Guest ODRI 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 madoncaa..sem si "čistila" priponke..pa sem vse ven pobrisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ..vaja dela mojstra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Punce, pohvale za lepe tatoo-je. Sama nisem nikoli zbrala poguma , da bi si omislila pravega, čeprav jih občudujem na drugih. Sem pa zato zadevo rešila na drugačen način, na hrbtu - lopatici imam narisan Vilinski simbolček z naravno barvo - prej je bila to črna kana, zdaj pa rdeča, ki ga vsake toliko obnovim - nariše mi ga prijateljica in me spremlja že skoraj dve leti... nekako sem se navadila nanj..... Piercing...ne to pa ni zame .... samo uhančki in nič več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Juhu, Kriss, tale je pa dobra Ej, noro lep tattoo je No, ko že imamo zbirko, potem lahk še jaz svoje mladostne neumnosti dam sem gor... če jih že vsak dan nosim s sabo Piercing... pri 18tih letih... eno leto ga nisem imela not, potem sem si ga pa spet dala Je nakit pač, pa še ful lep povrh Tattoo... pri 20tih letih, pa hvalabogu mi mama ni pustila naredit pravega, sem si naredila temporary (naj bi bil za 5 let), počasi bledi... po moje ga bom skinla dol z laserjem, ko bo čas, ni druge. No... jaz :Sončna kaj naj rečem oz. kak naj rečem, da se nebi grdo čulo... ehhh pač no fukiš po domače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 jaoo, tis pa direkten Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shaya 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Kdo ve če ima piercing kak slab vpliv na zdravje? Konkretno me zanima za luknjanje nosa, ker si že dolgo želim sam sem slišala že nekaj komentarjv da ni glih najboljš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Jaz sem mela uhan v nosu že 6 let nazaj kakšno leto in pol, pa nisem imela nobenih težav. Potem sem bila par let brez (luknja se popolnoma zaceli in se sploh ne vidi več), sedaj pa ga imam spet kakšne tri tedne. Na srečo nobenih težav Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 meni je lepo za videt, a energetsko bi me motilo...ne maram... na sebi kar necesa tkole... to je v bistvu tujek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 F.ck! kake fotke :xx!: :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo ve če ima piercing kak slab vpliv na zdravje? Konkretno me zanima za luknjanje nosa, ker si že dolgo želim sam sem slišala že nekaj komentarjv da ni glih najboljš.... eh,nic ne skodi ce ti ga naredijo kot je teba,na tapravi tocki.jst ga mam ze 12 let v nosu,pa se nikoli nobenih problemov.zelim si se en tatu in to mal vecji na hrbtu,pravzaprav cez cel hrbet,pa zbiram pogum ze par let.mogoce mi bo pa ratal....ceprav gre tud kr neki dnarja za to...za cel hrbet kr cela placa pa se kej... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Mene pa zanima kakšna je tveganost da soepiš, če si daš prebosti obrvi. Pa če slučajno boli če si daš piercing na zgornjem delu uha. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima kakšna je tveganost da soepiš, če si daš prebosti obrvi. Pa če slučajno boli če si daš piercing na zgornjem delu uha.obrv je mal bolj zakomplicirana tocka.pa tudi bolj boleca.sam je najboljse da ti tole razlozi lea-piersing,ki ima studio v kopru.ona prov dobro vse te tocke pozna in vse kar te zanima ti lahko lepo objasni. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 Ja sam problem je da sem jaz na drugem koncu slovenije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 jst ti lahko napisem naslov tatoo-piersing studia pa pol probi najt kako stevilko,pa poklic pa vprasi.naslov pa je TATOO&PIERSING STUDIO eternal flame ,ANKARANSKA CESTA 7 6000 KOPER.mam pa stevilko od punce ki v istem studiu dela tatooje,pa lahko njo poklices,da ti da od lee stevilko.040522154-tamara Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Ok. Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 uuu keri spomini.... men je tud lea nardila piercing... ene 7 let nazaj... na žnablčku... kwa so blo to luštni cajti..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Jst mam frenda, k ma v stari lublani piercing & tatoo shop, una z glavo kobroslave .lahk se kej cenej zrihtam pa menda unadva tipa dobr delata. za 1 vem, k mi je bil dobr frend, da se je sel izobrazevat nekam. probal pa se nism, tko da dejansko ne morm rect Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ma ne vem kwa je, sam vem da je cobra - logo pa to... jst bolj dizajnersko pa to... