Skoči na vsebino

Zalost

soncica

Recommended Posts

vam povem, da brez znanja ne moreš bit ustvarjalen. tudi za ustvarjalnost potrebuješ neko teoretično oz. praktično zaslombo, da je ta tvoja ustvarjalnost sploh lahko funkcionalna. tudi Einstein je moral veliko preštudirat, preden je lahko sploh začel razmišljat o relativnostni teoriji, prav tako je Edison potreboval znanje elektrotehnike, da je lahko skonstruiral žarnico itd...

brez znanja, pa čeprav na videz dostikrat nepraktičnega (pri uradno priznanih šolskih sistemih) ne gre...

vprašanje pa je, kolikokrat ti lahko v življenju to znanje koristi, iznajdljivost je pa čist druga zadeva xnckrivx

Ti bom povedela neki, piflanje na pamet zavira ustvarjalnost. To sem jaz hudo negativno zaznala, sem študirala slikarstvo. Ko sem se morala piflat umetnostno zgodovino... ( od tistega znanja mi je ostalo malo) nisem imela dobrih idej za slikanje v tistih obdobjih...

Pri slikarstvu: za to vem, imaš izkustveno učenje, to najbolj zaleže, saj je tud teorija, ampak skupaj s stalno prakso.

Mene je vedno totalno zamorilo to učenje na pamet, da ne govorim o srednji šoli xrolleyesx totalno zastarel šolski sistem.

Največ sem se naučila o umetnosti zgodovini, o slikarjih in slikanju, ko sem potovala po Evropi od muzeja do muzeja in dihala slike in vse ostalo... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 489
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 weeks later...
Mah, go to hell :xx!: no more mrs. Nice girl, what you give is what you'll get in return and for hurting me every fucking time your selfish ego desires, you'll get nothing more than one big NOTHING! Ne obstajam več, naj ti bo jasno, ne za čustvovanja ali tvoje probleme, ne za smeh ali za solze, ne za tvoje laži ki jih je blo zmeraj in samo too many, še vedno si ena velika laž sebi --- meni --- in celemu svetu in nikoli več me ne boš prizadel samo zato ker si too pussy da bi to naredil komu drugemu, NIKOLI x!x x!x x!x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mogoče bo spisano zvenelo zmedeno in nepovezano, toda tako se tudi počutim. Rada bi iz sebe dala ven vso bolečino, vso žalost, vso jezo, vso slabo voljo itd. ... Zadnji dnevi so obupni, sicer sem si sama kriva za nastalo situacijo, toda zaradi tega se nič bolje ne počutim. Govorim si da sem tepka, naivnica, vse slabo kar sem lahko ... Razmišljala sem celo o tem da bi zaključila s tem življenjem, ker je bolečina prehuda. Kako lahko sploh pustimo, da nas nekdo v takšni meri prizadene da življenje izgubi smisel in se nam ne zdi vredno živeti?! Potem sem v nekem trenutku spregledala in ugotovila, da se vse da preživeti, da bolečina bo minila in jo želim pustiti tukaj. Želim zaživeti znova, zadihati znova in pozabiti na nekoga, ki je poteptal vse kar sem do njega čutila, ki je moje srce razbil na tisoč koščkov ... Trudim se in vem da mi bo uspelo, čas bo naredil svoje ... Življenje gre naprej in vem da se bom iz vsega tega dvignila kot feniks ...

Se sprašujem, ali je res tako težko napisati en ubogi email, ali pa skromen sms, če že premoremo vse te medije?!

Še večje vprašanje mi je, kako imam lahko toliko časa, da vsakih par minut kliknem na refresh v inbox-u?!

In za vedno mi bo uganka, kako sem lahko tako trapasta! :!!:

... Say what you mean

And mean what you say ...

• 4 months later...
Tudi jaz želim tukaj izliti vso svojo žalost, obup, jezo in vse slabo kar mi leži na duši. Mogoče bi kdo rekel, da sem si za takšno situacijo v kateri sem se znašla sam kriva in mogoče mu lahko to tudi pritrdim. Saj za razhod dveh sta vedno kriva oba. Samo velika razlika je v tem, kdo in na kakšen način prekine. In v tem primeru sem jaz ostala brez vsake moči, da bi lahko kar koli naredila. Poteptana do onemoglosti in postavljena pred zid. Pomislila sem že na najhujše, da bi naredila konec temu trpljenju. Pa imam dva sončka, ki me močno potrebujeta. Samo zaradi njiju potrpim in se tolažim, da čas prinese svoje in upam, da bo čas zacelil rane tudi na moji duši in prinesel boljši jutri. Ali za dežjem posije sonce! Upam, da bo to sonce hitro posijalo! Popravljeno -> sonček1

"Najboljši pripomoček, da dobro začneš dan, je tale: ko se zbudiš, pomisli, ali ne bi mogel ta dan enemu človeku pripraviti veselja." Na to je vredno misliti, ne na najhujše.

Boš videla, da ti bo zopet posijal sonček x:)x

Moj dan se je začel s pozitivnimi afirmacijami pred ogledalom.

