Skoči na vsebino

Kaj je bilo prej kura al jajce

El Nino

Recommended Posts

Jaz mislim da je bila prej kura, takole povsem evolucijsko je moralo neko bitje najprej bit preden je izleglo jajce, prva kura se torej vsekakor ni mogla izleč iz jajca... temveč je nekako zmutirala do te stopnje da je izlegla jajce... kaj pa mislite vi????
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

nene, najprej je bla gola Ideja, šelem nato so si določili spol x:Dx

Kot, da še ne veš, da se tudi ideje izležejo.

uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Točno to sem upal... da bo nastalo.... sicer rahla napaka da sem povedal takoj tudi svoje mnenje... ampak haha, lahko bi rekli da sta bila kura in jajce relativno hkrati, vendar vsekakor je morala biti kura prej, seveda kura ki ji ni bilo treba da se izleže iz jajca, hm kaj jaz vem najbrž je po juhi priplavala...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:vragec:

hmmm...

najprej je biu seveda PETELIN

potem mu je bog narediu DRUZHICO, da ni biu vech tako sam....

potem je shele bilo JAJCE

:vragec: x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Najprej je bila energija jajca, ki pa je hkrati vsebovala tudi energijo kure... in petelina, se ve... x;)x

Pac - seme. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aakhut - zanimiv! :)

Ocitno sva istocasno odgovarjala - jaz sem namrec komentirala se na Zirosija (se mi zdi)...

je pa hecno, ker sva ravno midva (in istocasno) do tedaj edina omenjala tudi petelina - s tem da si mu ti seveda pripisal veliko vecjo pomembnost kot Ich. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hja, kura, ena redkih - če ne edina- žival , ki žre tut lasten drek...

Jiiihaaaaa x:Dx

Ma žre ga tudi pes!

(kurjega pa tudi kralji živali)

uživajte!

Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel.

Ja itak vsi filozofi so bili preverzneži... hehe (ojej kaj sem slučajno omenil na tem forumu kaj o filozofiji ;)))) ) hehe, ja ja kurc je bil prvi, čeprav to me ne prepriča čeprav si kot moški želim to verjet, se mi ne zdi logično...... zanimivo ja kdo je bil prej moški ali ženska.... hem, no bog je ustvaril človeka po svoji podobiiiiiii, hehe, vzel mu je rebro in jatatajatata, kaj pa lilit :) hehe, uradno prvi današnji homo sapiens sapiens, (DNK analiza) je bila ženska pred 80000... od takrat se x kromosom ni bistveno spremenil... moški y, je relativno nespremenjen približno 60000, al 50000 sem pozabil natančno, hm v bistvu hehe, zelo preprosto, haha, jajce je bilo prvo.... (vam dam kakšen dan da ugotovite še sami Č)

To pa je tako lahko vprašanje, da zna na njega odgovoriti celo Galileo Galilei in njegova filozofijahttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102stupid_1_prv.gif! Jajce je bilo prej!

Za tiste, katere je vse relativno je pa zgodba drugačna! Ja, ja eni vedo drugi pa ne!

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

ej to je pa res ena hudo filozofska debata. x8Dx

Moje mnenje kar se tiče kure - prvo je bla riba x;)x (vse živo se je razvilo iz vode - evolucija)

Kar se tiče pa človeka, bi pa povzela prepričanje mojega strica, ki sm ga pri cca. štirih letih (beri: on jih je imel sedem) prepričevala, da dojenčki pridejo iz maminega trebuha in jih nikakor ne prinese štorklja. x:)x Ker se ni dal kar tako, ga je o tem poučila moja mami. Na koncu je naredu naslednji zaključek, s poročilom moji babici:

"Mami, ampak prvega človeka je pa štorkla prnesla, a ne?" x:Dx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402ask_prv.gif Hm, voda ima formulo H20. To je dva atoma vodika in enega kisika. Kje pa je še C Ogljik, N dušik, Ca Kalcij ali ostali mikro elementi? Tako, da se samo iz vode ne more razviti.

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...