip že naredil ... da bo res kvalitetno xokx če je zdej skrivnost ... pa slikce pol, k bo narejeno x:px x;)x xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest sheboom
Ja, eni se počutijo kao dobro, da imajo razne vsadke v sebi, tudi neke kovine, ki jim prav spremeni obliko glave, samo da bi bili bolj cool, samosvoji in kaj jaz vem, kaj hočejo s tem doseči. Zame so duševno bolni.

Ne bi ravno rekla, da je razlog piercingov "biti bolj kul". Tudi drugačen nisi niti najmanj zaradi tega ... In niti duševno bolan ne ...

Sicer pa z moje strani: ... ko začneš, lahko postaneš odvisen :inocent:

baje še to jesen dobim tattoo x^x :palec:

iglc me ni več strah x^x :inocent: x:Dx

A si ga dobila??Na katerem delu telesa pa je??

Moja kolegica se mi je včeri prišla pokazat z novim tatoojem.Svetovn je ..Odzadi na vratu..Bom ,kr fotko pripopala..

Si je fajno mesto izbrala,ni kj...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...