borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Pozdravljena Umetnica x!x Zanimivo, da je 1 kg lahko težji, a ne x!x Ja pa je v takšnem primeru, žal.Moraš biti močan v takšnih trenutkih, zato ti še kako lahko koristi dobra spodbuda in lepa misel, še posebej, če je pozitivna Žalost je kot velika zakladnica,ko jo odpiramo samo najbližjim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Pozdravljena Umetnica x!x Zanimivo, da je 1 kg lahko težji, a ne x!x Ja pa je v takšnem primeru, žal.Moraš biti močan v takšnih trenutkih, zato ti še kako lahko koristi dobra spodbuda in lepa misel, še posebej, če je pozitivna Žalost je kot velika zakladnica,ko jo odpiramo samo najbližjim. pozdravljen BorisM, me je nekaj ob branju tvojega posta o 100 kg spomnilo na trenutke iz mojega življenja, zato sem se morala oglasiti x!x tedaj sem vedela, da ENKRAT bo bolje, a brez spodbude (lastne in od prijateljev) tistega ENKRAT ne bi pričakala tako kot se ga in točno sem se spomnila, kako počasi je šlo vse skupaj še čas, ki sem ga prespala, je mineval preeeeepočasi, čeprav sem se večkrat "umaknila" v spanje ravno zato, da bi čas minil sem ti hvaležna za lepe misli tudi za tisti oddaljeni čas Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Tisti "umik" je počasi odveč, hitreje napreduješ, če se vklopiš v kaj pozitivnega, saj ti potem čas hitreje mineva......ko si postnila polžka, res je počasen, ampak njegova pot je mogoče bolj trdna x!x Samo pozitivno razmišljaj pa ti bo zmeraj pot do cilja krajša, no razen če hočeš drugače porabiti čas, v kar pa ne verjamem....lep večer Umetnica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 sem srečna, da je tistih 100 kg in že daleč za menoj je pa dobra izkušnja za vsakdan in morebitne padce. x!x pozitivno razmišljanje mi je zdaj zelo blizu in večinoma mi pomaga rešiti krizne trenutke učinkovito. čas trajanja je mal odvisen tudi od velikostixrolleyesx lep večer tudi tebi, BorisM Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 Moder človek pozabi vse razen svojih napak in dobrotnikov. Lep večer in še naprej v nov teden Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Žalostil sem se, da nimam čevljev.Ko sem šel mimo vrat mošeje v Damasku, sem opazil človeka brez nog.Takrat sem nehal žalovati in prigovarjati usodi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 če bi vsi ljudje znosili svoje nesreče na kup, bi večina raje spet odnesla domov svojo kot le delček vseh skupnih Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kdor žalost skriva, ne najde zdravila.hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Danes je pa en zoprni dan ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 mam jaz tud k... dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Eh zoprnost še za v čevelj ni dobra, hitro nasmeh na ustnice Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 ma sej bo, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Žalostna sem, ker si je generalna zaželela sestanek/posvet v petek ob 15.00 uri ... Jauuuuu ... To je to, ko so generalni brez družin... se sploh ne morejo postaviti v kožo tistih, ki bi radi v petek raje pet minut prej kot minutko pozneje (kliznili domov). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Pa saj se je ja menda uredilo, če bi tole prej prebral, bi držal pesti....sicer pa konec dober-vse dobro.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Jaaaaa, kaj pa zdaj...program za programom se mi zapira...crkuje računalnik...sem probala zmanjševati fotke...pa mam...Vse čudno... Daj no...računalnik mi VEDNO crkne (oz. ga pokvarim) v petek zvečer.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Sanjalica, nikar ne joči......saj ni petek 13., sicer je pa res danes en manj prijeten dan....tale nizka oblačnost vse neugodnosti tišči k tlem.....sicer bo pa jutri nov, lep dan......lep večer do takrat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 danes pa res dan za kak :xx!: postnit sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 in vcheraj se nadaljuje v danes....pa postnimo she enga... :xx!: 666 -ou.....kr neki Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 joatja Mik, zdele si me pa res navdušil, bom uporabil točno tako prepričanje tut jest..sam mau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 črna luknja, sprejmi in poskraj vase moje razočaranje nad osebo, ki mi je bila teh pet let zelo blizu... sprejmi vso žalost in obup... naj vse kar v tem trenutku občutim ostane tu, ker drugače lahko naredim totalno neumnost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Črna luknja............sprejmi moje razočaranje in žalost ob spoznanju, da delam v kolektivu v katerem so večini sodelavcem pehanje za kariero in denarjem ter ponižnost kot cilj za dosego teh "dobrin" bolj pomembni od načelnosti, pravičnosti, korektnosti, prijateljstva in dobrih medčloveških odnosov. In ob nedavnem spoznanju, da se pošteno in trdo delo ne moreta kosati z VIP-i in njihovimi interesi. :xx!: :xx!: :xx!: Tako.......zdaj, ko sem to odvrgel iz sebe.........pa "veselo" na delo. Sam pa bom še naprej živel in delal v skladu s svojim prepričanjem.......in pika x!x Mickeni Dobro jutro, Mick! ¨Jaz sem že več let v takem neskladju sama s sabo in svojimi načeli, saj že ves čas delam v takšnem okolju. Morda pa ga lahko vsaj malce preoblikujeva? S svojim dobrim zgledom vzpodbudiva še kakšnega, da prične ravnati podobno?? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Otožna, držim pesti, da te malodušje čimprej mine! (Ponavadi nas pa res najhuje prizadanejo najbližji..) Saj bo! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 to pa pa to Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. december 2003 Prijavi Deli 19. december 2003 Tinca, ne no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Tina - zate velik in in pozitivne energije... Upam, da se boš kmalu počutila bolje Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.