mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 žalost se rojeva počasi...s kapljicami...ki polnijo telo...tako dolgo...dokler se ne zlijemo z oceanom žalosti by...diadrem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 včasih pa kakor blisk razpara temo nočiin tebe več ni..... naj verjamem de te jutri v zemljo denejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 žalost nas zalije...ko nastopi njen trenutek...ne pušča nam izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 misliš moja izbira je moj odnos do nje moja žalost je temnomodra in valovi, kakor strune harfe izveneva v daljave večernega neba to je največ in najmanj da poljubim večer , ki odhaja v novo jutro slovesa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 žalost je lahko strašno lepa...ali pa samo žalostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 nič kar je strašno ne more biti lepo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 vse je...ali ni...naša izbira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 vse ni naša izbira....nič žalosti pa je naša izbira..... ne mi rečt...da boš zdaj še ti začela morit....s vsem in ničem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ScarredYour back was turned Curled like an embryoTake another faceYou will be kissed againI was cold as I mouthed the wordsAnd crawled across the mirrorI waitAwait the next breathYour nameLike ice into my heart A shallow graveA monument to the ruined ageIce in my eyesAnd eyes like ice don't moveScreaming at the moonAnother past timeYour nameLike ice into my heart Everything as cold as lifeCan no one save you?Everything As cold as silenceAnd you never say a word Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Zdaj razumem marsikaj. Z določenimi stvarmi se ne mislim ukvarjat niti tekmovat. je pa vse tako neumno, da je že smešno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 sem mečem vso žalost, pa zgine že nooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 sem mečem vso žalost, pa zgine že nooo.aha, se strinjam popolnoma Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 črna luknja puščam ti vso mojo negotovost, šibkost in tečnost in moje dvome in borbe s seboj kaj je prav in kaj narobe, puščam tudi vse zamere in živčnost. Ostale pozitivne stvari pa bom vnesla vase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Želim si,PROSIM.melody, kako se držiš? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 draga Prijateljica....Šla si, zapustila si me. Sedaj razmišljam, zakaj in kako sem te sploh lahko pustila...Morda nisem naredila VSE, da bi ti ob sebi ustvarila prazen stolček. Morda sem, le nanj je sedel nekdo drug. Dovolila sem, je bila napaka??? Naredila sem tisto, kar sem obljubila, nič več in nič manj...Mislila sem, da je najino prijateljstvo dovolj močno, da preživi krizo "moškega". Dotaknil se je v najino bistvo. V tebi pustil pečat bolečine...a vem, da si močna in sedaj te že manj boli. Oprosti, da omenjam...spet in spet. Naredila sem pečat, tudi jaz...v njem. Vem, da se sedaj spominja Nate, kako te je prizadel s tem, da te ni hotel niti prizadeti. Jaz....odrešiteljica. Prestopila sem sebe, pustila za sabo svojo dušo...za trenutek postala kot skala..hladna, brezčutna. Zakaj??? Morda samo zato, da preiskusim, kako nekoga namerno prizadeti? Namreč tudi mene so tako prizadeli...imela sem presneto dobrega učitelja. Moja žrtev me je gledala z rjavimi očmi...strastno in poželjivo. A jaz...jaz pa sem ga gasila z ledeno lavo. Samo moja koža je bila vroča in ognjena, srce kot led. Veste kako boli, ko te opeče led? ON ve...Ona ve. Jaz znam...Spomnim se...kako lepo mi je bilo s tabo, draga Prijateljica. Sedaj si šla. Kdo ali kaj te je iztrgalo iz mojega življenja...moja dejanja, moje misli? Morda moja iskrenost...neznanje laganja...Kakorkoli se je najina pravljica končala, sem naredila vse, kar sem znala, da te iz nje pustim kot Kraljico. Bila sem led, četudi mi sedaj polzijo solze in obujajo čustva...ti me oživljaš. Kapljice tvoje karizme in dobrosrčnosti, simpatične naivnosti...popolne lepote, me ne puščajo brez pečata. Zaradi tebe sem spoznala del sebe, del, ki ga je iz nedolžne deklice izklesal on... z eno samo besedo: NIČ. Njemu HVALA, da te je predstavil meni...Tebi hvala, da si mi dala prelepe trenutke..nore, smešne, zanimive...boleče, žalostne...pa vendar prijateljske. Vem, zakaj te je ljubil...VEM. Zato ker si Angel...in če kdaj znam...ti istega trenutka prinesem nebesa. Tam je tvoj dom. Rada te imam..Zvezdica. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Zakaj vedno dobri ljudje??? Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 ...................hja, ko sem bolje pogledala Kdo se je vsedel na stolček ob meni...sem ugotovila, da je bil blagoslov, ne pa nadomestilo ali prisila. ..pravim BIL, namreč prosila sem ga, naj vstane. in sedaj je stolček znova prazen. NOVA PRILOŽNOST. borite se Zame.. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Zakaj vedno dobri ljudje??? Zaspanko, prijetno boš presenečen, če tega ne boš spraševal! Morda zato, ker so dobri ljudje dovolj modri in bolj primerni, pripravljeni... v slabih stvareh poiskati in najt motivacijo in navdih za spremembo, uvidet. VIDET IN SPREJET PROBLEMČEK KOT PRILOŽNOST!!! ..."slabi" ne sprašujejo tega, jim je jasno zakaj....Ponosna sem nate da si Dober! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Črna luknja prosim odnesi vso mojo žalost, ki jo držim v sebi in je ne morem več spraviti vase. Odnesi vse moje razočaranje in vseh pet let življenja v zvezi, ki ji ni bilo usojeno da obstane. Odnesi moje telo, ki preveč trpi in je umrlo z dananšnjim dnem. Prosim odnesi vse kar še ni gnilega v mojem telesu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 I wish I had a magic stick Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Vsem žalostnim, depresivnim, suicidnim sporočam, da je ZUNAJ TAK SONČEK, da je smrtni greh čepet notri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 NE tako gledat na stvari.....PROSIM...poišči lučko v temi...KDORKOLI.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ... ni vredno besed ... vedno kaj narobe naredim, očitno a naj napišem, ma ja bo - , tudi jaz, draga prijateljica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Vsi ki se kaj obtožujete, da kaj niste naredili prav. Še vedno je bilo tako, da se je kasneje ponavadi izkazalo za edino pravilno, kar ste naredili. Preverjeno. Samo pogumno naprej. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Lahko pa tudi, da ni tako. Če sam pogledam nazaj se najde par stvari, ki bi ji lahko naredil drugače, tako ali drugače boljše, sploh ni dvoma v to. Nima pa smisla se s tem pretirano obremenjevati ampak čimprej "zaživeti" v situaciji v katero si se pripeljal.......Potem je tudi več šans, da boš mislil, da niti ni bilo tako zelo narobe......kot si pač reagiral v dani situaciji, reagiral si pa tako kot si znal. Mogoče še nisi dovolj znal......pa smo spet tu, da je bilo kar pravilno, ker še nisi obvladal lekcije, kar bi te lahko kdaj kasnej veliko več stalo....hihi.....še mal bom razglabljal, pa se bom čist strinjal s tabo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.