Skoči na vsebino

Zalost

soncica

Recommended Posts

..čeprav, danes nisi za te zadeve...vseeno no.... x:Ix xrolleyesx :inocent:

Zbudi se in si priznaj,

da tako naprej ne gre,

vse preveč so misli žalostne.

Čas mimo nas tiho drsi,

v prazno tonejo noči

a vse lahko se spremeni.

Dan je lep, če si želiš,

da posije sonce skozi dež

ko te misli mavrične

vzamejo med svoje barve.

Dan je lep, če si želiš,

da odpihne veter te v nebo

in kot ptica vrneš se

spet nazaj med svoje želje.

Zbudi se in si priznaj,

dosti je bilo laži,

za obzorjem nova sreča spi.

Pojdi za njo lažje ti bo,

če imaš dovolj moči

prav vse lahko se spremeni. :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 489
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hm,ja zelo lepo Žaža!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Yeh,sure!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

contesa, saj imas vse potrebno: voljo, pamet, dobro srce, namen! ...samo malo casa je pac vedno potrebno zraven, da se stvari lahko spremenijo na bolje!

drzim pesti, da bo to zate cimprej! :palec:

when the going gets tough, the tough gets going :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hvala Tinka!

HONORE DE BALZAC

Delam na tem Boris!

HONORE DE BALZAC

Prosim, naj gre iz mene ven vsa žalost, ki se je kopičila in nakladala,ker preveč boli!

Jokati ne morem več, ker nimam več solz,boli in krči se samo moja notranjost,ki je verjetno ena sama,krvaveča rana, ki se ne more in ne more zaceliti! Raje ne čutim več ničesar,kot to bolečino!

Contesa? Mar nisi ti nekoč dejala, da odrežeš preteklost in to z lahkoto?? TOREJ???

Želim ti oste škarje!!

sokrates (ki bi te tolažil) x8Dx

Problem ni v škarjah(prerezala sem že nekajkrat) pa je odrezani konec vedno prišel nazaj! xrolleyesx

HONORE DE BALZAC

Contesa, ena taka energična in ljubka deklinica si, zagotovo najdeš srečo tudi za svoj xsrcbumx .

Zagotovo pa so tole zdaj težki in zoprni trenutki in se ti zdi izguba nenadomestljiva, ampak majčkeno se nasmehni v srček, glej koliko ljubezni je tule samo zate x;)x x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vem in sem vesela! Hvala Janja in seveda tudi vsem drugim! x:Xx

HONORE DE BALZAC

Ljuba Contesa,

šele danes sem opazila tole vse v črni luknji... Žal mi je, da se ti to dogaja :sori: Veš, sem pa nekaj ugotovila; naši najtemnejši dnevi, dnevi največje bolečine, valovanja v dušici in otopelega pogleda pomenijo tisto iskrico pred začetkom najbolj veličastnega sončnega vzhoda, kar smo ga imeli dotlej čast videti xrainbowx Boš videla, tudi ti dnevi bojo minili, čakajo te nepopisno polni in lepi... mavrični, sončni, prepihani od vetra svobode, ki bo vel iz tvojega duha in otroškega veselja ljubezni, ki bo še čistejša sijala skozte... xsrcx x:Xx

Kolikor vidim, se mora samo še srček odločit, da izpusti... razum je že. Boš videla, bo. Kmalu.

En medvedji objem in lupčka na šmrčka x;)x za lepši dan in še več sija v duši xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sončna,thank`s! x:Xx Ampak sem že na nogah, saj veš kako pravijo...stand up and fight... x8Dx

HONORE DE BALZAC

Oj, tudi jaz sele zdajle vidim tole, kaj pa je bilo, Contesa, take te pa se nisem dozivela... :sori:

No, zdaj pravis, da je vse OK, se dobro, upam, da je tudi res ok in nisi samo potlacila nekam...

Privosci si nekaj lepega! :detelca: xupx xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,Marsa x:Xx saj veš, da smo škorpije borci! :palec: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ja, saj, to itak, saj zato pa si me tudi rpesenetila. x:)x

Glavno, da je zdaj vse dobro! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane

Contesa, če si že imela kakšno žalost, včeraj tega ni bilo videti, razen morda v tvojem izboru pesmi, ki si jih prepevala ob Ninovi spremljavi, All you need is love.....

Še dobro, da sem šele danes opazil tvoj tukajšnji post, če ne bi te včeraj morda cel dan hotel tolažiti x:Dx :C:

Glas imaš pa res dober :palec:

En medvedji objem in lupčka na šmrčka  x;)x za lepši dan in še več sija v duši  xsrcx

Sončna Vila[/color]

oh Sončna...čim več te berem tem bolj si mi simpatična ;) :)

Ja ona res ni sončna sam po imenu :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...