Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 no ja.. men se pa zdi še najbol sexy na trtici oz. spodnjem delu hrbta pri ženski seveda Ja,na trtici zna bit tatoo fajn sexy Sam ne na vsaki ženski.. Ga more znat nosit.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Sicer pa z moje strani: ... ko začneš, lahko postaneš odvisen A si prebodeš vse dele telesa, kot da bedak ali bedakinja na sliki spodaj? http://www.sizor.com/phred/faceman.jpg To že ni zdravo, ne telesno ne duševno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Okusi so različni. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 A si prebodeš vse dele telesa, kot da bedak ali bedakinja na sliki spodaj? http://www.sizor.com/phred/faceman.jpg To že ni zdravo, ne telesno ne duševno. 'odvisnost' je lahko kontrolirana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 No pa da še jst povem:- mam sicer preluknjana ušesa, na desnem enkrat, na levem trikrat, ampak uhane redkokdaj nosim (za kakšne službene zabave, posebne dneve kot so rojstni dnevi in podobno )...bo treba kej novega nabavt, pa bo...- piercing v popku, nosu in jeziku- tattoo na levi lopaticito bi blo zaenkrat vse....imam že nekak osnutek naslednjega tattoo-ja, ampak...ni še čist... Če se bom odločla še za kšn piercing (kar je čist možno), pride definitivno v poštev sam Lea v Kopru. Za tattoo pa - al Lea, al pa John v Lj (kjer sm si dala svoj prvi tatoo, delal pa mi ga je Robert)... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 No pa da še jst povem:- mam sicer preluknjana ušesa, na desnem enkrat, na levem trikrat, ampak uhane redkokdaj nosim (za kakšne službene zabave, posebne dneve kot so rojstni dnevi in podobno )...bo treba kej novega nabavt, pa bo...- piercing v popku, nosu in jeziku- tattoo na levi lopaticito bi blo zaenkrat vse....imam že nekak osnutek naslednjega tattoo-ja, ampak...ni še čist... Če se bom odločla še za kšn piercing (kar je čist možno), pride definitivno v poštev sam Lea v Kopru. Za tattoo pa - al Lea, al pa John v Lj (kjer sm si dala svoj prvi tatoo, delal pa mi ga je Robert)... dj ti to mal pofotkej pa pokaž tukile Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 joj, preden men rata kšno fotko tlele gor prpet, boste penzijo dočakal haha Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 to pa ni smešno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 da ni? heheno če mi slučajno rata po nekem naključju - pol.....no....boste opazl.... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 noče mi pripet fotke pa ni prevelika (40KB?) Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 no ja.. men se pa zdi še najbol sexy na trtici oz. spodnjem delu hrbta pri ženski seveda http://mega.slikomat.com/06/1124/001117gzo4.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 huda fotka morena, ni kej.... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ...haha.. vceri gledu risanko-ne vem kako se imenuje... pa je bil no3 tale stavek..."sej res otroci so v soli, zakaj si ne bi sla prebost levo sramno ustnico?" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 huda fotka morena, ni kej.... Posebej za Sela sem jo gor pripopala.. Upam,da jo bo vidu.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Posebej za Sela sem jo gor pripopala.. Upam,da jo bo vidu.. oooo Morenčka, ja hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 oooo Morenčka, ja hvala Seal...... Kaj ti je zdj bolj všeč,ritka al tatoo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 pa ga mam sm se opogumla pa mam preluknjan jezik zdej me sicer mal moti, k je čist predolga palčka mi skor ni otekel jezik, zdej je pa že ok ... bi dala krajšo, pa so mi rekl, da moram še en teden počakat končno ga mam k sem že tolk cajta bluzila o temle pirsu, pa ga ni blo tatujček bo pa še mal počakal ... najbrž jeseni ... finance pa to ... pa nimam še narisanga motivčka pol pa finiš s temle Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ScoGirl Prva palčka je res hudo dolga opleta po ustih, špageti se ovijajo okoli, ... Ampak naslednja bo precej krajša.Pa ko boš menjala poskrbi da bo spodnja bunkica manjša od zgornje nikoli se ne vidi, samo prostor zahteva in po zobeh tolče (dokler se ne navadiš) A si se do "Prašičkovih" spravila? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Res al kaj ? Hm, baje je ženskam, ki si dajo to, zelo pri srcu oralno zadovoljevanje, a to drži ? Zdaj lahk zvem iz prve roke.. kaj majo pa roke tle zravn ScoGirl Prva palčka je res hudo dolga opleta po ustih, špageti se ovijajo okoli, ... Ampak naslednja bo precej krajša.Pa ko boš menjala poskrbi da bo spodnja bunkica manjša od zgornje nikoli se ne vidi, samo prostor zahteva in po zobeh tolče (dokler se ne navadiš) A si se do "Prašičkovih" spravila? pr Pujsku bla dobro naredil in ful ugodno ma mene tale palčka tišči pod jezikom špagetov pa še nism jedla komaj čakam, da zamenjam tole palčko hvala, Onix bom pazla, kakšno bunkico dam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Navaditi se moras Sladoled ali pa mrzel milkshake, jezik malo zmrzne, pomaga Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 uuuu....pa res.... tatu je the best. neki tazga sem jaz mogla razlagat pri psihotu... kaj vidim v tej sliki.... in tle vidim enga tipa, brez glave, glavo pa ima domnevam v riti. men taku ni9 nč kej poseb tale... je pa res, da je umazana voda Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ja nič.. pa ne tolk z učki zavijat kar se tiče pa kšnega posebnega nagnenja ... pa kakor kdaj ne paše zmer isto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Imam tatoo. pa ne povem kje in kakega....hihih Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Imam tatoo. pa ne povem kje in kakega....hihih packa Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.