Skoči na vsebino

Piercing in Tattoo

contesa

Recommended Posts

Ja. razmisljam....tako malo smisla vidim v teh piercing, tatoo zadevah.. :sori:

predvsem smisla, ki bi vplival na sirsi krog ljudi in ne zgolj osebnega.

Zgrešeno.

Tattoo je zame nekaj osebnega. Nekaj, kar tebi veliko pomeni in točno veš, zakaj ga imaš. Zato mi je od Mysti blazno všeč, ker ima dobro sporočilo zanjo.

To pa potem človek vedno nosi na sebi, da ga opominja na nekaj, da se spomne...

To so zame najboljši tattoo-ji.

Nič ni narobe s tem, da imaš nekaj, kar samo dobro zgleda, ampak meni je bolj všeč zgornja verjanta.

Pa tudi to imaš zato, ker dobro zgleda tebi, ker se ti počutiš boljše in ker ti je všeč, da je to del TEBE.

Torej, tattoo je nekaj zelo, zelo osebnega. Edino TI moraš biti zadovoljen z njim in če si, nima prav nobene veze, kaj drugi mislijo.

Nekatere stvari pač naredimo ZASE. Prav je tako.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Zgrešeno.

Tattoo je zame nekaj osebnega. Nekaj, kar tebi veliko pomeni in točno veš, zakaj ga imaš. Zato mi je od Mysti blazno všeč, ker ima dobro sporočilo zanjo.

Nič ni narobe s tem, da imaš nekaj, kar samo dobro zgleda, ampak meni je bolj všeč zgornja verjanta.

Pa tudi to imaš zato, ker dobro zgleda tebi, ker se ti počutiš boljše in ker ti je všeč, da je to del TEBE.

Torej, tattoo je nekaj zelo, zelo osebnega. Edino TI moraš biti zadovoljen z njim in če si, nima prav nobene veze, kaj drugi mislijo.

:palec:

se strinjam....moj tudi ni modna muha....moj je bil nagrada :vio:

men so delfini čisto :2src: xsrcx

od kar imam delfinčka, ne sanjam več o njih..ni potrebe, ker je vedno z mano, je del mene :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx x:Dx Jaz sanjam hišo ob obali. Najboljš, da si jo dam vtetovirat ;) Mogoče se potem manifestira. x:px

Yes! The Power of THE SECRET !!!!!!!!!!!!!

http://files.myopera.com/coxy/albums/527288/the_secret.jpg

Premišljujem, kaj pa jaz hočem, pa nič takega nočem, razen tisto, kar veš, da me zmeri mori.

Aha, že vem! Jude Lawa si bom dala! Upam, da kej bo x:px A misliš?

Kakorkoli, od vseh motivov edino srčkov ne maram preveč.

Ja kakšno presenečenje!!! :vragec: :vragec: :vragec: Meni se zdiš pa taka srčkasta, na morju si vedno samo srčke risala, hodila v srčkastih poletnih oblekcah in poslušala Caught in the act x:px

Sigurno maš na riti srček.

x:Ix x:Ix x:Ix x:Ix

Ok, zdej pa res že komi čakam! x:px x:px x:px

Čeprav, če bom takole "produktivna", kot sem danes, morja ne bom videla. x:Ix

Oprosti, ker sem razkrila tvojo skrivnost. :sori:

Sladko? A mi boš kej nardila? :vragec: Se že veselim! x:Dx

Jeseni a ne? Grem gledat, kako si boš še enga roza srčka na drugo ritnico dala narest (ker rdeč na levi ni dovolj), pa še tisto, kar hočeš na "vidnem" mestu.

Bova šli ja!

x:Dx x:Dx x:Dx

Sam pol boš mogla rit kazat!

Jaz si bom dala pa znak za recikliranje na čelo.

http://www.mgs-penang.com/assets/images/recycle_logo.gif

sorry no :sori:

oko?

http://akimoto.jp/blog/wp-content/uploads/2008/02/eyeball-tattoo.jpg

http://lifetussle.files.wordpress.com/2008/03/eyeball-tattoo.jpg

• 3 weeks later...
Ne, ne gre samo za jajca, se strinjam. Samo tattoo si daš narest ne da bi kej preveč razmišljal o tem ali ja ali ne. Če si ga nekdo zares želi je samo vprašanje kdaj in razna razmišljanja, kok nej bo velik, da se ga čim manj vidi in podobna meni nekako kažejo na to, da je bolje potem, da si ga oseba ne da narest. Ne štekam v čem je point tattoo nekam skrivat pod lase, pa za ušes, pa na joške, pa gležnje ipd., potem nosi slikico v žepu, ali denarnici, ne vem, no. Samo toliko.
Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 1 year later...

x:Dx Ja, kakor komu ane. Nekak mi zgleda a nisi razumela kar sem pisal oz. si razumela ravno obratno.

