dbk 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 mhm...bi hitro resilec vletel, pa te popokal Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Thatz i'm talkin about:Top tatoo x:Dx http://shrani.si/f/2B/Om/7023YEs/1190289455tatu18.jpg Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 lepo je obrita, ja drugace pa...to bi si lahko dal na prsni kos, malo bolj na levo stran...kot statement, da si po srcu... x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 Upam da to ne govoriš men Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 me zanima če si redno brije tattoo stoplcki so potem malo neokusni, a ne Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Kje so najbolši mojstri za tetoviranje?Pa ne mi z Mr.Cartooni itd Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 menda Žiga iz Grosuplja (Red pig) .. tam sem si dala pirs v popek (ga nimam več). menda je tud tetovator dober .. aja, njegova žena pirsa drugače, on pa tetovira, al kak mata to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 ? kje v Grosuplju? gruntam, če bi si za r.d. poklonila kar en tatoo ob glavni cesti. malo preden se cesta razcepi je na levi strani. (skor) ne moreš falit samo to je blo zdej čist laično, ne poznam Grosuplja skor nič aja, pirsa in tetovira on (ne vem, če njegova žena kaj dela tukaj zraven), je pa dobro, da ga prej pokličeš (ima tud na vratih tel. napisano, lahko mi pa pošlješ OS, pa ti pošljem cifro) pa seveda hočmo videt fotko, kaj je nastalo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 ob glavni cesti. malo preden se cesta razcepi je na levi strani. (skor) ne moreš falit samo to je blo zdej čist laično, ne poznam Grosuplja skor nič aja, pirsa in tetovira on (ne vem, če njegova žena kaj dela tukaj zraven), je pa dobro, da ga prej pokličeš (ima tud na vratih tel. napisano, lahko mi pa pošlješ OS, pa ti pošljem cifro) pa seveda hočmo videt fotko, kaj je nastalo Ja, nama z Mačono je žena nardila pirsing Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 če si ga boš dala delat..potem počaki do jeseni al pa do spomladi poleti ni glih priporočljivo, ker je vroče..se potiš in se ti lahka tatoo spacka..pa tudi celjenje je daljše...plus, da ne sme imeti vsaj en mesec direktnega stika s soncem... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 prvo celjenje itak traje ene 14 dni...potem pa še kak mesec, da se koža obnovi...tak da je škoda, da je na koncu potem kak zmazek se boš pa potem drugo pomald in poletje lahka važla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 a, Kendlič, si že dobila odgovor in meantime, mi ni treba OS-a pisat, hehe ... oz. delno. uf, sorry, ko se mi bo dalo. ja, mene in Aliano je pirsala njegova žena takrat, no, pa to hm 2 leti nazaj. tetoviral naj bi pa samo on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 a, Kendlič, si že dobila odgovor in meantime, mi ni treba OS-a pisat, hehe ... oz. delno. uf, sorry, ko se mi bo dalo. ja, mene in Aliano je pirsala njegova žena takrat, no, pa to hm 2 leti nazaj. tetoviral naj bi pa samo on. Tudi Mojca (občasno) tetovira meni je tega ona barvala, za nadaljevanje (načrtovano je bilo, da bo obraz in ne hudič) si pa nikakor ne najdem časa .Na tej sliki se ne vidi, ampak je na desni roki, tik pod ramenom in se bo (enkrat v prihodnosti ) nadaljeval po ramenu, tribal kitka spletena skoraj do vratu. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 mene je blo tak strah, da sem bila potem prav presenečena kako ne boli mal je nadležno....ampak se zdrži...al pa sem vsaj js Tudi Mojca (občasno) tetovira meni je tega ona barvala, za nadaljevanje (načrtovano je bilo, da bo obraz in ne hudič) si pa nikakor ne najdem časa .Na tej sliki se ne vidi, ampak je na desni roki, tik pod ramenom in se bo (enkrat v prihodnosti ) nadaljeval po ramenu, tribal kitka spletena skoraj do vratu.wau Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 Ja, sam okol kosti (npr. gleženj, itd..) baje bolj boli. No, ja, bom že strpela takrat ja, tam so pa najbolj boleča mesta, ker je tam več živcev....ampak za lepoto je treba pač trpet, ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 huh, tu bi pa bolelo..pa da ne govorim, kake težave bi imela z celjenjem...malce prespi...