Medea 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Tud jaz sem imela podobno izkušnjo. 5 let sem sem bila vedno znova razočarana, a hkrati srečna. Sama sebe sem prepričevala, da to mučenje ni zame in, da moram oditi. Pa sem odšla, vendar sem se vedno znova vračala, verjetno zato ker ni še napočil tisti pravi trenutek.... Pred letom in pol pa sem odšla. Tokrat za vedno. Tako močno me je prizadel, da ga nisem mogla več videti...Mislim, da pravi trenutek za odhod ni takrta, ko te tako močno prizadane, ampak je pravi trenutek takrat, ko se v sebi tega zaveš in sam s sabo razčistiš. Če tega ne storiš, se boš vedno vračal (morda ne fizično, ampak v mislih- a tudi to je lahko zelo , zelo boleče). Počakaj na pravi trenutek. Kdaj je ta trenutek- tu ni recepta. Vendar ne odhajaj prej, ker ti bo morda žal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 pravi čas za odhod je tisti..ko VEŠ...in greš... A to enostavno začutiš? Ali to pomeni, da moraš času pustiti čas, ne pa se z razumom boriti proti temu ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. avgust 2003 Prijavi Deli 9. avgust 2003 Točno tako, Lonček.Vse kar počneš na silo...je samo bolečina.Natanko začutiš...ko se je kaplja prelila čez rob... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. avgust 2003 Prijavi Deli 9. avgust 2003 Točno tako, Lonček.Vse kar počneš na silo...je samo bolečina.Natanko začutiš...ko se je kaplja prelila čez rob... Astraja, ampak lociti razum od 'pravega' ?? a je zakomplicirano? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 odhodi v zivljenju....veliko bi se lahko o tem menili...ker to je zelo obsiren pojem...jaz lahko nastejem pri meni veliko takih bolecih odhodov razhodov...in ne vem kaj se....npr... pri 6 letih smrt najboljsega prijatelja...pri 18 letih smrt mojega prvega fanta...pri 20 letih smrt babice in dedka...pri 30 smrt moje matere....pred 2 tedni smrt mojega najboljsega prijatelja glasbenika... v ljubezni je bilo nekaj takih locitev....ko mislis da te nekdo ljubi..se mu predajas...mu nudis vse..na koncu ostanes sam...prepuscen sam sebi v svoji bolecini.... v prijateljstvu se pripeti da izgubis prijatelja zaradi nesporazuma....sej se opravicis...sam zgodi se lahko da prijateljstvo ostane hladno...in pol to ni vec to... uglavnem....ko se ti kaj takega pripeti je prav da se bridko zjoces....poisces tolazbo pri najboljsem prijatelju....da najdes svoj mir v samoti ali v cerkvi ali v bilo kaj verjames....sej ni pomembno....sam da se usedes sam s seboj...se izprasas....zakaj ta bolecina...in iz nje iztrzes najbolj korenito izkusnjo..ki bo vodilo za zivljenje... in to je to...vsaj zame...... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 V življenju ni zmagovalcev-so samo preživeli... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 preobrazba natega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 12. avgust 2003 Prijavi Deli 12. avgust 2003 Pozdravljen Mick, nisi edini, ki se sooča s problematiko "odhoda" od nečesa, nekoga... Hudo ti je predmetom, za hišnim ljubljenčkom, za ljubljeno osebo, za šolo... Ko sem šla po študiju v službo sem teden dni zjutraj jokala !! Hudo mi je bilo za vsemi lepimi leti.. sedaj pa obveznosti, neprijetne izkušnje v službi.. Smrk,smrk.. Kako narediti rez od nečesa, kako končati neko navezo , kako odvreči neko stvar? Včasih si rečeš, imej se rad... ne trpi naprej.. končaj vse skupaj.. Ja, lahko je reči. Ti povem kako se jaz odločam ? Kakor kdaj. Za vse druge sem vedno takoooo pametna , za sebe pa .. uf, življenski kiksi. Sem pač rabila, da me nekdo "brcne v rit"... da sem si končno priznala - konec je. Pojdi stran. In šla, ampak me je bilo treba "prisiliti", da sem "spregledala" tisto, kar sem ves čas