Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 am....za tattoo, ki sem ga mela že pripravljenega, samo ni bil nič ekstra...10.000 oz. 15.000 če bi ga mela kao v sončku to, kar pa si res želim met.....pa bo verjetno okrog 20.000....pa nekje do 25.000pač rada bi mela nekaj z nekim pomenom za mene...ne nekaj kr tak aja....Contess....ful lepo ikonco..fotkico maš......fuuul sijočaa nice...luštna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 hihi kul na ramo si ga bom dala....jao..can't wait..... ( se lepo vidi...pri bobnanju..ipd...hihi) ja....zato morm mami dopovedat...da itak kr si ga sama plačam...si bom sama zbrala velikost....pa ne prevelikega..ampak tak da bo meni všeč....z motivom pa se strinjata..... v glavnem.....am...nekaj sem še htela.... aja...v LJ je ful dobro (predvidevam) če se daš v tattooklanu, pri Johnu tattoatorju....samo je malo bolj drag...pa pri njemu se da baje odstranit tattoo... v glavnem.....javi če si boš dala....pa če rabiš kake motive....mam en cd...z ogromno slikami(7000 bi jih naj blo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 am...niti ne...hm....lahko ti ga po pošti pošljem(naslov na OS).... če hočeš....al pa če boš ti kaj v MB..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 oh........ kera tema....tatuji me lih ne ganejo ne vem kok... ampak pircingi so moja šibka točka.... nora sem na njih...sem si zdej na kreti skor spet enga dala... pa me je zdrava pamet( ne vem od kje je pršla) odvrnila od tega. sem trenutno brez. mela sem pa v popku... v ušesih kr velik (pa mam sam še enga na vsaki strani), pa v ustnici.... ah.......... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ja tatooji,jest mam enga na desni roki"rami",če ga želiš vidt,pejd na forumu na temo- FOTKE2,si pa mislm dat še enga in to na lopatico,misl pa da bo to kr podoba bude... Piercing sm imel tud v mislih in ČE bi si ga dal,bi ga kr v arkado zasadu.. Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sem šla takoj na fotke pogledat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ČE bi si ga dal,bi ga kr v arkado zasadu.. v rit si ga utakn 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 morš pazit da ga nau teb Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ČE bi si ga dal,bi ga kr v arkado zasadu.. v rit si ga utakn 666 zlomkou...tralala Uuuuuu a je spet ta zavist na delu... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ne maram tatoojev, ne raznih prebadanj koze...nic od tega... :xx!: na sebi...pri drugih me pa ne moti...kaksen tatoojcek mi je bil tut ze vsec... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Na kakšne sexy tatuje sem nor pa tud pirsingi me ne motjo, če niso na preveč motečem mestu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 še tukaj....dam slikci...mojega hrbta... navdih dobila pri ikoni od Sončne vile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kristalka Fajn motiv Zelo opazen ja...ti pase Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 http://www.contractedwork.com/pport/p8283/devil.jpg Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 U, lep sonček, Kristalka, lepo...Na pravem mestu taprav motiv V ušesih že dolg nimam nič več, sm pa mela.... Pr 15 sm si dala v popek ( brez vednosti staršev seveda) pol čez par let pa še v spodnjo ustnico. Pa sm pred parimi mesci dala uhan iz popka ven, da bi ga očistila, pa se mi je popek brez uhana zazdel ful lep, tak nedolžen. pa me je razjezil, pa sm dala oboje ven. Zdej pa nič. Ta mesta za piercing so mi že znucana. Mi je pa fin sošolc, ki se drgač ful elegantno oblač, pa ma uhan nad nosom, med očema....uuu baby . Za tatoo pa nism, kr sm bolj spremenljive sorte pa bi mi blo kdaj pol žal. Mi je pa bedno, da si daš tatoo na mesto, kjer se sploh ne vid ( pol itak vsim npr. razlagaš, da maš tatoo na riti al pa po možnosti še kažeš). Razen če ful menjaš partnerje kr tvojmu stalnemu je itak vseen, sam zase se pa ne gre noben prebadat- ne mi govort. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ..pred dvema letoma je tudi na moj ledveni del hrbta "priletel" metulj in ostal za vedno na mojem hrbtu ...ni mi žal, je del mene LEP DAN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 xrosex xrosex xrosex ..pozdravček vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 O madonca! Wow mesto in lep tatoo! Odri, dbest ko te spet mal vidmo celo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 uuuu :xx!: piercing nikoli, nič prebadanja, hvala lepa. tatoo pa tudi, ne vem zakaj, ne zdi se mi noben okras to. kdo ga bo spraskal dol, ko zamenjam image na drugih pa mi je čsto OK. pove pač nekaj o osebnoti človeka tudi to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Men je pa vsec tatoo, sem ga hotla parkrat... pa si vsakic premislila (se dobr, sicer bi imela zmaja ali bedasto vrtnico ).Hotla uhancekl v nosu, mi je bilo vsec (pred 20 leti), vendar imam premal placa, nekak ne pase. Mi je pa cedno, a zgleda ranljivo, bolece in neprakticno, sam image pac.Slika pa nekaj pac sporoca.Morda bom kdaj imela kako svojo, boma vidl.Vcasih mi kdo pise na mail, da bi imel kako mojo slikco za tatoo - tako morda ze kdo kaksno ima celo. Sem v dilemi za plac - na rami je mal kmeck, mi je pa vsec, na drugih mestih... kje? na oprsju - oouch - to so delikatna, obcutljiva mesta... pa tko...Mogoce bi mi na kaksnem bedrescku pasal al kaj tacga. Ste bral SF zgodbo o tetoviranem cloveku? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 O, , hm, sam... a nisem ze videla nekje tega tvojega predela na kaki fotki, pa se ne spomnim tatuja? drugac pa - sexy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ja men je tud en dajavu... sam mislim da je bla una fotka ful bl tmna... samo senca.. pa se ni vidlo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 glej to, in jaz ravno tam iščem to fotkico, pa ni ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kristalka, zelo lep tatoo! Je pa zelo opazen in atraktiven, pa tudi zelo svež, če prav vidim! hja..zdaj ni več svež....14 dni...je že star...to pa je blo fotkano...ko je bil čist svež..ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.