Amis 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 danes sem tako strašno žalostna srčno upam, da me bo to čim prej minilo, ker je prav :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Če upaš, bo res prej minilo, kar nasmehni se ....no vidiš, da pomaga Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 ah, mogoče bi jutri tu spet en Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ..ah..žalost... Le zakaj..?Vem, da sem še mlada, a ni fer, da je moje ljubljezensko življenje tak okrutno in obupno... Rada bi našla Pravega, s komer bi lahko delila svoje veselje, žalost, obup, radost...in VSE... moje misli... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Almira, najprej dobrodošla med nami A veš, da ti bo življenje pripeljalo pravega, vse slabe izkušnje so samo šola in spoznanje česa pa res ne smeš izbrati, zato glavo pokonci, nasmešek in prijetno pričakovanje, saj bo prišel ob pravem času in vedela boš. zdej si pa obriši solzice, kaj če te bo zaradi njih zgrešil Tko Otožna ti svetuje da ne bodi otožna in žalostna, čeprav so prazniki za to najboljši vem... pa danes nisem otožna veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Almira dobrodošla že to, da si o svoji žalosti spregovorila med ljudmi, ti bo pomagalo preko nje torej, tako kot ti svetuje Otožna, žalost stran , obriši obrazek in se zazri v nov dan z odprtimi očmi.dobro prisluhni, kajti sreča potrka potiho Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Najlepša hvala za to prijazno dobrodošlica ... Res, hvala..in za lepe besede. Enkrat bo boljše... Verjamem... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bo, bo, ti se kar nas drži in veš kaj boš spoznala, ko bo prišel pravi - da si zastonj jokala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Almira, večkrat se še oglasi naokrog, boš videla, tudi to pomaga Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kak misliš to? ..da naokrog... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kak misliš to? ..da naokrog...mislim tako, naokrog na LNF, v našo družbo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Aha..pa ja..bom probala..Samo zakaj ne greste zdaj na chat?? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ja, hvala za včerajšnji pogovor. Lepo od vas, da tak skrbite za mene. Samo..ko sem sama..ali pa ko se zdaj učim (za izpite pa za kolokvije), me vedno prime..dosti razmišljam...in sem fejst Saj enkrat bo boljše...enkrat.. "Veseliti se na tem svetu je pogumno in drzno dejanje. Pogum za veselje ne izvira iz zanesljivosti človekove izkušnje, temveč iz presenečenja. Naše začudenje, da smo ljubljeni, naša drzna pripravljenost, da ljubezen vračamo-ti čudeži obetajo veselje, ne glede na to, kako pogosto in kako okrutno smo ljubezen izgubili."(Molly Fumia) Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ja, Almira, sej tudi zato se zbiramo tu, da si prisluhnemo, če se komu kaj zalomi , al pa da se veselimo z nekom, ki mu gre dobro .včasih si še mal pomodrujemo in tu pa tam nas mal zanese, da "zatežimo" :xx!: (pa tega ni veliko - vsaj po mojem mnenju ne) na splošno se jaz tu dobro počutim in mislim, da smo fajn drušna Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 mi mamo se fajn če jim prav je al ne... punca ne sanjari ko se imaš za učit (sem pametna danes spet jaz, takrat sem jaz presanjarila leto, pa še malo dobila)a veš kaj ko ti je hudo nared, cd pa zapleši, zapoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Almira, mislim, da si prisla na pravo stran iskat tolazbo. Mi smo s tabo! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 bemti, so me kar na hitro spravili v slabo voljo, sem se dolgo vsem okrog mene upirala. Mi odpade sprehod danes po ljubljani, ogled jaslic, pa kitajska restavracija, zakaj moj pa frend sta se skregala, zdej pa se moj mula, pa bemti, baje je bil tip ful nesramen v telefon pa klel kot štirje...o njih ne duha ne sluha, bi morali že včeraj nekam it skupaj, mislem, a naj spet jaz klicarim in urejam zadeve, ne ne bom, uf, se grem ohladit, ampak res me je razp... pa ne zaradi Ljubljane temveč zato, ker v teh dneh iz ljudi alko govori, zdej pa eno stran zgodbe poznam, le kakšna je druga.... zdej se pa mulajo, ej a bi res morala jaz poklicat... nekak sploh ne zmorem, pa vem da bi mogoče celo morala, pa ne zmorem črna luknja sprejmi tole moje razočaranje... uf, ne nisem otožna, sem besna, razkurjena, otožnost sem posodila Astri, ufsej bom kmal spet smehec, uf, bemti :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 OTOŽNA DEJ NO KAJ SE BOŠ ZDEJ PIZ....SAJ SO PRAZNIKIoblečt se toplo in gas-----------brummmmmmmm borovo v staro Ljubljano en kuhan vin pa bo, če ne pa pridi v Portorož greva skupaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 pridem ma sej jezi me to, ker se je uničilo prijateljstvo zaradi ene neumne brezvezne stvari, al pa tud ne, mogoče se pa kuha že dalj časa, ma bez veze... ampak da je j... vse po spisku, mu pa tud zamerim, čez pol ure naj bi šli, jezi me, ker ni preverila, al pa poklicala in rekla, ej stara stvar je taka deci so deci... :xx!: ma sej vem, lahk bi tud jaz, ampak sem sita skoz reševat zadeve. ma dost je... bom jaz raj razmišljala kaj naj dans ušpičim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 TO STARA - nisem mislu slabo SI FACA-se vidimo ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 ma dost je... bom jaz raj razmišljala kaj naj dans ušpičim ušpiči , ušpiči , otožna Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zizi 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 prideš tudi ti a-------pridi umetnica pridi saj ti storil ne bom nič dobrega pridi le pridi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 se vidmo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 kaj vidim stara ampak je pol faca bo kmal mala prišla domov pa rekla, ej stara kva za žret dans, pol bom pa vedla da smo aut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Ko žalost ne bi imela pogovora, bi poginila. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.