majica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 O, joj, joj, joj Zakaj vmiru ljudje v najboljih letih?Tako samo eden den ih nema... Onda samo mislim>: usoda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anonima 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 mogoče pa nova priložnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Upam (ali vem) da je tako. Edino to ima smisel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...MAH... nej gre vse nekam...sm tok žalostna...pa res sm misnla da sm dobila že praktično službo...me pa zdele kličejo in pravjo, da so se odločil za eno drugo punco...sem prou zmatrana od teh razgovorov in vsega... mah sej bo bolš..sam sem zdele res žalostna Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 BOG ME JE USTVARIL, DA MU NAREDIM ČISTO DOLOČENO USLUGO.POVERIL MI JE NEKO DELO, KI GA NI POVERIL KOMU DRUGEMU.iMAM SVOJE POSLANSTVO IN SEM ČLEN V VERIGI, POVEZAVA MED LJUDMI.NI ME USTVARIL ZA PROPAD, DOBRO MU BOM SLUŽILA.OPRAVILA BOM NJEGOVO DELO. ANGEL MIRU BOM IN ZDRAVITELJ RESNICE NA SVOJ LASTEN NAČIN.ZATO MU BOM ZAUPALA KAR KOLI, KJER KOLI SEM.NIKOLI SE NE BOM PUSTILA OMAJATI.ČE ZBOLIM, NAJ MOJA BOLEZEN SLUŽI, ČE SEM ZMEDENA, NAJ MOJA ZMEDENOST SLUŽI,ČE SEM ŽALOSTNA, NAJ MOJA ŽALOST SLUŽI. VEM, DA BOG NE NAREDI NIČESAR ZASTONJ.ON VE, KAKŠNA JE NAJINA NALOGA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...MAH... nej gre vse nekam...sm tok žalostna...pa res sm misnla da sm dobila že praktično službo...me pa zdele kličejo in pravjo, da so se odločil za eno drugo punco...sem prou zmatrana od teh razgovorov in vsega... mah sej bo bolš..sam sem zdele res žalostna Sončk koliko solz bodo še oni pretakali,ko bodo pogruntali,da so kiksnili,ker tebe niso vzeli.ti pa se jim boš,le brezkrbno nasmehnila,saj tam kjer delo svoje boš dobila,žarela res bo prava energija x!x drži se upanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...hvala ti skwo res sem že pesimist ker že kar nekaj časa iščem službo...pa res se potrudim...pa nič... :xx!: Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sej bo, nekje čaka nate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 hvala ti Selene Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Sončk, tudi jaz mislim, da nekje že čaka nate, mogoče je celo bolje tako, sedaj ne smeš obupavati, drži se... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 uf, črna luknja, danes me je popadla žalost neizmerna žalost, vate odlagam film ki se odvija v moji glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Selene drži se xrosex Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Selene seveda , ti pa tudi, daj malo nase popazi Sončk ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 bom borism, obljubim Hvala za skrb S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Pa res Sončk, ne se prosim tolk zapirati vase in "tuhtati", ker s tem škoduješ sama ebi, pa še kakšen škodoželnež bi ti privoščil :xx!: ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Selene, naj ostane tvoja slaba volja kar v črni luknji;jaz sem mojo pred dvema dnevoma vrgla v to luknjo in danes še sama ne vem zakaj, ampak prekipevam od dobre volje.ti kar podarjam malo mojega veselja.... klavdija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 kwa zej to klele mal se u roke uzemte che bi ble skos dobre vole, sploh neb tega opazle /kaj ti pomaga kausat celo vechnost, che se ne zavedash, de kausash/preprichevanje EVE od kache pod drevesom spoznanja 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 žalost še za v čevelj ni dobra, kar tule jo pustite . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ti kar podarjam malo mojega veselja.... klavdijahvala, ježe pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ..danes me je popadla žalost neizmerna žalost, vate odlagam film ki se odvija v moji glavi zamot se z domačim delom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Pokowc sem se z nečim bolj prijetnim... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alya 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Črna luknja vate dajem vso žalost,ki je bila v meni ko mi je pred dnevi umrla babica.Temu dodajam še trenutke ko ni bilo čisto nič OK.Upam da bo sedaj v meni malo več miru kot ga je bilo pred dnevi. Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Alya upam, da se sedaj počutiš bolje, ter da bodo žalost kmalu zamenjali lepi spomini na babicoDobrodošla med nami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 oddam vso mojo žalost, vse stavke, ki jih ne zmorem povedat in zato niso nič vredni, vse hrepenenje - v tole črno luknjo. naj ostane vse skupaj kar v njej. nočem tega nazaj. SWAN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.