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 H he, ni te prepricala Taki smo ljudje, ce bi nam kdo v faco lagal, da kolk obvlada, bi pa kar padali na kolena in se metali za njim heheehehe ...Ej, saj jaz tudi ne vem a dobro delajo al ne. Se mi zdi pa, da je najbolje govorit direkt z osebo, ki ti bo zadevo pocela. kajti on je tisti! in neka pupa tam.-------Ja, kobra z piercingi Sem bila enkrat tam... glede piercingov ne vem, kako je, kar se pa tattoojev tiče, je ena pupa rekla, da naredi tip kar dobro. Res, da je to samo eno mnenje in da nisem videla nobenih fotk, samo "kar dobro" je pa zame preslabo. Tak da, če se pojdem tetovirat, tja ziher ne grem Piercinga pa itak ne nameravam več imet. Se mi ne da ubadat s tistim, pa še mimogrede se lahko zahaklam kam Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Mislim, da mi je prvič v življenju sedaj žal, da sem si dala delat tattoo, ker ne bom mogla dobit ene službe, ki bi jo drugače lahko. Res premislite... Poleg tega sploh ni nedolžna stvar, mam soseda ki to dela, in tud če je dober, se je parkrat že zgodil, da je prišlo do komplikacij. Noben mi ne bo zagotovil, da majo ti k to delajo tolk medicinskega znanja, da natančno vedo, kej kak živec gre... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm.... ja glih 100% zdravo zagotovo ni, morda se ti vname, telo lahko piercing zavrne.... joj sorry ej, sem že tolk pozabila, ker sem si samo enkrat prebrala "vse" možne posledice ....sej če kje dobim tist text, ga dam sem. Če se boš odločila za, potem ne pristani na to, da ti ga dajo noter s pištolco, pač pa z iglo. Bemu, pozabila tud to že Ok, sem dobila nekaj... ni veliko, ma bolš kot nič zaenkrat Can I use a piercing gun? No. A piercing gun is not appropriate. Obviously it can not be properlysterilized, but more importantly it is simply not accurate orappropriate for body piercings. The jewelry is inserted using bluntforce trauma, and is often too short for the piercing, crushing (andkilling) the tissue.There is no advantage to using a piercing gun, and many disadvantages.Avoid them. (copy/paste z strani BME, kjer se ukvarjajo z modifikacijo telesa ) Tu je še link, kjer so podane možne komplikacije (glej pod Nose piercing). BME Mah ne vem koliko te zadeve držijo, namreč eni pravijo, da je boljš s pištolco, drugi z iglo... Meni so ga v nos naredili kar s pištolco, bila sem v sekundi gotova, nič boleče, lepa luknja, problemov pa nimam prav nobenih...tako da pomoje je to tudi odvisno od vsakega posameznika, pa od tistega, ki ti dela. Glede tattoo-jev je pa čist res, da je treba mal preverit dela "mojstra", mal okol povprašat, videt kak tattoo... Jaz recimo tudi sama dost rišem in to, pa sem pol kar fejst kritična do raznih slik, še posebaj če je to na koži in za vedno... Raje dam mal več denarja, pa mam dober in kvaliteten tattoo kot pa kar nekaj... Imajo pa ti tetovatorji tudi različne barve za tetoviranje (kar lahko pomeni tudi razliko v kvaliteti barve) in je dobro tudi to preveriti, logično je da barva z leti malo pobledi, sam pri manj kvalitetni barvi je razlika res ful očitna.Zato ne it kar nekam, pa se pustit kar nekomu, sem videla že ogromno neposrečenih tattoojev, pa so vsi "mojstri" kao obvladali Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Hey mačky! Ej kaj te je v obrv bolelo? Pa kdo slučajno ve kako je če se daš v ustnico (mislim tist kotiček na srdin brade), kaj to boli? Pa btw, vam se zdi full fajn to če si moški da piercing v nos? Ajd Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Ma probas vidt tipa, pa nekak zacutis a je cool al ne... sicer pa da seveda.Strinjam. Itak gre za tvojo osebno zadevo.Js tatooja al pa piercinga sploh nimam in ga verjetno tudi nikoli ne bom mel.Ce hocm, ga dam lahko narisat za do naslednjega tusiranja . kar se pa ringlcov tice pa je.iga , okusi so razlicni.--------Ja, sam kolk pa lahko on objektivno oceni svoje delo? Noben ne bo rekel, ej, jaz pa ne naredim ravno najbolje Morala bi videt tattooje, ki jih je naredil, da bi potem videla, če mi je v redu; samo na besede se ni za zanašat Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Ko sem gledal 1 katalog zadnjic tam pri cobri, cloveka kr zamika ampak, to se zdalec ni receno, da se ne bi zadeve navelical ze naslednji dan. --------..Sej glede tattooja tud ne vem.... si prehitro premislim, pa tud nekako ne najdem kakšne sličice, ki bi mi ustrezala. Ma bomo vidl Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 zaenkrat sam uhani Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.