Skoči na vsebino

Čas za odhod

Mick

Recommended Posts

x:Dx

Atomska bomba pa skorpijon pa to...

Ta najbolj gajstni jasno zmagajo...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ooooooo MucaMaca x:)x ...tvojega posta pa sem še posebej vesel......Odločna ženska :palec: . Bom razmislil o tvojih besedah..........

A ja, veš to je zato, da ne bi bila preveč v oblakih (jasno škorpijonka, pa tudi drugače sama voda) ampak imam na srečo Mars na MC (in v Strelcu!).

Ker pa si tudi ti Strelec (komunikativni, katalizatorji, vse laufa na 10 x:Dx frontah), vemo da se boš skoncentriral samo na eno fronto, da boš lahko sprejel PRAVO odločitev. :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Mick, tole kar berem... ena sprememba se obeta...ali ne x?x ... se jo čuti v tvojh postih... če ne še takoj zdaj, pa malo kasneje... najbrž si take vrste človek, ki rabi malo več časa, da nekaj premakneš v življenju... ker pa že kar nekaj časa omenjaš, da ti vse skupaj sega do grla, je tole samo en tvoj način, predpriprava na tvoj korak... morda... in mogoče si tudi tako narejen, da ti ni vseeno za druge, ne bi rad ljudi okoli sebe ranil in to... morda... samo moj občutek... xrolleyesx

Ampak... lahko, da ti situacija zdaj sporoča, da si ti na vrsti, da daj sebi to, kar je čas, da si daš...

Mi pa smo tako ali tako non-stop tukaj x:)x xsrcx ... tako da - nisi sam x:)x :vio: xsrcx

:vragec:

mick...

de nebi sluchajn u prestolnico!!!

eni praujo, de u ljubljan vech shtajercev pa chefurjeu k ljubljanchanou... :xx!:

:vragec: x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 weeks later...
Jes jes, Time to go, s tem dekletom razdirava razmerje, že šest mesecev, čas je da grem, počasi mi je jasno da moram bit jaz tisti ki bo stvar končal... nevem, treba je naredit nekaterim stvarem konec, priznat da si se motil, ko si stvar začel in preusmerit energijo v stvari ki so je vredne... človek ni zmagal dokler ni zgubil
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...