El Nino 5. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2003 Očitno o vodi ne veš prav veliko.... v bistvu je v vodi vse mogoče tudi tvoj C N Ca, sploh tega je dosti v morski vodi, dobi se tudi zlato hehe, da ne omenim srebro, vse kar češ, ko zmanjka rudninskih bogastev lahko vedno filtriramo vodo.... sam to je drago... na žalost je dandanes vse več težkih kovin notr, ampak nič ne de, point je voda je po večini h2o ampak če odmisliš to dobiš tako juhco da bi se je noben kuhar ne sramoval...... hm torej najprej so se razvile ribe, ja prav ampak tista riba ki je prva legla jajca, ali se je tudi sama izlegla iz jajca.... to me zanima kure so samo prispodoba, prva žival z jajci (ne tistimi moškimi da se razume hehE) in kaj je bilo prej jajca tiste živali al tista žival..... odgovor je na dlani, torej če je bila kura pred jajcem, obstaja ena kura ki se je izlegla pred kurinimi jajci, neka mutacija da je potem postala kura... hehe kar je spet vprašanje bolj besedne igre kot pa evolucije haha še ena dobra šala...."a ti misliš da sem jaz kar po župci priplaval al kaj?""Ja" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 No sej zato je bil pa še drugi del, iz katerega lahko hitro zaključimo, da je prvo kuro na svet prinesla štorkla, aja pa petelina tut. No in tedva sta nardila jajc,.... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 Evo, pa je problem rešen. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 sem se sedajle enga pripetljaja spomnila. Zadnjič sem govorila o ženskah, in nekaj, v zvezi z enimi odločitvami in moja hčerka; kdo pa se je to določil jazženske onakatere ženske jaz tiste ki imajo jajca hčerka A kure? torej, kaj je bilo prej, jajce ali kura ali ženska Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 V začetku je bilo Jajce in to 29.IX. 1943. Pred Jajcem je bil svet gol in pust. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 Tale tema je pa ful interesantna.Jst mislim da kura, razen, če je bla ustvarjena iz petelinove kosti. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 bigm...bobnarjajca Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Prej je bilo vsega dovolj! Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Prej je bilo vsega premalo! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 pol pa podeli malo Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 Z znanjem raste tudi sumnja... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 hmmmm.....tole je ziher pokowc na slikci...... sam......................................................................................kera kura ga je zvalila? svetuje: BREZ JAJCA NI OMLETE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 In 3.000.000.000,etc. Jim je všeč, da so privlačne ženske! Z vsem kar so, z vsem kar se predstavljajo! Take imam rad! Predstavljaj si ti možakar; ali bi sploh obstajalo vesolje, če ne bi ti obstajal? Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 hmmmm.....tole je ziher pokowc na slikci...... sam......................................................................................kera kura ga je zvalila? svetuje: BREZ JAJCA NI OMLETEA bi jo imel ... mislim tisto kuro, ki taka jajca nese. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 pozab kuro jaz bi tisto piško ki se je zlegla... hm (čeprav sem vegeterjanec)... Ker ne poznam kur kibi legle taka jajca je očitno da je bilo najprej jajce Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Pa smo ponovno prišli do zaključka, kaj je najprej bilo ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 hehe...na tem mestu je primerno postavit she drugachno vprashanje...ALI STA ADAM IN EVA IMELA POPEK? Ker, che sta ga imela, nista bila ustvarjena,che ga pa nista imela, kako da ga imamo potem mi.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 Adama in eve sploh nikol ni bilo... hehe, pa me zanima kam je šlo tisto rebro.... vse to sam zarad pozicije srca.... mislim meni eno rebro vzet.... a zato je bla eva tolk "lahka" k je bla z rebra narjena, sam Lilith pa je bla hehe... mal druga zgodba... najbrž so njo naredili iz glave.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 tist z rebrom je HIERONIM v VULAGATI zajebu prevodv originalu je IZPOD SRCA to est VRANICA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2003 Prmejdunej idealna lokacija za pit kri... hehe, tik pod srcem, najbrž je to to, ja ženske so bile ustvarjene za to, ni čudno da jim gre to tako dobro od rok (pa še kakega drugega dela telesa....) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.