Skoči na vsebino

Zalost

soncica

Recommended Posts

• Komentarji 489
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

..ah..žalost... Le zakaj..?

Vem, da sem še mlada, a ni fer, da je moje ljubljezensko življenje tak okrutno in obupno... :C:

Rada bi našla Pravega, s komer bi lahko delila svoje veselje, žalost, obup, radost...in VSE... moje misli... :V:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Deli na socialnih omrežjih

Almira, najprej dobrodošla med nami :palec:

A veš, da ti bo življenje pripeljalo pravega, vse slabe izkušnje so samo šola in spoznanje česa pa res ne smeš izbrati, zato glavo pokonci, nasmešek in prijetno pričakovanje, saj bo prišel ob pravem času in vedela boš. zdej si pa obriši solzice, kaj če te bo zaradi njih zgrešil x;)x

Tko Otožna ti svetuje da ne bodi otožna in žalostna, čeprav so prazniki za to najboljši vem... pa danes nisem otožna veš x;)x

Almira dobrodošla :palec:

že to, da si o svoji žalosti spregovorila med ljudmi, ti bo pomagalo preko nje x:Xx

torej, tako kot ti svetuje Otožna, žalost stran , obriši obrazek in se zazri v nov dan z odprtimi očmi.

dobro prisluhni, kajti sreča potrka potiho x:Ix

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

xrolleyesx Najlepša hvala za to prijazno dobrodošlica x:)x ... Res, hvala..in za lepe besede.

Enkrat bo boljše... Verjamem...

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Ja, hvala za včerajšnji pogovor. x:)x

Lepo od vas, da tak skrbite za mene. xsrcx

Samo..ko sem sama..ali pa ko se zdaj učim (za izpite pa za kolokvije), me vedno prime..dosti razmišljam...in sem fejst :C:

Saj enkrat bo boljše...enkrat.. xrolleyesx

"Veseliti se na tem svetu je pogumno in drzno dejanje. Pogum za veselje ne izvira iz zanesljivosti človekove izkušnje, temveč iz presenečenja. Naše začudenje, da smo ljubljeni, naša drzna pripravljenost, da ljubezen vračamo-ti čudeži obetajo veselje, ne glede na to, kako pogosto in kako okrutno smo ljubezen izgubili."

(Molly Fumia) :V:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

ja, Almira, sej tudi zato se zbiramo tu, da si prisluhnemo, če se komu kaj zalomi :C: ,

al pa da se veselimo z nekom, ki mu gre dobro x:Dx .

včasih si še mal pomodrujemo :vio: in tu pa tam nas mal zanese, da "zatežimo" :xx!:

(pa tega ni veliko - vsaj po mojem mnenju ne) x:Xx

na splošno se jaz tu dobro počutim in mislim, da smo fajn drušna x;)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

bemti, so me kar na hitro spravili v slabo voljo, sem se dolgo vsem okrog mene upirala. Mi odpade sprehod danes po ljubljani, ogled jaslic, pa kitajska restavracija, zakaj moj pa frend sta se skregala, zdej pa se moj mula, pa bemti, baje je bil tip ful nesramen v telefon pa klel kot štirje...

o njih ne duha ne sluha, bi morali že včeraj nekam it skupaj, mislem, a naj spet jaz klicarim in urejam zadeve, ne ne bom, uf, se grem ohladit, ampak res me je razp... pa ne zaradi Ljubljane temveč zato, ker v teh dneh iz ljudi alko govori, zdej pa eno stran zgodbe poznam, le kakšna je druga.... zdej se pa mulajo, ej a bi res morala jaz poklicat... nekak sploh ne zmorem, pa vem da bi mogoče celo morala, pa ne zmorem :C:

črna luknja sprejmi tole moje razočaranje... :C:

uf, ne nisem otožna, sem besna, razkurjena, otožnost sem posodila Astri, uf

sej bom kmal spet smehec, uf, bemti :xx!:

pridem x;)x

ma sej jezi me to, ker se je uničilo prijateljstvo zaradi ene neumne brezvezne stvari, al pa tud ne, mogoče se pa kuha že dalj časa, ma bez veze... ampak da je j... vse po spisku, mu pa tud zamerim, čez pol ure naj bi šli, jezi me, ker ni preverila, al pa poklicala in rekla, ej stara stvar je taka deci so deci... :xx!: ma sej vem, lahk bi tud jaz, ampak sem sita skoz reševat zadeve.

ma dost je... bom jaz raj razmišljala kaj naj dans ušpičim xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...