principesa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 ewo... klele not mečem svojo žalost. se bom prec bolš počutla pa lažje zadihala... a ti tudi škorpijka aiwa bova še dihali boš vidla.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pa dej... sej ne morm verjet... res ... vsi sco k jih poznam so tud tkole... dons sva v službi z enim skup jamrala.... ma da je bolš!!! že jutr... pa sej čez dan se kr fajn dvignem... zjutri me pa kr ena žalost.... se ne dam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 pa dej... sej ne morm verjet... res ... vsi sco k jih poznam so tud tkole... dons sva v službi z enim skup jamrala.... ma da je bolš!!! že jutr... pa sej čez dan se kr fajn dvignem... zjutri me pa kr ena žalost.... se ne dam jest tut ne... življenje gre naprej in mi škorpki z njim ker je tako lepo živeti tukaj in zdaj anede aiwa bella Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 popolnoma se strinjam... zato mi je hudo, pa mi u bistvu ni tok hudo... k vem da je vse lepo... zakompliciran, ampak tko čutm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 popolnoma se strinjam... zato mi je hudo, pa mi u bistvu ni tok hudo... k vem da je vse lepo... zakompliciran, ampak tko čutm... Če tko čutiš, tko čutiš. Ne gre drugače. Še dobro, da te ne boli še ta desna noga. Pa še srbi ta levi ušes. Kaj bi šele bilo, če bi pri tem postajala zaspana, ker je že noč zunaj? Mogoče bi zaspala in sploh ne bi več mogla v vsej lepoti občutiti žalosti, jutri pa jo bi zaman iskala? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jst sm tut toook žalostna zadnje dni... Preberi misel od Coelha, ki imaš napisano. Žalost je čustvo, ki nam sporoča, da je iz našega življenja odšlo ali bilo prizadeto nekaj kar nam veliko pomeni. Občuti to in prisluhni duši naj pove za čem žaluje. Pusti ji naj zapoje svojo žalostinko pa bo. Če je tisto zaradi česar smo žalostni res vredno je prav, da počastimo z žalovanjem proces poslavljanja, če pa ni veliko vredno pa bo na tak način hitro minilo. Če pa občutiš, da nekaj vrednega odhaja, imaš pa vsaj nekaj možnosti, da to preprečiš pa žalost hitro stran in pogumno v akcijo! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ...mile jere kisle cmere... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Preberi misel od Coelha, ki imaš napisano. Žalost je čustvo, ki nam sporoča, da je iz našega življenja odšlo ali bilo prizadeto nekaj kar nam veliko pomeni. Občuti to in prisluhni duši naj pove za čem žaluje. Pusti ji naj zapoje svojo žalostinko pa bo. Če je tisto zaradi česar smo žalostni res vredno je prav, da počastimo z žalovanjem proces poslavljanja, če pa ni veliko vredno pa bo na tak način hitro minilo. Če pa občutiš, da nekaj vrednega odhaja, imaš pa vsaj nekaj možnosti, da to preprečiš pa žalost hitro stran in pogumno v akcijo! zelo lepo...in zelo resnično.....thx trans ...mile jere kisle cmere... mali, ne se zaj* s sco ....globina tud tle velja....pa čeprav v žalosti....in jo kljub temu znamo prenest ..... ....... ( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 taprav sco pa ze ne bi tlele jokcal!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ....he he he...to ni jokcanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Lej kwa bi taprau sco naredu: he would strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy his brothers. And they would know his name is the Lord when he'd lay his vengeance upon thee!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 đizs Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 zelo lepo...in zelo resnično.....thx trans mali, ne se zaj* s sco ....globina tud tle velja....pa čeprav v žalosti....in jo kljub temu znamo prenest ..... ....... ( ) ni laHKO ampak se spet znova in znova rojevamo v Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Samo za firbec potešit, kaj je to sco? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 škorpijon , to je nekaj kar ni lev Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Danes sem cmerica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 hwala črna luknica k si vsrkala mojo žalost...... spet smo tko k mormo bit xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 škorpijon , to je nekaj kar ni lev Thx Mrrrrnjav! (tudi levi predejo) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jest sm pa žalostna. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zakaj si žalostna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 črna luknja...v tebi puščam vse probleme, ki jih mam na faksu! naj bo dan poln pozitivne energije in sreče za vse xrosex !!! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_zahara_ 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ..... v tebi puščam vse dvome, ki me razjedajo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 :xx!: FUCK LOVE :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 Mečem dvome, depresijo, žalost... nočem čutit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.