vedela. Jej, jej.. kako je človek ena neumna živalca.. Je pa res, da tisti, ki "manj čuti" tudi lažje oddide, pusti za sabo nek košček življenja.. Če je to samo življenje, velikokrat so tudi premoženjske zadeve, druge osebe .. Ni enostavno.. Povedal pa tudi nisi veliko. Ah, saj nima veze. Govorimo tako in tako na splošno. Mislim, da en in isti človek v različnih situacijah različno ravna. recimo jaz. Pri nekaterih zadevah sem stroj, pri drugih mehka kot ... Dvomim, da rabiš nasvet. Pri vsem optimizmu, ki veje iz tebe mislim, da si odločitev že postavil. Verjetno si sedaj, ko si na dopustu imel čas premleti. Čas odločitev ... pa saj sam veš, je in ni enostaven, včasih enostavno počakaš, kaj prinese življnje samo.... recimo, teden, mesec.. več ne. Kakorkoli... zadeve uredi s čim manjšimi "ranjenimi" za seboj. Čeprav je to včasih neizogibno. Sam veš... Če pa je v špilu samo "materialni" problem.. pokaj z nadzvočno brzino.. Pozdravček.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Ja, na dopustu sem kar nekaj zadev razčistil......zlasti, da je to moje edino življenje (pustim se presenetiti, da se motim ), ki ga ne mislim zapravljati.........za tugo in jad, ampak ga živeti.....tukaj in sedaj x!x Bravo .. in če se le da , ne čakaj ne jesen ... že sedaj poišči v sebi , stran z , na plan naj skoči tvoja (da ne boš študiral, kaj to pomeni.. bojevita narava),... pa narava... Skratka ... gas pod noge .. pa gremo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 V življenju ni zmagovalcev-so samo preživeli... It does not matter who won, but who's left... ampak sem pozabil avtorja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Čas za odhod je ko odpelje avtobus.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Hojla Mick, vidim, da te še vedno muči in še vedno razčiščuješ al je čas za odhod....al je mogoče čas za prihod? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Res so očitno čudni časi za nas strelčke Vsaj zame ... več področij življenja je nekako pod vprašajem, razpleta pa od nikoder. Pa se trudim in sem že čisto utrujena od tega Ne spoznam se dovolj na planete, a nekaj gori na nebu mora biti močno narobe! Pismo, saj še ribica nič ne zaleže Kako pa doživljate to obdobje drugi strelci?? Koliko vas je sploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Smo ja ... optimisti in v bistvu pravi sončki ... v normalnih okoliščinah Ampak v zadnjem času se mi zdi, da nič več ni prav in sploh ne štekam, kje delam napake oz. kje sem jih delala.V glavnem ... pri meni vse narobe, vse motno, megleno, skrivnostno, zabrisano ... nobene spodbude od zunaj. Blazno ujeto se počutim ...No prav ... zdaj pa se še smilim sama sebi ... hahaha ...Jah, bomo že porihtali ... seveda ... še vedno smo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Aja Mick, kje si bral o strelčkih .. jaz bi tudiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 A res, da naši časi v tem letu še prihajajo??? Viš ... optimizem ... takoj padem na foro Daj povej kaj več o tem no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 Mah ja ... sebe sicer ne tretiram kot kakšno tipično strelko ... razen optimizma mi pa res ne manjka ... lahko se mi vse sesuva nad glavo, pa še vedno bluzim o tem, kako se bo pozitivno izteklo In tudi delam na tem Pa ja ... sem si rekla 1. 1. letos, da bo tole moje d'best leto ... definitivno najboljše doslej ... no ja, zdaj pa se ravno ne kaže tako Ajaj, tvoja utemeljitev o prihodu nam bolj prijaznih časov pa me ni čisto prepričala Rabim večjo foro, da padem čez njo hahaha No torej ... astroeksperti, midva z Mickom prosiva ... ... obrazložitev obstoječe situacije in maksimalno dobre napovedi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.