soncica 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Crna luknja, v tebi puscam svojo zalost, depresijo, solze in razocaranje nad dogodki, ki so se mi primerili v zadnjih mesecih in obracam nov list, da bodo zdaj naprej stvari boljse! Naj ostanejo pri tebi in ti krajsajo cas, jest jih ne maram in nocem vec! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Jaz se ti pridružujem. Saj ni vsak dan žalosten, sam tisti, ki je, je odveč x!x x!x x!x Upam, da bo črna lunknja posrkala VSO žalost in razočaranje in jo nikoli več ne spustila ven In v naših srcih bo sijalo sonce in grela ter navdajala nas bo ljubezen Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 hja, nim kej spustit, k sm vedno nad tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 31. julij 2003 Prijavi Deli 31. julij 2003 danes me je globoko prizadela oseba, ki mi je zelo blizu in svojo bolečino, ki jo skrivam v srcu, puščam tej črni luknji, da jo posrka in razgradi. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Črna luknja...tebi prepuščam razočaranje, obup in žalost.Jest pa grem naprej...v nov dan.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Pametno Astra! Škoda imeti pokvarjen dan, še posebno če je to petek. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 nč pobega, samo poteza, lahkota in apetit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Danes sem pa z vami v tej luknji, sem vedela, da bom zavila sem, saj sem sama tako hotela. Upam, da pomaga ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. avgust 2003 Prijavi Deli 14. avgust 2003 Vso črno, žalostno energijo bom vsak dan oddala v tej luknji, sproti oddala strah in prejemala samo toplo, svetlo energijo, ki me bo napolnila z notranjim mirom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 14. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2003 Ocitno se nisem vse tle pustila, ceprav se trudim in spreminjam.To ki se je danes prikazala, puscam tukaj. Rada bi zaupala, rada bi da se stvari lepo iztecejo in da bo vse ql. Ostani tukaj zalost! Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Danes naj tudi moja žalost ostane tukaj. Bljak nočem te ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Žalost še za v čevelj ni dobra... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tko kot voda.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 V vsaki žalosti je seme veselja. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 helena.....ti si tut eno seme Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Upam...da ne hudičevo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 aaaaa....to pa zhe ne to pa sam izbranci Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 izbranci...al izbirek... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tiiiii...ne se shpilat s sm napisuIZBRANCI Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tiiiii...ne se shpilat s sm napisuIZBRANCI Kaj pa če si se zatipkal? To se ti je že pogosto zgodilo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tebe ma pa itaq zhe zacahnano... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Tina.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tebe ma pa itaq zhe zacahnano... Tinka, ti si srečnica, tole tukaj je garancija, da te potem ne bo zeblo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Pa res Janja, ne bom slabe volje pa žalosta, da bi me v bližajočih zimskih dnevih zeblo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.