Skoči na vsebino

Naj riba

pokowc

Recommended Posts

se preden sem prebrala tvoj post, sem razmisljala, da lunin.net ni vec to kar je bil.

Mam obcutek, da se je vse skupaj izrodilo, da se na forumu pojavljajo posti, ki so kar neki, samo zato, da se nekaj pise?!

Se tudi jaz pridruzujem tej zelji

pa pa xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

Meni pa se zdi prav tak, kot je bil...

Vibracije so na LN enake, razen da je veliko novosti, se pravi, je se boljsi.

In seveda - zdaj ko kliknes gor, se ti pokaze motece okence za donatorstvo, ki ga moras potem zapreti.

Forum pa vibriramo vsi...

Skupina 7 ljudi pa ima pac drugacno vibracijo kot skupina 700-tih.

Tako pac je...

Vibracije tako posiljas tudi ti, Pokowc, in ti, Soncnica...

Morda bi kazalo svoje vibre nastelat?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz se strinjam z soncnico in pokowcem..

Sicer je bil na zacetku ta forum MEGA.. in zelo dolgo se mi je bil MEGA. Saj j se zdaj full dober.. to je v bistvu moj zacetni forum in prve ljubezni se ne pozabi kar tko.. pravi pregovor..

Nekako se mi zdi, da gre za natolcavanje in tekmovanje, kdo bo imel vecjo tisto stevilko. Tema se zacne.. laufa.. pol pa so na koncu samo se po tri besede in na koncu soncki. Ne vem kaj bi bil drugega motiv, kot natolcavanje stevilke.

Forum pa je drugace dober.. in je nekako moj dom forumov.

jaz bi skinil te stevilke.. in nazive.. Mogoce se pa motim..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Sem že nekje drugje povedala svoje mnenje...pa dajmo še enkrat...

Tjazy...saj so se tudi prej debate izrodile...kar naprej se je govorilo o istih stvareh...samo z malo obrnjenimi besedami...

Res je...da je zdaj več lahkotnejših tem...ampak, saj je poletje...vročina...za poglobljene debate bo zima spet prava...

Jaz...se velikokrat...zeloooo zabavam...ko berem domislice...ki nastanejo spontano...in so včasih prav briljantne... x:Dx x^x

In...če sem iskrena...ljubše mi je prebrati...kratke...puščice...kot pa včasih celo stran dolge...klobasarije...ki se ponavljajo...iz posta v post...

Astra

Per aspera ad astra

jaz ne vem, kakšen je bil frum prej, zato o tem ne morem komentirati. Dejstvo pa je, da vsako stvar enkrat prerasteš. No, to ni pravi izraz. Ti se spreminjaš, in ne čutiš več takšnih potreb, kot si jih včasih. Forum je odprt, seveda bodo prišli gor vsi, ki bodo hoteli, pa to ni nič slabega. Saj je včasih fajn, da zaveje tud nov svež veter. več ljudi več ve. Vzameš tisto, kar potrebuješ, jedro- trdo skorjo pa izpljuneš. In prav je tako, če ti pa ne odgovarja, pa pojdi naprej. Nekje boš že našel nekaj kar je namenjeno tvoji duši.
ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

O, Anaconda... fino, sem ravno razmisljala o tej temi (samo kdo bi bil zadosti vesc za izbrskanje Pokowcevih tem)...

in se vedno mislim, kot mislim...

Stekam pa tudi point, ki ga je izpostavil Tjazy in tudi s tem se v bistvu strinjam; prav zares, tudi sama bi pocasi ze rada spet prebrala kaksen socen stavek in ne samo parih crk ali enega simbola... pa brezmejnih fotk in vsega zivega...

Bilo je tako, Anaconda, da so debate potekale malo bolj... artikulirano, pa ne mislim s tem samo odpiranja novih tem oz. komentiranja v ze obstojece...

debata je tekla, zdaj pa se v glavnem v nekem smislu ustavlja.

En je ta point, ki je podala Astra, vendar je treba povedat, da so lani poleti posti bili manj suhoparni...

Res se vecina zdaj 'svodi' na duhovicenje - cela stran odgovorov, pa nic, da bi se ti dalo posvetit temu.

Odpres temo in jo zapres nazaj.

Gledas po forumu, kje je kaksna debata...

Veliko tega je 'kar nekaj'.

