jesv 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ČRNA LUKNJA V TEBI PUŠČAM VSE DVOME IN STRAHOVE, DA MI NE BO USPELO, MORA MI USPETI, KER SI ZELO ŽELIM IN MOČNO UPAM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 nej ze gre ven pls pls pls vse to sranje Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 zajebemo samo iz lastne nemoči, kar še ne pomeni, da se ne moremo spremeniti v sebi ... se začeti imeti radi in se spoštovati ... samo nekje je treba najti zagon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. september 2006 Prijavi Deli 12. september 2006 Jst sm bla včeri tud taka...pol sm si pa misnla, ma, klinac jih gleda, ne bom dala ljudem veselja, da bom žalostna zato, k so nekateri bedaki...nima smisla, punca. Dons pejt nekam, se mal razvaji...magar se ne tortico pel pa mal opazuj ljudi in boš vidla, da si v bistvu zelo fejst dečva, ki ji ne manjka kej dost in bo vse bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perucica 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 zelo sem žalostna, nič mi ne gre, pa povem komu...in me sploh ne posluša....zato naj gre v črno jamo.... ! Črna jama ne vračaj mi...ker nimam komu povedat ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jst sm bla včeri tud taka...pol sm si pa misnla, ma, klinac jih gleda, ne bom dala ljudem veselja, da bom žalostna zato, k so nekateri bedaki...nima smisla, punca. Dons pejt nekam, se mal razvaji...magar se ne tortico pel pa mal opazuj ljudi in boš vidla, da si v bistvu zelo fejst dečva, ki ji ne manjka kej dost in bo vse bolš. zvečer nisem bla več žalostna - sva šli s hčerko v MB stanovanje "podpisat", super smo dobili - upam, da bo študijsko tudi tako fajn. danes pa bi najraj ene par ljudi ukinila, tako ni nč fajn :xx!: bo pa v soboto boljš, mamo izlet v Prekmurje. fino - še nikol nisem bila v tistem koncu tort pa ne smem, ker bom počla Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 fajn, vesela zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Evo, še jaz mečem v črno luknjo svojo žalost in svoj strah. Naredila sem res že praktično vse kar je človeško mogoče, samo k magiji se še nisem zatekla. Lahko samo še upam, upam pa težko, če me je strah izida. Torej naj črna luknja pobere strah in žalost in vse neizrečeno, danes pa naj mi nov dan prinese srečo, ki mi jo je včerajšnji pozabil. Zgodilo se bo, kar se zgoditi mora in jaz upam, da se bo zgodilo po moje. Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sam jest mislem da smo mi sami vsaksvoja črna luknja,,,in če se boš s tem strinjala,,,bo luknja prazna,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Verjetno imaš prav, ampak jaz še nisem tam, kot ti. Jaz še potrebujem črno luknji zunaj sebe, da mi pomaga počistiti znotraj sebe. Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 nmenjeno meni sami, da mi bo lažje, ker bom nekomu zaupala žalost...dan je bil lep, topel, sončen. prvi dan na delu je bil v redu, izpolnila sem delovno kvoto in ostaneta mi le še dva dneva dela. zaradi tega bi mogla bit, sem bla vesela cel dan...ampak...stvari se spreminjajo. zdej sem žalostna, razočarana. en trenutek, ena odločitev in vse se spremeni... vsi grejo naprej, ti pa ostaneš v odzadju...najprej poskušaš sledit ostalim, ampak tako ne gre, z njimi ne moreš držat koraka. slej ali prej obupaš, ne trudiš se več...vse prijatelje opazuješ iz ozadja in upaš, da te ne bodo vsi pozabli, da se te bojo še spomnli, in da boste z njimi ostal v stiku ne glede na to, da ste malo za njimi. zaradi svoje napake bom zamudila velik stvari in ves čas vem da tako more bit in da bom to leto nardila velik dobrih in koristnih stvari...to vem ves čas razn zdej, v tem trenutku, ko se zaradi tega počutim žalostno in razočarano. ob sami misli na to mi postane hudo...jokam, da mi bo lažje...ni mi lažje...mogoče pozabim za trenutek...žalostna sem ...jutr bo nov dan...spet bo vse lepo in prav... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Hočem domov :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Hočem domov :xx!: :xx!: :xx!:kje pa si? vse dobro ti želim in Teyka, tebi tudi, da najdeš notranji mir xrosex Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 uf! ... in jest mam 'super super dan': ata v bolnci bolniško osebje zmerja s prasci, "p....", "k....", si vleče cevke ven iz telesa,--mene je sram, on se pa hoče ubit, frendica je padla pod vlak in sem jest bl pri koncu kokr ona-ampak verjetno zdravila delujejo nanjo tak da 'no comment for this day ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 V črno luknjo mečem slabost, žalost, bolečino in vso negativno energijo, ki me obdaja. Naj ostane tukaj in ne pride več nazaj! Sprejemam samo pozitivno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ... never ending story ... ali pač? morda na moj način, takoj zdaj. dovolj je, resnično je dovolj, samo še v temo bi se pogreznila. da bi se bolje počutla... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ... never ending story ... ali pač? morda na moj način, takoj zdaj. dovolj je, resnično je dovolj, samo še v temo bi se pogreznila. Ej, res mi je žal zate, bejbi. Želim ti, da bi bila zdrava, ker si mi res fajn oseba in si tega ne zaslužiš...Ko bi se vsaj našel nekdo, ki bi ti pomagal odkriti, kaj ti povzroča te bolečine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Vate črna luknja mečem vse dvome, vso žalost, jezo, bes, in tudi vso lljubezen, ki jo čutim do neke osebe. Ko bi se le lahko čez noč znebila teh čustev Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Žalost je trenutno edino čustvo, ki ga občutim Mogoče se meša z razočaranjem nad samim seboj, nad ljudmi, ki bližnjemu z lahkoto zabodejo nož v hrbet Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ne bit bad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Sej probavam, pa mi ne gre Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 veš pa, da je lahko bolje in bo bolje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 V življenju se lahko predajamo žalosti ali veselju. Sebi in bugu prijetno je veselje, duša z njim bogati.Kdor izbira žalost, med druge trpeče breme sadi se sebi smili in duha slabi.Izbirajte si smeh in pozitivno izbiro poti. Kdor temu sledi se iz ubogih ovčic v plemenita bitja rodi! AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.