El Nino 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Jaz mislim da je bila prej kura, takole povsem evolucijsko je moralo neko bitje najprej bit preden je izleglo jajce, prva kura se torej vsekakor ni mogla izleč iz jajca... temveč je nekako zmutirala do te stopnje da je izlegla jajce... kaj pa mislite vi???? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Najprej je bilo jajce, potem pa še ostalo. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 nene, najprej je bla gola Ideja, šelem nato so si določili spol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 nene, najprej je bla gola Ideja, šelem nato so si določili spol Kot, da še ne veš, da se tudi ideje izležejo. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 ..izležejo˝ se zato, ker jim nekdo da povod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 Točno to sem upal... da bo nastalo.... sicer rahla napaka da sem povedal takoj tudi svoje mnenje... ampak haha, lahko bi rekli da sta bila kura in jajce relativno hkrati, vendar vsekakor je morala biti kura prej, seveda kura ki ji ni bilo treba da se izleže iz jajca, hm kaj jaz vem najbrž je po juhi priplavala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Vedno je najprej jajce, potem pa pride iz vsega cel šmorn. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 hmmm... najprej je biu seveda PETELINpotem mu je bog narediu DRUZHICO, da ni biu vech tako sam....potem je shele bilo JAJCE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Najprej je bila energija jajca, ki pa je hkrati vsebovala tudi energijo kure... in petelina, se ve... Pac - seme. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 marsa tis tut eno seme Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 16. julij 2003 haha tale bo še dobra .... najprej je bil petelin... pol pridejo jajca in kure.... haha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Aakhut - zanimiv! Ocitno sva istocasno odgovarjala - jaz sem namrec komentirala se na Zirosija (se mi zdi)...je pa hecno, ker sva ravno midva (in istocasno) do tedaj edina omenjala tudi petelina - s tem da si mu ti seveda pripisal veliko vecjo pomembnost kot Ich. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Hja, kura, ena redkih - če ne edina- žival , ki žre tut lasten drek... Jiiihaaaaa Ma žre ga tudi pes! (kurjega pa tudi kralji živali) uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2003 Haha in ruski vojaki v berlinu 45 , so ga tudi, edini topli obrok... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 ... pa se kaksen dojencek (cloveski, se ve) kdaj pa kdaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ...jajce-kura...kura-jajce...."kurac je ja" bil prvi a bo šlo skozi cenzuro ,sicer pa "filozofija " vse prenese Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja itak vsi filozofi so bili preverzneži... hehe (ojej kaj sem slučajno omenil na tem forumu kaj o filozofiji ))) ) hehe, ja ja kurc je bil prvi, čeprav to me ne prepriča čeprav si kot moški želim to verjet, se mi ne zdi logično...... zanimivo ja kdo je bil prej moški ali ženska.... hem, no bog je ustvaril človeka po svoji podobiiiiiii, hehe, vzel mu je rebro in jatatajatata, kaj pa lilit hehe, uradno prvi današnji homo sapiens sapiens, (DNK analiza) je bila ženska pred 80000... od takrat se x kromosom ni bistveno spremenil... moški y, je relativno nespremenjen približno 60000, al 50000 sem pozabil natančno, hm v bistvu hehe, zelo preprosto, haha, jajce je bilo prvo.... (vam dam kakšen dan da ugotovite še sami Č) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 El Nino... kaj tole zdej... sklepna misel... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 To pa je tako lahko vprašanje, da zna na njega odgovoriti celo Galileo Galilei in njegova filozofijahttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102stupid_1_prv.gif! Jajce je bilo prej! Za tiste, katere je vse relativno je pa zgodba drugačna! Ja, ja eni vedo drugi pa ne! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 pri teh vprashanjih,se je treba drzhat izvornioh misli:BIBLIJA skratka PTELIN Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 jaz mislim, da je bila najprej kura. Zakaj? Ker če se je vsa zadeva začela, kot da bi iz lufta padla, bi se pri takem podvigu jajce razbilo, kura pa ne Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 ej to je pa res ena hudo filozofska debata. Moje mnenje kar se tiče kure - prvo je bla riba (vse živo se je razvilo iz vode - evolucija) Kar se tiče pa človeka, bi pa povzela prepričanje mojega strica, ki sm ga pri cca. štirih letih (beri: on jih je imel sedem) prepričevala, da dojenčki pridejo iz maminega trebuha in jih nikakor ne prinese štorklja. Ker se ni dal kar tako, ga je o tem poučila moja mami. Na koncu je naredu naslednji zaključek, s poročilom moji babici: "Mami, ampak prvega človeka je pa štorkla prnesla, a ne?" Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402ask_prv.gif Hm, voda ima formulo H20. To je dva atoma vodika in enega kisika. Kje pa je še C Ogljik, N dušik, Ca Kalcij ali ostali mikro elementi? Tako, da se samo iz vode ne more razviti. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. avgust 2003 Prijavi Deli 4. avgust 2003 mogoche zhenske...pawasserkopfi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.