Tudi veliko drugih se spoka dol zaradi tega dejavnika; nekoga nekaj zanima, pise na urednistvo, jaz vem, da je na forumu odprta tema in podam link, vendar je zanj zanimiv le odgovor tega ali tega, ki pa je podan recimo na drugi strani doticne teme, predtem pa vidi kopico smajlijev in drugega... Nic ne najde zase, skratka. In gre dol. In rece, kok brezvezen forum. Nekateri pa celo pisejo, pa potem mi, ki ne vidimo tega z njihove plati, recemo, da je krivicen, ker je res tudi ful kvalitetnega 'materiala' gor... A oni pa ga v vsej obilici brezveznarij ni nasel...

Forum je gibljiva zadeva... po eni strani je res namenjen druzenju, tu smo en tak crew in tko, vendar je po drugi strani namenjen tudi izmenjavi mnenj in informacij...

In v obilici vsega se vedno tezje najde koristno informacijo.

Vendar se ne kaze obesati na atmosfere, ki se spreminjajo iz trenutka v trenutek.

To je pac forum, skupnost, ki zivi in diha.

Nekdo pride, nekdo gre... in tako dalje...

Tjazy - vidim, da si omenjal stevilke in vse.

Strinjam se, to bi najbrz res bilo osvezujoce, ni pa prakticno...

So tudi 'ozadja' - npr. aktivnejsi clan ima vec prostora za OS ipd..

Je pa seveda res, da je aktivnejsi clan pac tisti z vecjim stevilom objav - program pa seveda ne steje, ali so obljavljeni smajliji ali komentarji.

ce ima nekdo 1000 odgovorov, je to lahko tisoc takihle komentarjev: x:Dx :palec:

Nekdo pa ima 200 postov, pa je od tega vseh dvesto bilo ORNK ukvarjanje z drugimi ali resno in posveceno debatiranje in izrazanje svojega lastnega in oblikovanega mnenja.

Ampak tako pac je, vsakdo zase skrbi, kaksen vtis bo pustil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo, ravno danes sem razmišljal a čem še kaj napisat ali ne.

Pa vidim tole temo.

Res je da se je precej spremenilo, res pa je da sem se tudi jaz

precej spremenil. Sem in tja pa me še kaj pritegne.

Ampak pri takem številu članov me pa res ne more zanimati vse kar se napiše.

Še vedno pa čutim neko skupno energijo, tako kot na začetku.

Veliko dobrih prijateljstev sem sklenil tule in kar vsi se

še sem in tja pojavijo.

Res pa je, da pogrešam Tyazijeve komentarje. Ob njih se je vedno razvnela razprava.

samo kdo bi bil zadosti vesc za izbrskanje Pokowcevih tem...

x:Dx

to pa bi se morda res lahko domenili... da naslov teme ne bi bil tako eksotičen... x;)x

ker pod naslovom "naj riba pristno žubori" res ne vem, no...

x?x :eek: x?x ... in še precej takih, se zdajle ne spomnim, bolj takrat opazim, ko kaj iščem za nazaj in mi zmanjkuje idej in domišljije in... pod katero temo bi šla lahko še iskat...

sicer pa... humor in malce te lahkotnosti vsake toliko dobro dene, malo prevetri in mene prav zabava in nareži x:Dx ... uživam tudi tam, kjer se mnenja krešejo :palec: ... to dela forum živ in dinamičen x8Dx

Ja, saj... subtilna zadeva je tole...

Nekateri smo ze toliko povedali o enih in istih temah, da zdaj preprosto podamo samo kaksen citat ali komentiramo kaj malega...

S tem, kar dajemo (VSI - vsak posamezno) gor, se oblikuje celoten forum.

Drugo pa je, da gre za vse vecjo skupnost... kaj se je tudi skinilo na racun cesa drugega...

Bobnar - ravno danes sem razmisljala, kako nic ne dogaja v forumu astrologija...

Vendar ni pa res, da je to osnovni forum - LNF je nastal zelo dosledno po vsebini LN in po vprasanjih, ki so prihajala na urednistvo - tako sva vedela, koliko priblizno je % obiskovalcev, ki jih zanima to ali pa ono...

LN je v bistvu interaktivni Lunin koledar, povsem povzet po koledarcku, ki ima enako vsebino kot Lunin net...

Astrologije je predvsem za sledenje vesoljnemu ritmu; torej, lunin koledar, konjunkcije kot najpomembnejse, zraven pa osnovni podatki nasega horoskopa zgolj za lazje spremljanje kuninega koledarja.

