Skoči na vsebino

Zalost

soncica

Recommended Posts

• Komentarji 489
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eee, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o|o: :sori: :sori: :C: :C:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

Zalost...Zakaj me to custvo zadnje case tako pogosto spremlja? Zakaj? Nocem biti vec zalostna, a kaj ko se spomnim njega... On mi je pokazal kaj pravzaprav pomeni biti zaljubljen...Kaj pravzaprav pomeni nekoga ljubiti! Tega custva do sedaj nisem poznala. Takrat, ko sem mu odprla svoje srce in ga v celoti sprejela vanj, je odšel in v mojem srcu pustil praznino. Strl mi je srce! Pogresam ga! Zelim si....zelim si, da bi mi se 1* povedel da me ljubi, da sem njegova najsvetlejsa tocka v zivljenju.....se bolj si pa zelim da bi me le objel. Kajti tako, kot sem se v njegovem objemu pocutila varno, se nisem se nikoli.... :C:

Upam, da bom nekoc, ko bom brala ta post, lahko rekla, da so bile to le najhujse nocne more, ki sem jih imela. A kaj, ko vem da temu ni tako... :cry:

Uspeh je drznim zagotovljen!

:eek: bod vesela, da je šel....naredil je prostor....in zdaj lahko komu drugemu podariš svojo :2src: njega že dolgo ni več, pusti naj odide iz tvojih misli, dokler ga boš podila po glavi gor pa dol, ne bo prostora za nikogar, tudi zate ne x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jaja....bla bla bla.... sej vem, sej jest to vse vem..... Sam...... :vragec: zmaguje :xx!:

Bi blo fajn da bi lah to clovk tko dal na delit, pa bi blo to to.....jaja bi blo fajn...pa se ne da....Zdej pa rabm pac svoj cas...pa ce drugmu ne jokam - bom pa tuki na forum.

Ce smem :?:

<{POST_SNAPBACK}>Le daj, ne pričakuj pa, da ti bo kdo brisal solze dva dni  :sori: 

Sprosti se x;)x  x:Dx

hej sej sem se odlocila, da je res tazadn cajt da si neham basat, da si priznam, da je bols zame (in za vse na lf x:Dx) , da grem naprej in pozabm!

Ne bom vec, prov? x:Ix

Žalostna sem, ker se mi v tem letu dogaja toliko slabih stvari. Nesreče se vrstijo druga za drugo. Ko samo pomislim na boljše, se mi spet zgodi kaj hudega. Včasih se počutim prov bedno :V: Naj čimprej mine to leto.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Žalostna sem, ker se mi v tem letu dogaja toliko slabih stvari. Nesreče se vrstijo druga za drugo. Ko samo pomislim na boljše, se mi spet zgodi kaj hudega. Včasih se počutim prov bedno :V:  Naj čimprej mine to leto.

To ti je krasna iskušnja za naprej-bodi hvaležna za to.Iz tega boš še močnejša še zavednejša x;)x

Love xsrcx xsrcx xsrcx Indigo

@Osamljena, ne se toliko upirat in začni sprejemat, kar ti pride nasproti. Ni lahko, boš pa bolj mirna in srečna. Je pa težko to upoštevat, meni tudi ne uspeva vsakič se sprijaznit.

Včasih tudi jaz mislim, da je kakšna zadeva strašansko pomembna, pa malo z druge perspektive pogledam in ugotovim, da sem marsikaj spregledal...

Drugač si pa muziko prižgi, pomaga x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Žalostna sem, ker se mi v tem letu dogaja toliko slabih stvari. Nesreče se vrstijo druga za drugo. Ko samo pomislim na boljše, se mi spet zgodi kaj hudega. Včasih se počutim prov bedno :V:  Naj čimprej mine to leto.

punca, če ne prej bo drugo leto tvoje leto ! Ampak bo prej, boš videla :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...