Skoči na vsebino

Zalost

soncica

Recommended Posts

Almira, mislim, da se mami boji sprejeti samo sebe. Ko je brala to knjigo se je enostavno nekje našla in se ustrašila. Sedaj, ko je zadevo malo prespala je pa knjiga prišla za njo in jo bo verjetno potiham prebrala. Verjetno rabi malo časa, da sprejme vse, kar piše. x;)x
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 489
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Almira, mislim, da se mami boji sprejeti samo sebe. Ko je brala to knjigo se je enostavno nekje našla in se ustrašila. Sedaj, ko je zadevo malo prespala je pa knjiga prišla za njo in jo bo verjetno potiham prebrala. Verjetno rabi malo časa, da sprejme vse, kar piše. x;)x

Ravno zdaj je prebrala začetni stavek v mojem komentarju ("da me družina ne razume") in je spet začela komplicirati, da zakaj se ne moreve normalno pogovoriti...in kaj mi je zadnje čase..in podobno...In pol sem ji vse povedala, kar me moti pri njej...: povem po resnici, da sem 21 let stara in me še zdaj kontrolira in me drži za vajeti. Nonstop mora vedeti, kam idem, ob kolkih pridem, zakaj idem, s kom se bom dobila..kdo me je ravno zdaj zval, zakaj me je zval, zakaj, kdaj , kako itd.... NE MOREM VEČ!!!!! :V: :C: :V: In zdaj se joče, ker se ne razumeve... :C: :C: :C:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Ali imata kakšno slabo izkušnjo za sabo, da ti ne zaupa?

Ali pa jo je imela ona sama? Mogoče ima pa slab dan. Poskušaj jo tudi ti razumeti, da jo skrbi zate in se verjetno trenutno ne znajde v nasvetih. Včasih ni ravno lahko biti starš, ker imamo tudi mi probleme in zato lahko tudi kdaj narobe reagiramo.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

, kako itd.... NE MOREM VEČ!!!In zdaj se joče, ker se ne razumeve...

ej, lahko ,lahko...preprosto Moraš se naučit Znat povedat. Prepričevanje je tut ena umetnost komunikacije, sej veš, če znajo učitlni modrovat posvoje, dje še ti, nauči ti njih kaj :palec:

Ali imata kakšno slabo izkušnjo za sabo, da ti ne zaupa?

Ja..:ko sem bila v najstniških letih, sem mela enega fanta, o katerme niso moji starši dosti vedeli, le to da hodiva...In ker sem gimnazijo obiskovala v eni drugi pokrajini, in sem stanovala v dijaškem, sem nekajkrat "izpustila" prenočevanje v dijaškem, ker smo hodile na razne party-je...in to tud niso vedeli..in pol sem še v 4.-em letniku eno noč prespala pri fantu (in o tem tud niso vedeli doma)..Pol se je pa vse izvedelo...in sta bla na začetku full jezna, jaz pa prestrašena..in pol sta mi rekla, da bi jima lahko povedala za te žurke itd., ne bi bila jezna, le mogoče me ne bi pustila ven... :sori:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Doma pa me itak niso pustili ven na tiste taprave žurke, ko trajajo do jutranjih ur... :C: :o|o:

In tak se je začela kriza, da sem se nonstop upirala. :sori:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Zdaj me že včasih pustijo...a tud ne do jutranjih ur... xrolleyesx :sori:

Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno... :sori:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Guest sstane
Zdaj me že včasih pustijo...a tud ne do jutranjih ur...  xrolleyesx  :sori:

Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno...  :sori:

To ni nič, včasih je bil deviški pas ali pa kugla na nogo x :sori: x^x xrolleyesx

Guest sstane
Srčno upam, da bo mama enkrat razumela, da me ne more "obdržati" za vedno...

oj, sej boš pa svojim otrokom to pustila, z razumevanjem in zaupanjem :8): :palec:

Ne verjamem, kuharski recepti in stare navade so dedni x:Dx x:Dx x^x

Guest sstane

Kaj pa misliš, da je tester pri zdravi soli?

Poslal ti bom polletni paket, da boš lahko na šestih osebah en mesec testiral enak problem.

Za začetek si izberi najlažjega, zgago na primer, ki je zelo razširjena nadloga.

Ali pa kakšno akutno virozco z vročinco, tako, za katero ribica Katja stoka.

Ali pa kakšno anginco.

Ali pa kak sinusitis.

Ali pa ....boš že našel kaj, saj od jedilne soli je tako vse marot :sori:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Me najprijateljica ponižala in prizadela.Še v sanje mi prišla. :xx!:

Črna luknja,lepo prosim,da mi več ne pride niti domov - niti v sanje in da z tem izgine moje jeza,moje žalost,naše prijateljstvo in naj se "odvežem" od njej. x:Ix

Me najprijateljica ponižala in prizadela.Še v sanje mi prišla. :xx!:

Črna luknja,lepo prosim,da mi več ne pride niti domov - niti v sanje in da z tem izgine moje jeza,moje žalost,naše prijateljstvo in naj se "odvežem" od njej. x:Ix

preberi si temo izdano prijateljstvo.. morda najdes kaj zase.. x:Dx

• 3 weeks later...

mojmu sončku, so pa zdele povedal da je odpuščen :C:

Sicer je po celi firmi štala in odpuščajo na veliko...ampak vseeno mi je hudo zanj, ker vem da se je tako boril in bil zvest podjetju...potem pa takole dobi nož v hrbet :xx!:

Upam da čimprej najde novo in boljšo službo.

S

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...