Nihce ne zanika da je osebno, namrec ravno to pravim - da je osebno, in ni nima kaksnega sirsega vpliva na ljudi okoli.

Hkrati pa, ce si clovek ki se mu rado spreminja obcutek za to kaj je lepo in kaj potrebuje, se mi zdi zafiksiran tatoo cist out.

Ves navduse si ga nabijes na whateever kam, potem ti pa cez 2 tedna rata brezvezen ali pa out recimo.

Zato kar omenjas, se lahko kamot nosi kaksne kos nakita; recimo prstan. Te lahko se veckrat "spominja" kakor pa tatoo na riti recimo x:Dx

Jst nocem bit zafiksiran v prepricanja; tatoo pa je bolj kot ne lahko zafiksiranost v nelo stalisce, nacin zivljenja, imidz, okvir.

Ce bi si ze delal, bi si naredil takega, ki se ga lahko izbrise na easy. Tako za neko obdobje, ko je clovek v nekem "stosu" recimo. Ko pa pride cez to, pa stran. Ja no, eni so pac ceu laif u enmu stosu, tk oda pac, vsak izbira sam, mnenja pa so seveda razlicna. x:o)x

Tatoojarstvo so zame bolj kot ne otroske igrice osebnosti. Pac so. Nobenmu ne branim da se gre, ker je kdaj cist fajn pogledat in komu cist fajn pasejo. x;)x

Recimo angelina ima en meni zlo izviren tatoo, ki ji precej pase. Njeni osebnosti, nacinu ki ga kaze svetu skozi akcijske filme, imidz taf bejbe ipd. Samo enim ta imidz preraste v resnobno prepricanje o tem kdo so in kaj so.

V isrsem pa, konc koncev je zivljenje vseeno iz kaksnega vidika precej kratko; in ce komu pase na svoji kozi nosit motiv ki mu simbolicno pomeni kar mu pac pomeni, ga navdusuje, motivira ali kako drugace, pac zakaj pa ne. Zivljenje je igra. x;)x :vio:

No, tolk iz moje strani o tatoojih.

Zgrešeno.

xg:Dx the best Budhead xokkx xsuperx B&B Rocks! x^x :palec:

ja, super, če najdeš npr kaj takšnega x:o)x

Ja, mogoce ti ne. Nekateri pa da. odvisno od tatooja in motiva. Podobno kot motiv na sliki na steni. Lahko ti je sliak vsec v galeriji in potem se doma nekaj casa. Cez nekaj casa pa se je navelicas. In v ccau ko ti je bila vsec, je pac oseba zafiksirana v nek lepotni okvir, ce se tako izrazim.

Tebi tisti kljuc nekaj pomeni - simbolicno. Ali nekaj lepega, harmonicnega, ali pomensko kaj, ne vem. Ampak si v tem . si na naek nacin zafiksirana v tem.

Pa ja, seveda. Če se tebi tako zdi, potem je že res, ne?

Zafiksirana sem v stališče, ker imam tattoo x:o)x

No sej x:Dx

tattoo, ki se na easy izbriše ne obstaja. Samo nalepka. Toliko o tistih temptoojih, ki se "lepo" razmažejo in imaš potem eno packo na koži. Ponavadi si taki ljudje dajo čez pravi tattoo, ki vsaj lepo zgleda. Ne poznam ene osebe, ki bi jim začasni tattoo popolnoma izginil.

ja. a mas kaksno drugo obrazlozitev? x;)x

ok ,lahk ma kdo tatoo in spostovanja do dela, zgodovine izkustev, ces, bil sem v vojski, ki itn sranja x:Dx ali pa siu iz velike ljubzeni nalima portret svoje punce, simbol religije itd. - igre osebnosti pac. zakaj pa ne.

še enkrat - pa ja. x:Dx

aja, no, torej ja x;)x

Mi pomeni, seveda.

