candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Almira, mislim, da se mami boji sprejeti samo sebe. Ko je brala to knjigo se je enostavno nekje našla in se ustrašila. Sedaj, ko je zadevo malo prespala je pa knjiga prišla za njo in jo bo verjetno potiham prebrala. Verjetno rabi malo časa, da sprejme vse, kar piše. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Almira, mislim, da se mami boji sprejeti samo sebe. Ko je brala to knjigo se je enostavno nekje našla in se ustrašila. Sedaj, ko je zadevo malo prespala je pa knjiga prišla za njo in jo bo verjetno potiham prebrala. Verjetno rabi malo časa, da sprejme vse, kar piše. Ravno zdaj je prebrala začetni stavek v mojem komentarju ("da me družina ne razume") in je spet začela komplicirati, da zakaj se ne moreve normalno pogovoriti...in kaj mi je zadnje čase..in podobno...In pol sem ji vse povedala, kar me moti pri njej...: povem po resnici, da sem 21 let stara in me še zdaj kontrolira in me drži za vajeti. Nonstop mora vedeti, kam idem, ob kolkih pridem, zakaj idem, s kom se bom dobila..kdo me je ravno zdaj zval, zakaj me je zval, zakaj, kdaj , kako itd.... NE MOREM VEČ!!!!! In zdaj se joče, ker se ne razumeve... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Ali imata kakšno slabo izkušnjo za sabo, da ti ne zaupa? Ali pa jo je imela ona sama? Mogoče ima pa slab dan. Poskušaj jo tudi ti razumeti, da jo skrbi zate in se verjetno trenutno ne znajde v nasvetih. Včasih ni ravno lahko biti starš, ker imamo tudi mi probleme in zato lahko tudi kdaj narobe reagiramo. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 , kako itd.... NE MOREM VEČ!!!In zdaj se joče, ker se ne razumeve...ej, lahko ,lahko...preprosto Moraš se naučit Znat povedat. Prepričevanje je tut ena umetnost komunikacije, sej veš, če znajo učitlni modrovat posvoje, dje še ti, nauči ti njih kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Ali imata kakšno slabo izkušnjo za sabo, da ti ne zaupa?Ja..:ko sem bila v najstniških letih, sem mela enega fanta, o katerme niso moji starši dosti vedeli, le to da hodiva...In ker sem gimnazijo obiskovala v eni drugi pokrajini, in sem stanovala v dijaškem, sem nekajkrat "izpustila" prenočevanje v dijaškem, ker smo hodile na razne party-je...in to tud niso vedeli..in pol sem še v 4.-em letniku eno noč prespala pri fantu (in o tem tud niso vedeli doma)..Pol se je pa vse izvedelo...in sta bla na začetku full jezna, jaz pa prestrašena..in pol sta mi rekla, da bi jima lahko povedala za te žurke itd., ne bi bila jezna, le mogoče me ne bi pustila ven... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Doma pa me itak niso pustili ven na tiste taprave žurke, ko trajajo do jutranjih ur... :o|o: In tak se je začela kriza, da sem se nonstop upirala. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Zdaj me že včasih pustijo...a tud ne do jutranjih ur... Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Če te ima mater rada te bo pustila, sicer ti moraš tudi imeti sama sebe rada Almira Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Zdaj me že včasih pustijo...a tud ne do jutranjih ur... Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno... To ni nič, včasih je bil deviški pas ali pa kugla na nogo x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno...oj, sej boš pa svojim otrokom to pustila, z razumevanjem in zaupanjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno...oj, sej boš pa svojim otrokom to pustila, z razumevanjem in zaupanjem Ne verjamem, kuharski recepti in stare navade so dedni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Hvala za vaše spodbude. Vem, da maš prav, Pokowc.. Hvala. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 JAA, ZATO PA PRHAJA DRUGA, SODOBNA GENERACIJA, KI NEGIRA TISTO, KAR JE DEDNO S SOLJO SEVEDA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Pok, ti pa tudi ne moreš brez soli zadnje čase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 hah, nbojse, nis me še okužu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Inkubacija bo vsak čas potekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 aha, misliš ,da moraš met zadnjo besedo..to ti je res povojna generacija, nikej niente, not yet (sej te razumem ,veš) http://www.cleopatris.net/chat/images/smilies/biggrinbounce.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Pošlji mi no že naslov, da ti pošljem čudo od čuda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 hah, sej se ne bojim tvojega čudeža˝, se ga že prav veselim,hihsamo sprejmem le tester najprejle; Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Kaj pa misliš, da je tester pri zdravi soli?Poslal ti bom polletni paket, da boš lahko na šestih osebah en mesec testiral enak problem. Za začetek si izberi najlažjega, zgago na primer, ki je zelo razširjena nadloga. Ali pa kakšno akutno virozco z vročinco, tako, za katero ribica Katja stoka.Ali pa kakšno anginco.Ali pa kak sinusitis.Ali pa ....boš že našel kaj, saj od jedilne soli je tako vse marot Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Zlata ribica me ni uslišala, zato sem zelo žalostna. Res smo pri nekaterih stvareh takooo nemočni, da je prav kruto. C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Candlelight....naj ti bo čim lažje v tem trenutku... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Me najprijateljica ponižala in prizadela.Še v sanje mi prišla. :xx!: Črna luknja,lepo prosim,da mi več ne pride niti domov - niti v sanje in da z tem izgine moje jeza,moje žalost,naše prijateljstvo in naj se "odvežem" od njej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Me najprijateljica ponižala in prizadela.Še v sanje mi prišla. :xx!: Črna luknja,lepo prosim,da mi več ne pride niti domov - niti v sanje in da z tem izgine moje jeza,moje žalost,naše prijateljstvo in naj se "odvežem" od njej. preberi si temo izdano prijateljstvo.. morda najdes kaj zase.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 mojmu sončku, so pa zdele povedal da je odpuščen Sicer je po celi firmi štala in odpuščajo na veliko...ampak vseeno mi je hudo zanj, ker vem da se je tako boril in bil zvest podjetju...potem pa takole dobi nož v hrbet :xx!: Upam da čimprej najde novo in boljšo službo. S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.