aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 maš pa res lepo ime. bi si ga lahko dal namesto b666 a kam? všeč mi je eno dost pogosto mesto... tko da mogoče kr tja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Ne mi Behemoth666 zelo boljš odgovarja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 seveda sam najbolš veš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 točno tako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hej!Mene pa zanima če kdo ve ali full boli če si daš na zgornjem delu ušesa, da v počitnicah bi si ga s sestro dala delat v zdravstvenem domu, samo sestro je malo strah ratalo ko sem ji povedal da to boli. Je kar rekla da bom jaz šel prvi No a kdo ve? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 en mau more špikat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja vem da malo more, samo sem kristalko vprašal, pa je rekla da je njo full pa da se ji je vnelo. Hej contesa, ti si si sama, kej je bolelo? Čaw Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 verjetno ni sama seb tatoo delala xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jaz sem mislil piercing Piercing pa si je sama seb delala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 aja... hehe to je pa napisala da je sama ja.jz sem ful trapasta na piercinge sam trenutno nimam nobenga... mogoče bom še kdaj km dala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 priporočam v nos, če nima šmrkljev V popek pa ne ker boli ko prasica pa še vname se ti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 vem. sem že mela v popku... se mi je skoz gnojil... sem dala po ene pol leta ven.,,, v ustnci sem mela pa ze dej za v službo ne spodob... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 v popku si ga mela? ql V ustnici?Uff to pa mora bit fajn Jaz bi ga meu na bradi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 no v srednjišoli je idealen čas za take zadeve Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ja me majka fenta če pridem domov z rinko v ustih Ah pa saj bo, zdaj študiram če bi si ga še v brado dal. Samo je malo pretirano glede na to da idem v zdravstveno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem. sem že mela v popku... se mi je skoz gnojil... sem dala po ene pol leta ven.,,, v ustnci sem mela pa ze dej za v službo ne spodob... Men je ful zal tud, ker sem delala nekje, kjer tega niso odobraval in so me prou nagnal, naj dam to rec iz brade ven, pol se mi je pa zacelilo, ker nism mela niti 1 leto notr. Jah, popek pa od 15. leta pa ene 6 let. Pa ga dam enkrat ven in ugotovim, da je moj popek totalno lep brez uhancka. Tak nedolzen...pa kr ven z njim... Sam bi si ga se dala v ustnico.... V popku se mi pa itak se dolg ne bo zacelilo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 če se ti bo sploh kdaj zacelilo. Velik vprašaj. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Se ne sekiram... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 itaq da se ti bo zacelill... men se je popek prec (sam to zato k je blo skoz neki vnet)... u ustnc pa tud v parih dneh... se mi pa še zdej pikca pozna in mi je ful všeč. mi je pa prov d best bi t brez vsega... mam sam luknce za uhane, ki jih skoz nosim... sem čist nora na uhane. tatu me neki mika... sam ne vem.. nekak se ne morm odločt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jaz sem pa lansko leto zbrala pogum in sem si dala 2 piercinga (v nosek in v popek) in tatujčka(metuljčka) na trtico in mi je vse zelo všeč! Nimam predsodkov in ne strahu, sicer pa ne boli tako zelo kot se govori. Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 a tak da ne boli v uho?Jaz upam da ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 nič ne boli v uho, tako hitro se zgodi, da tud čutiš ne nič...malo zapeče... Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Bi bilo lepo videt na slikah vse te vaše telesne umetnine! Tudi sam imam tatoo in vam povem da je zadeva kot droga, človek bi kr hodil vsaki mesec po novega . hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehe zato si jz sploh ne upam začet xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.