aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 z mal sreche se bosh pr men grela,pa klobase bova jedla Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ha, ha, men se zdi da je Tina vegi.... Pa za klobase boš kakšen maraton za menoj z vilami odlaufal.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Janja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 bom shu raj k nartaboljshmu sosedu po klobase...majo vakumsko pakeranelohk te pa povabim, na kakega tvojega prjatlna iz svinjaka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Se mi nekako upira, veš, kot da bi tebi kdo ponudil repek za pohrustat, ne gre nekako, a ne ? lej tkole se zmenmo, vidva s Tino bosta pojedla kar že pač bosta, pa ostanke zalij z vodo in v lonec nad tvoj ogenjček postavi, da se malo zgosti, pomije pa obožujem . Pa sta in Tina sita, Svinjica pa cela.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 janjaK... ti si pravi zakladtko rekoch ene vrste reciklazha torej? pohrusta tut -ou repek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Ja, vse ima svoj namen, , janja in celo pomije Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Po skoraj treh mesecih bolniške veselje , da se bom vrnila v službo... In se isti dan (danes) dobim obvestilo....da moram PRVI dan sluzbe v bolnico na preiskave zaradi... Eh; če je pravica, pa naj me res v j...a brcne! Besno žalostna sem................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 .. da bi zbrala dovolj MOČI - za odhod ... in s tem pretrgala ponavljajoči vzorec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 ti si pa delaš problem, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 No zdaj sem zaigral eno za vse žalostne... pa naj vas žalost zapusti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 PA če ravno že dolgo nisem včeraj sem jo tudi... 7 minut od nesreče v srečo... žalosti do veselja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 No, se vam danes pridružim. Moj mi reče koliko dela ima, da ne morem prej domov iz službe (voziva se z istim avtom), pa zvem, da svojo mamo po mestu vozi (ima čas). Ampak saj mamo mora okrog vozit, a ne ?Jezna sem na "taščo" vedno naju pretkano spelje na svoje limence ! :xx!: Včasih bi kar oba zamenjala !- pa nimam poguma !Solit se naj gresta ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 vanja, očitno imava obe isti problem, včasih bi hm tisto svoje razumevanje mal umaknila in izbruhnila kot vulkan, jaja pri nas se tud v soboto zjutraj ura ob 7 oglasi, da gre zanjo prec v trgovino, pa zbudi pol vse :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Tudi jaz sem mislila da bova z mojim skupaj od danes popoldne pa do ponedeljka zjutraj,pa je padlo v H2O in se bom morala zadovoljiti s soboto in nedeljo. Sprva sem bila žalostna in jezna na njegovega očeta,kako morajo še ob praznikih delat,še jokala sem za minutko dve zdej pa sem sprejela to kot dejstvo,bom pa sama s seboj, bom barvala mandale pa sebe crkljala. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Črna luknja.......................odnesi vse moje skrbi, moj brezup, negativno naravnanost.Dovoli, da v moje življenje posveti božanska svetloba, naj mi omogoči, da izživim svoje sanje, da uresničim samo sebe.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Črna luknja... prosim dokončaj čiščenje, ki sem ga začela na 8 km hoje domov... naj vse tisto, kar ni ostalo na cesti za mano, ostane pri tebi... ne rabim več vsega tega... pred mano je nov dan in želim začeti na novo in nova... Hvala za pomoč črna luknja Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 ..JA nADA, TI TEGA NE RABIŠ VEČ. TKO. JE BOLJE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Hvala vama ... pokowc, Mick zdajle imam občutek kot, da sem končno dokončala neko delo... in srčno upam, da se bom tudi potem, ko bom vstala počutila isto.... mirno in umirjeno... Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Seveda Nada, vse kar je bilo včeraj je že preteklost, pred teboj je nov uspešen dan, če pa ne verjameš poglej skozi okno. Posebno je OK sedaj, če si res na najnižji točki, ker pot potem vodi samo navzgor....samo naprej pogled in lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 nada, danes je nov dan, naj te razveseli kakšna malenkost, saj življenje je lepo, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Hvala Otožna, Boris! Zelo vesela sem danes, ker se še vedno počutim mirno in umirjeno.... kot, da mi je končno uspelo prerezat pretekle vezi....kot, da začenjam novo poglavje mojega življenja.... drugačno.... še lepše Lep dan vam vsem želim, nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Zelo vesela sem danes, ker se še vedno počutim mirno in umirjeno.... kot, da mi je končno uspelo prerezat pretekle vezi....kot, da začenjam novo poglavje mojega življenja.... drugačno.... še lepše Lep dan vam vsem želim, nadaNada, na lep jesenski dan si začutila začetek nečesa novega želim ti, da ti bo v veselje , srečo in izpolnitev nekaterih želja, ki jih gojiš v srcu Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Kilogram bolečine je težji od 100 kg veselja.........če si bila včeraj na najnižji točki Nada, gre potem pot samo navzgor Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Kilogram bolečine je težji od 100 kg veselja.........če si bila včeraj na najnižji točki Nada, gre potem pot samo navzgor BorisM, lepo si zadel razmerje med prenašanjem žalosti in sreče ne vem, na kako nizki točki je bila Nada včeraj, slutim pa nekako.tako nizko nisem bila včeraj, sem bila pa vsaj dvakrat v življenju že nižje.težko sem pričakovala, kdaj bo šla pot navzgor in sekunda tega čakanja je daljša kot mesec veselja in miru Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.