Nasveti pa so za premostitev vsakodnevnih tezav - kar tudi pase h koledarju...

Sama ne zmorem vec furati vsega se na forumih, sodim pa, da se kaksnim bolj znanim oz. kompetentnejsim astrologom morda zdi v nekem smislu 'zamalo' odgovarjati - ker jih (kot mene) nihce ne placuje, ne gre pa za njihov plac, ampak za mojega - v tem primeru..

Pa si vsakdo misli, bom svojega si ubodel - nekateri to res storijo, pa tako ne morejo komentirati se tukaj.

Nekateri pa so pametno izkoristili tole, npr. Vojko, ki ima zdaj svoj forum lepo na tem prostoru v rubriki podforuma astrologije.

Sama prvic ne stignem odgovarjat, drugic pa se tega tudi malo otepam, saj debata najveckrat pomeni, da odgovorim in potem komentarji niso komentarji, mnenja, pac pa v veliki vecini nova vprasanja...

Pa tako navadno niti ne zacenjam debat... A vseeno - ce vidim, da ni odgovora, v glavnem odgovorim.

Smo imeli kar nekaj astrologov, ki so veliko, pa tudi kvalitetno odgovarjali - pa so se nekako 'izgubili' - kot receno, nekateri so odsli na svoje, nekateri preprosto drugam, kjer so morda dobili vec fidbeka ali pa boljse vibre (ne vem, a je kje se kaj takega sploh, pojma nimam), nekateri so izgubili internetno povezavo, se preselili, sli v druge sluzbe, ki nimajo neta, imajo drugo delo... so se zaljubili, imajo pametnejse delo, se jim ne da viseti na netu.. Ipd. Itd.

LN pa itak NI klasicen astro portal...

Njegov point ni samo astrologija, pac pa je ta point bolj vseobsegajoc..

K sreci pa imamo zdaj Vojkov forum, ki kar lepo laufa, ker je Vojko priden in skrbi, da je azuren.

Ampak saj to je to - vsak raje zase dela, ali pa daje vec od sebe, ker afirmira pac sebe oz. svojo dejavnost...

Meni bi bilo zelo vsec, ko bi nekdo prevzel se forum Kitajski horoskop, numerologijo etc... - samo ni pretiranega interesa, pa kot receno, si internet in njegove moznosti in stose vsakdo po svoje predstavlja...

A mislis, da se mi ne bi zdelo nobel, ko bi odgovarjal tule Viktor Gerkman... Vendar - dvomim, da bi hotel, oz. ce bi hotel, bi ze.

Vabim pa ne nikogar posebej k sodelovanju, ker nikogar ne placujem - vsakdo dela zase - ce zeli, lahko izkoristi tale prostor konec koncev zato, da drugi spoznajo, kaj nudi, ce ne gre za v sirsem smislu znanega in uveljavljenega astrologa ali kateregakoli drugega strokovnjaka.

Picasso

Forum je odprt, seveda bodo prišli gor vsi, ki bodo hoteli, pa to ni nič slabega. Saj je včasih fajn, da zaveje tud nov svež veter. več ljudi več ve. Vzameš tisto, kar potrebuješ, jedro- trdo skorjo pa izpljuneš. In prav je tako, če ti pa ne odgovarja, pa pojdi naprej. Nekje boš že našel nekaj kar je namenjeno tvoji duši.

Tudi jaz ne vem, kako je prej izgledal tale forum, mi je pa zelo všeč, ker gre za neko kulturno izmenjavo mnenj in stališč - ne za udrihanje ali pljuvanje nekoga, ker pač nekaj o nečem misli. Poleg tega pa je dosti humora, ki predstavlja tudi meni pomemben del življenja. Saj se resno lotim zadev, za katere se odločim, vendar skušam v vsaki situaciji najti kaj pozitivnega in duhovitega in nobena težava ni tako strašna, če se ti uspe ob njej nasmejati.

Meni je skratka forum všeč, kar se pa tiče astrologije, pa tam nimam česa dodati, ker razen svojega znamenja in osnovnih karakteristik nimam pojma o tej temi, ne želim pa nekoga nadlegovati z miljon vprašanji.