še imaš čas in boš ziher našla idealno mesto za tvoj tattoo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 ne samo bolecina, to je tudi tako mesto, kjer ne mores skriti, v primeru, da se navelicas, ali pa da je pac situaciji neprimerno (zna bit kaka sluzba tudi taka) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 kar se tiče tetoviranja tako, da ne moreš skrit ... je sam treba dobro premislit, da ti kdaj kasneje res ni žal (pa ne govorim tega samo Candle). jaz imam tattoo na roki tako, da ga ne morem skrit (del tudi na hrbtni strani dlani ... je res bolelo, zaceljeno je bilo pa brez problemov), pa mi ni bilo in mi ni žal. pa delam v šoli ... res so na začetku bili malo presenečeni, ampak nimam težav zaradi tattooja sicer pa vsak po svoje tako. in ne bom. ne mi težit noben, ker ne bom, oz. bom, ko bom čutila se. se pa zahvaljujem za napotke, nasvete in ostalo. moram še mal premislit in to.pametno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bebesota 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 nisem usega brala, ker je ful. ampak mi je zanimiva tema. takoj k so piercingi pršli u slo sm si dala preluknat obrv pa potem nos pa ustnco... pa popok...nč ne boli tko k nos..s pištolo...zdej ga mam tretič z iglo in je neprimerno bolš. s časoma sm pobrala use vn, razn nos pa jezik mam še. jezik mi je najbl fin od usga. tatujev mam trenutno 7. zaenkrat samo enga večjiga ampak mam še ful planou. to mi je res najlepši način okrasitve telasa in da pokažeš svoj stil. nikol si ne bi dala nekih trapastih kitajskih črk al pa delfinčkou bog ne daj. ampak pač stvari, k ti neki pomenjo. mam pa slabe izkušne z odzivom ludi. folk je tok zaplankan in krneki komentirajo in se utikajo. to je tok bedno. ne sprejmejo ludi, k se jim zdijo drugačni. folk ma ful predsodokv. sej potem postaneš že umun, saj js sm. k ti tok težijo. pač ne znajo pogledat globje u človeka. krneki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 jaz bi mela eno vrano tetovirano nekje na hrbtu. te ptice pa ... me fascinirajo do kraja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 No, sej jest si nameravam dat pa kar na hrtbno stran dlani...no, to je ena od možnosti ubistvu Pri tattooju na dlani moraš paziti, da bo koža (vsaj večino časa ) zaščitena, namazana s kremo za roke, telo, ... , ker je ta del telesa precej časa v stiku z vodo (pomivanje, umivanje, pranje, ...) in se, zaradi dolgotrajnega in pogostega namakanja, slika oziroma barve ponavadi malo "razlezejo", postanejo neostre in se začnejo prelivati, impresionizem in tattoo art prelivanje barv se zgodi v vrhnjem sloju in se ga da odstraniti (frendica je to naredila, precej učinkovito, s tinkturo za odstranjevanje bradavic ), a pri tem cela slika rahlo zbledi. Tattoo ni ravno zahteven okrasek glede vzdrževanja, vseeno pa na izpostavljenih delih (dlani, podplati, ...) priporočam redno mazanje s kremo, še posebno pozimi.Osebno imam precej suho kožo in brez kreme so moji tattooji pozimi, vsaj meni , neprivlačni , ko pa jih namažem zasvetijo in zasijejo v vsej svoji lepoti. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 JOJ! TATUJI! JOJ! GROZA! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 JOJ! TATUJI! JOJ! GROZA! http://www.mobisux.com/album/data/500/6396v_jok_pa_na_drevo1.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 GROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (lahko) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 pol se v bistvu tudi nad sabo mora zgražati Edge, če ma neke tetovaže po rokah. svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.