Ampak ne dovolj, da bi ga imela. Ni tisto moj tattoo. Moj je še bolj simboličen. x:Dx

in kaj bi blo? zarad enga tatooja, k si ga je tipo naredu v krizi osebnosti iskajoc ljubezen in podproo ter samozavest, med tem ko so ga na nekem forumu preprical kolk je to kul, bi tipu k ga mas rada rekla, da ga ne maras vec al kaj? ker si je dal pac budheada gor na prsa x:Dx

(bajdvej je zame recimo budhead dost boljsi tatoo ko pa vecino sranj k si jih folk lima pa tatooja; k ze glih - s seboj nosi precej, kot tudi skozi ironijo in satiro sporocajo moviji in oddaje B&B ).

tko potrjujete kaj so vasi motivi imeti tatoo. tvoja osebna preferenca je sprejemljiva, drugih oseba ne al kako.

- jst v tej tattoo sceni namrec vidim ravno obraten smisel. po eni strani ravno upor druzbenemu povoscenemu roza papirju povrsja in praznosti. tatoo v katerem se osebnost izrazi v gmoti mase in s tem postane pomembna, individualna, in ne zgolj stevilka, se en cegel v zidu ekonomije, ki narekuje kaj je lepo in dobro, kot cloveka sistem rad pospravi. V tem pa prepricljivo nasprotuje pink papirju modne smetane, kjer je lepota preveckrat uokvirjena skozi popolnost barbik in barbickov.

In v tem vidim en redkih smislov vsega tega "pleskanja" po kozi. - torej spet skozi zdruzevanje podobno mislecih. Sicer ostane zadeva spet zgolj na osebnem nivoju in lastni zaprti kroznici kjer se izrazajo razni kreativni notranji otroci, zelje po biti drugacen samo zato, da si bolj zanimiv za nasprotni spol, in se kaj. Kar je pac lahko tudi pateticno. Odvisno. Osebne preference pac so in prav da so.

No, pri nas pac tega zdruzevanja verjetno ni kaj dosti. Zal. So pa vseeno tut pri nas razne scene.

V lifeu pa, ja, fajn se je igrat, pa cetudi s tem da po lastni kozi, necem kar je z nami celo zivljenje narisemo nekaj kar nam posledicno dviguje vibro in daje dodaten smisel bivanja.

sm zorprn ane x:Dx

Grrroza.

Si ne predstavljam, da bi naletela na kaj takšnega x:o)x

da.

Dobro, načeloma se strinjam. Sploh so mimo zapisi imen, portretov - ampak spet, kakor komu paše. Zaradi tega ne bi proglasila tega kot otroške igre osebnosti. Poudarek na otroške. Jaz si npr. imena tipa nikoli ne bi dala tetovirat ... za živo glavo ne .. pa tistega beavisa in Buttheada, ki ga je objavila Mačka tud ne. x:Dx

Mojega tatuja pač ne dojemam kot otroško igro nečesa. Je pa simbol ja - ampak pozitivne spremembe. In je moj. In ni vsem na vpogled - torej ni namenjen razkazovanju, hvaljenju, da ga imam (TO je zame otročje).

Če si je šel naredit tattoo, ker je imel spodbudo in podporo drugih in da je izpadel frajer, ga pač naj ima .. kaj .. d, njegov problem, ne?

ma ja, stvar percepcije, mas prou.

Kaj točno so sranjevi tatooji za tebe?

ne vem, dal sem kot moznost recimo. si zmislu kr neki pac ane. lahko bi reku, pac da je u drutvu ljubiteljov B&B-ja pa si je 5 frendov naredil isti tattoo. ni pa to point glih tega kar sm govoru ane, temvec zgolj orodje za tisto kar sem povedal.

itaq da ni x:Dx sam sm govoru o drugem ane. kaj je sexy je prav tako stvar percepcije posameznika itaq.

:palec:

a dej, a zato si ga je naredu? xrolleyesx

ja, "tema" je bila, da kolk je super odkrivat tatuje. no men bi bilo (v primeru one night stand-a) super odkrit kak kul, sexy tattoo, in tale to ni, pa če se na glavo postaviš (ok, men pač).

če se gre pa za neko resno partnerstvo, je stvar drugačna, čeprav še vedno ne bi rekla, da mi je všeč. verjetno bi se smejala zmer, ko bi ga vidla.... jebi ga.

ja, super, če najdeš npr kaj takšnega x:o)x

Hehehe xsmx ojoj takega pa ne bi rada kdaj našla :lol:

Pierce je šel ven, tattoo pa ostaja xsrcx čisto moj, dolgo let nazaj domišljen, potem narejen in zdaj z veseljem "nošen" je pa tudi na takem mestu da je viden le redko :inocent:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...