žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ..čeprav, danes nisi za te zadeve...vseeno no.... Zbudi se in si priznaj,da tako naprej ne gre,vse preveč so misli žalostne. Čas mimo nas tiho drsi,v prazno tonejo nočia vse lahko se spremeni.Dan je lep, če si želiš,da posije sonce skozi dežko te misli mavričnevzamejo med svoje barve. Dan je lep, če si želiš,da odpihne veter te v neboin kot ptica vrneš sespet nazaj med svoje želje.Zbudi se in si priznaj,dosti je bilo laži,za obzorjem nova sreča spi. Pojdi za njo lažje ti bo,če imaš dovolj močiprav vse lahko se spremeni. :flower: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Hm,ja zelo lepo Žaža! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Maybe getting over someone you’re in love with isn’t impossible. Unless, maybe you don’t actually get over it. Maybe you just learn to live with it. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Yeh,sure! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 contesa, saj imas vse potrebno: voljo, pamet, dobro srce, namen! ...samo malo casa je pac vedno potrebno zraven, da se stvari lahko spremenijo na bolje!drzim pesti, da bo to zate cimprej! when the going gets tough, the tough gets going Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Hvala Tinka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Contesa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Delam na tem Boris! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Prosim, naj gre iz mene ven vsa žalost, ki se je kopičila in nakladala,ker preveč boli!Jokati ne morem več, ker nimam več solz,boli in krči se samo moja notranjost,ki je verjetno ena sama,krvaveča rana, ki se ne more in ne more zaceliti! Raje ne čutim več ničesar,kot to bolečino!Contesa? Mar nisi ti nekoč dejala, da odrežeš preteklost in to z lahkoto?? TOREJ??? Želim ti oste škarje!! sokrates (ki bi te tolažil) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Problem ni v škarjah(prerezala sem že nekajkrat) pa je odrezani konec vedno prišel nazaj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Contesa, ena taka energična in ljubka deklinica si, zagotovo najdeš srečo tudi za svoj . Zagotovo pa so tole zdaj težki in zoprni trenutki in se ti zdi izguba nenadomestljiva, ampak majčkeno se nasmehni v srček, glej koliko ljubezni je tule samo zate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Vem in sem vesela! Hvala Janja in seveda tudi vsem drugim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ljuba Contesa, šele danes sem opazila tole vse v črni luknji... Žal mi je, da se ti to dogaja Veš, sem pa nekaj ugotovila; naši najtemnejši dnevi, dnevi največje bolečine, valovanja v dušici in otopelega pogleda pomenijo tisto iskrico pred začetkom najbolj veličastnega sončnega vzhoda, kar smo ga imeli dotlej čast videti Boš videla, tudi ti dnevi bojo minili, čakajo te nepopisno polni in lepi... mavrični, sončni, prepihani od vetra svobode, ki bo vel iz tvojega duha in otroškega veselja ljubezni, ki bo še čistejša sijala skozte... Kolikor vidim, se mora samo še srček odločit, da izpusti... razum je že. Boš videla, bo. Kmalu. En medvedji objem in lupčka na šmrčka za lepši dan in še več sija v duši Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Sončna,thank`s! Ampak sem že na nogah, saj veš kako pravijo...stand up and fight... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Oj, tudi jaz sele zdajle vidim tole, kaj pa je bilo, Contesa, take te pa se nisem dozivela... No, zdaj pravis, da je vse OK, se dobro, upam, da je tudi res ok in nisi samo potlacila nekam...Privosci si nekaj lepega! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ja,Marsa saj veš, da smo škorpije borci! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ja, saj, to itak, saj zato pa si me tudi rpesenetila. Glavno, da je zdaj vse dobro! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Hehja... morem tud js mal sem postnit..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Contesa, če si že imela kakšno žalost, včeraj tega ni bilo videti, razen morda v tvojem izboru pesmi, ki si jih prepevala ob Ninovi spremljavi, All you need is love.....Še dobro, da sem šele danes opazil tvoj tukajšnji post, če ne bi te včeraj morda cel dan hotel tolažiti Glas imaš pa res dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 hja njen glas pa se prav sliši direkt tak prodoren pa to... aaa music to my ears... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 En medvedji objem in lupčka na šmrčka za lepši dan in še več sija v duši Sončna Vila[/color]oh Sončna...čim več te berem tem bolj si mi simpatična Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Aiiiira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 En medvedji objem in lupčka na šmrčka za lepši dan in še več sija v duši Sončna Vila[/color]oh Sončna...čim več te berem tem bolj si mi simpatična Ja ona res ni sončna sam po imenu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jagoda 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Tudi jaz sem bila v zadnjih dneh pogosto žalostna in mečem v črno luknjo vso to žalost zoprno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.