Skoči na vsebino

Kaj je bilo prej kura al jajce

El Nino

Recommended Posts

Očitno o vodi ne veš prav veliko.... v bistvu je v vodi vse mogoče tudi tvoj C N Ca, sploh tega je dosti v morski vodi, dobi se tudi zlato hehe, da ne omenim srebro, vse kar češ, ko zmanjka rudninskih bogastev lahko vedno filtriramo vodo.... sam to je drago... na žalost je dandanes vse več težkih kovin notr, ampak nič ne de, point je voda je po večini h2o ampak če odmisliš to dobiš tako juhco da bi se je noben kuhar ne sramoval......

hm torej najprej so se razvile ribe, ja prav ampak tista riba ki je prva legla jajca, ali se je tudi sama izlegla iz jajca.... to me zanima kure so samo prispodoba, prva žival z jajci (ne tistimi moškimi da se razume :) hehE) in kaj je bilo prej jajca tiste živali al tista žival.....

odgovor je na dlani, torej če je bila kura pred jajcem, obstaja ena kura ki se je izlegla pred kurinimi jajci, neka mutacija da je potem postala kura... hehe kar je spet vprašanje bolj besedne igre kot pa evolucije :)

haha še ena dobra šala....

"a ti misliš da sem jaz kar po župci priplaval al kaj?"

"Ja"

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

sem se sedajle enga pripetljaja spomnila. Zadnjič sem govorila o ženskah, in nekaj, v zvezi z enimi odločitvami

in moja hčerka;

kdo pa se je to določil

jaz

ženske

ona

katere ženske

jaz

tiste ki imajo jajca

hčerka

A kure?

torej, kaj je bilo prej, jajce ali kura ali ženska x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

• 1 month later...

:vragec:

hmmmm.....

tole je ziher pokowc na slikci...... x:Dx

sam.............................................................................

.........kera kura ga je zvalila? x:o)x x;)x

:vragec: svetuje: BREZ JAJCA NI OMLETE

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

In 3.000.000.000,etc. Jim je všeč, da so privlačne ženske! Z vsem kar so, z vsem kar se predstavljajo!

Take imam rad!

Predstavljaj si ti možakar; ali bi sploh obstajalo vesolje, če ne bi ti obstajal?

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

hmmmm.....

tole je ziher pokowc na slikci...... x:Dx

sam.............................................................................

.........kera kura ga je zvalila? x:o)x  x;)x

:vragec: svetuje: BREZ JAJCA NI OMLETE

A bi jo imel ...

mislim tisto kuro, ki taka jajca nese.

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

pozab kuro jaz bi tisto piško ki se je zlegla... hm (čeprav sem vegeterjanec)... ;) Ker ne poznam kur kibi legle taka jajca je očitno da je bilo najprej jajce
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe...

na tem mestu je primerno postavit she drugachno vprashanje...

ALI STA ADAM IN EVA IMELA POPEK?

Ker, che sta ga imela, nista bila ustvarjena,

che ga pa nista imela, kako da ga imamo potem mi....

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Adama in eve sploh nikol ni bilo... hehe, pa me zanima kam je šlo tisto rebro.... vse to sam zarad pozicije srca.... mislim meni eno rebro vzet.... a zato je bla eva tolk "lahka" k je bla z rebra narjena, sam Lilith pa je bla hehe... mal druga zgodba... najbrž so njo naredili iz glave....

Prmejdunej idealna lokacija za pit kri... hehe, tik pod srcem, najbrž je to to, ja ženske so bile ustvarjene za to, ni čudno da jim gre to tako dobro od rok (pa še kakega drugega dela telesa....)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...