Meni ste vsi, vsak na svoj način polepšali dneve z vašimi komentarji... :inocent: x:Dx x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...ne želim pa nekoga nadlegovati z miljon vprašanji. ...

x:)x x:Xx x;)x

Janja - to je pa res, sem postekala in hvala ti za to - tedaj res nisem imela casa, sem se pa 'psiholosko' pripravljala, da ti odgovorim, kolikor se le da jasno, ker cisto na hitrico, pa sem videla, da si zbrisala vprasanje... pa postekala, da najbrz iz tega razloga... :)

Imam dober spomin, pa sem to iskala v 'Dnevniku' - kjer potem ni nic vec bilo...

Slo pa je za Leve - organizatorje, ki te je zacudilo, kako to, da sem rekla, da je to prej izjema kot pravilo - mislim da Tamari - ali nekaj takega je bilo...

Ves kako je s tem... Levu pripisejo, da je dober organizator, ne ker bi dejansko bil tako organiziran, pac pa zato, ker je karizmaticen, ima voditeljske sposobnosti, ljudje so mu pripravljeni slediti, preprica, ima veliko moc vplivanja na druge, pa je to zato...

Devica, ki ima npr. veliko boljse organizacijske sposobnosti, pa ni rojen vodja, pa potem tudi ne tako dober organizator...

A sploh stekas? ;)

Picasso

meni je tud vsec.. se vedno. x:)x ja, se je spremenil stil od lani, ko sem zacela tlele sodelovat, ampak sem se tudi jaz spremenila.. pridejo novi ljudje, pa vsak da delcek sebe, pa svojo energijo, pa svoj nacin izrazanja.. in ravno zato je x8Dx ...

kar se pa astrologije tice.. mogoce je pa ze toliko napisanega, da si pac vsi, ki jih kaj zanima pomagajo z iskalnikom in najdejo odgovore... khm..khm..no ja.. x:o)x x:o)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...ne želim pa nekoga nadlegovati z miljon vprašanji. ...

x:)x x:Xx x;)x

Janja - to je pa res, sem postekala in hvala ti za to - tedaj res nisem imela casa, sem se pa 'psiholosko' pripravljala, da ti odgovorim, kolikor se le da jasno, ker cisto na hitrico, pa sem videla, da si zbrisala vprasanje... pa postekala, da najbrz iz tega razloga... :)

Imam dober spomin, pa sem to iskala v 'Dnevniku' - kjer potem ni nic vec bilo...

Slo pa je za Leve - organizatorje, ki te je zacudilo, kako to, da sem rekla, da je to prej izjema kot pravilo - mislim da Tamari - ali nekaj takega je bilo...

Ves kako je s tem... Levu pripisejo, da je dober organizator, ne ker bi dejansko bil tako organiziran, pac pa zato, ker je karizmaticen, ima voditeljske sposobnosti, ljudje so mu pripravljeni slediti, preprica, ima veliko moc vplivanja na druge, pa je to zato...

Devica, ki ima npr. veliko boljse organizacijske sposobnosti, pa ni rojen vodja, pa potem tudi ne tako dober organizator...

A sploh stekas? ;)

Ja stekam, kaj je tvoje sporočilo, ampak če gledam sebe in svojega moža (pri nas doma je levji brlog), bi rekla, da verjetno res imava voditeljske sposobnosti (malo prakticiram v službi - znam na human način zainteresirat, da se določene zadeve izvede - ne z grožnjami), pa tudi samadva imava organiziran način početja stvari. Moj prejšnji partner je namreč vodnar in pri njem me je najbolj motila kaotičnost - lotil se je stvari in zanjo 3x preveč časa porabil, ker je pozabljal....

Ah po mojem, da tole tudi izhaja iz levje lastnosti, Lev - ker se cenim,.... x:Dx xsrcx

Uh, spomin imaš pa res odličen.... :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Seveda je neumno pričakovati, da bo neka stvar non stop ista. Življenje teče dalje. Vsi se spreminjamo. Pogledi na svet so drugačni, drugače se lotevamo stvari.

Je pač tako. Če sam nisi iskren ne moreš iskrenosti pričakovati od drugih.

Je res, da ni več tako vročih debat, kot so bile lani..sicer pa ne vem zakaj se čudite. Itak pohodite tistega, ki se upa izpostaviti z drugačnim mnenjem.

In nekaj članov je odšlo...pogrešam dr. G. Njegovi komentarji v astrologiji so mi vedno dali misliti. In kar nekaj sem se naučila tam. Tudi Nace, ki je odšel na svoje..pa mu tam forum ne laufa...preveč prijazni so vsi..pol pa dolgčas rata...

Toliko zaenkrat...nič me ni pičilo no.. x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...