Za začetek si tako naberem dovolj moči da grem približno "sestavljen" v službo. Nato mi čez dan pomaga upanje in vilinski simbol ter vi na forumu. Izogibam se avtomatiziranemu, enoličnemu delu,ker mi misli takoj uidejo k njej.

Petek je in za zvečer si moram najti (dobro) družbo, ki me-upam-ne bo zasliševala kje imam njo. Sploh pa nočem biti sam doma. Ker mi gre na jok. Vseeno mi je če fant pri mojih letih joče, vseeno. Doma je najhuje. Kamorkoli pogledam, so nekateri prazni prostorčki, kjer so bile njene stvari.

In spet začnem- pozitivne afirmacije, dopovedovanje da so še druge... V soboto ali nedeljo pa najraje nekam v hribe, če bo vreme ok.

Ko sem najbolj žalosten se tako močno oprimem verovanja v neko karmično energijo, da je tudi to za nekaj dobro...čutim da nekje notranje rastem....in na trenutke vidim,da žalost izgublja sapo... in upam da bo vsak dan bolje...

Popravljeno -> Apogej

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

:vio: :palec: nič ni narobe s tem, če si žalosten, ne se upirat, bodi kar čutiš, bo prej odšlo :palec:

kljub temu, da je rib mnogo, jočemo za eno samo , ki gre :vio:

pride čas, ko bo vse le lep spomin,ko preteče veliko vode xrainbowx xrainbowx xrainbowx xsrcbumx se spomniš samo lepega.... x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Moj dan se je začel s pozitivnimi afirmacijami pred ogledalom.

Za začetek si tako naberem dovolj moči da grem približno "sestavljen" v službo. Nato mi čez dan pomaga upanje in vilinski simbol ter vi na forumu. Izogibam se avtomatiziranemu, enoličnemu delu,ker mi misli takoj uidejo k njej.

Petek je in za zvečer si moram najti (dobro) družbo, ki me-upam-ne bo zasliševala kje imam njo. Sploh pa nočem biti sam doma. Ker mi gre na jok. Vseeno mi je če fant pri mojih letih joče, vseeno. Doma je najhuje. Kamorkoli pogledam, so nekateri prazni prostorčki, kjer so bile njene stvari.

In spet začnem- pozitivne afirmacije, dopovedovanje da so še druge... V soboto ali nedeljo pa najraje nekam v hribe, če bo vreme ok.

Ko sem najbolj žalosten se tako močno oprimem verovanja v neko karmično energijo, da je tudi to za nekaj dobro...čutim da nekje notranje rastem....in na trenutke vidim,da žalost izgublja sapo... in upam da bo vsak dan bolje...

Ustvarjalnost tudi pomaga. x;)x

...saj vem da ti je ful hudo....bolečina, ki para....vendar:

... razbremeni jezo, razočaranje, strah, nemoč.....in plavaj naprej.

Vem, da je zelo težko preusmeriti misli, vendar, če se človek potrudi, jih menda lahko v 17 sek...

Ko boš pripravljen ( vsak stvar rabi svoj čas ) .... bo vstopil nekdo na velika vrata.... :2src:

...uspelo ti bo.....z veliko ljubezni.....in ostanejo naj res samo lepi spomini... :palec:

Ustvarjalnost tudi pomaga. x;)x

:OoO: ..ustvarjalen pa res nisem.. razen če pisanje dnevnika sodi med ustvarjalnosti xrolleyesx , xwizardx ... sicer pa ni slab predlog :palec:

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

:sori: ustvarjalnost ali beg pred seboj in pred svetom....

grem bežat x:o)x ob vsej tej tolažbi so me zalile solze :vragec:

ajd bežim zdaj med deloholike x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma kurc Lia...itak bo mogu pregurat sam....jaz to preklet dober vem, da nobena tolažba ne pomaga.

Pomaga edin nekaj...kwa jaz zdaj vem točno kwa, ko ti naredi klik v glavi, pa rečeš dost je....zdaj se res samo še smejim....svoji neumnosti :inocent:

meni je tip tudi zato všeč, k je javno povedal, da tudi moški jočejo in trpijo...bemu x:o)x

:eek: pa saj nihče ne joče zaradi drugega..vsak joče zaradi sebe....tudi žalost je samo to kar je v tebi samem...ma sam malo dolgo je trajalo, da je meni to kliknilo....

pa saj to že tako veš...

itak je pa danes državno zaukazan dan žalovanja, tak da sem čist v stilu :vio:

psihiatri in psihoterapevti pa homeopatiki bodo zahtevali da g. Plahutnik prouci nelojalno konkurenco v zvezi z okrevanjem preko lnf-ja.

pol nas bodo pa obdavcil, boste vidl!

x8Dx

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Guest sstane
psihiatri in psihoterapevti pa homeopatiki bodo zahtevali da g. Plahutnik prouci nelojalno konkurenco v zvezi z okrevanjem preko lnf-ja.

pol nas bodo pa obdavil, boste vidl!

x8Dx

Marse že ne x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...