Sončna Vila 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Mojega mi je uspelo malce zrahljat... kljub bolečini... Bolečina je potem še večja, ko ga odpreš, ampak ... saj moraš enkrat dat zadevo skozi... Vendar je ob večji bolečini večje tudi sonce, ki te greje... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Ja, Sončna Vila in tebi sploh ni treba skrbeti za sončne žarke, jih imaš kar v imenu, vedno nosiš s seboj, tako da kar odvrzi tole zadevo - ščitek mislim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ščitek se že topi, Janja... Samo čas za razumevanje mu moraš dat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ja včasih bi bilo dobro imeti ščit okoli srca, ampak to je tako težko. meni. Čeprav opažam, da ima vedno več ljudi ščite... Sicer pa to razumem. Vsak, ki je bil že kdaj prizadet se raje ogne vsemu, kar bi ga utegnilo prizadeti ponovno. Torej se zaščiti. LP Ajda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ja včasih bi bilo dobro imeti ščit okoli srca, ampak to je tako težko. meni. Čeprav opažam, da ima vedno več ljudi ščite... Sicer pa to razumem. Vsak, ki je bil že kdaj prizadet se raje ogne vsemu, kar bi ga utegnilo prizadeti ponovno. Torej se zaščiti. LP AjdaSrce se gibje. Ljubi, seva.Ščit je zapor!V njem srce umre. Stopimo ščite - počasi, da se srce navadi. Ko je srce odprto mu nič več nič ne more.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Stopimo ščite - počasi, da se srce navadi. Ko je srce odprto mu nič več nič ne more....tole mi je pa zelo všečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vojko, tole si pa čudovito napisal evo... odpiramo ščitke... počasi... že greeeeeeeeee Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Kako naj odpreš ščite okoli srca, če pa se potem stalno dogaja, da te pikne in prizadane!Sama sem bila že dostkrat full razočarana, ko sem odprla komu srce in tisti osebi zaupala, ker glih tisti me je znal najbolj prizadet, pa ne mislim na zaljubljenost. In zato sem postala zelo, zelo nezaupljiva do ljudi. Kar enostavno rečeno zelo razočarana nad ljudmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Draga Venxa, s svojim strahom tako kot z vztrajnim ponavljanjem poziutivnih misli privlačiš prizadetost. Verjetno dobivaš lekcije zato, da bi presegla strah pred prizadetostjo in začela spet zaupati.... Kdo in zakaj te pa sploh lahko prizadane? Ti sama si odgovorna za svoje življenje in imaš možnost izbirati, kako se odzoveš na situacije. Vse kar potrebuješ za to preseči je v tebi, samo najti in uporabiti moraš. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Draga Janja K! Se absolutno strinjam s tem kar praviš sam teorija je neki drugega kot praksa. Namreč sem fuuuuuuuul občutljiva oseba (ribica, seveda) in zato se mi fullkrat dogaja da me kdo prizadane že z malenkostj. Da ti dam primer, ta teden na faxu so nam podpisoval indexe in jaz ga nisem imela sabo. Prfoks pa je reku da bo edin dons podpisoval indexe zato nas je šlo ene par vprašat kaj zdj če jih nimamo sabo in seveda vpr. sem ga jst. Prfoks pa se je začel dret po celi dvorani (blo nas je ene 400), da bi blo zlo dobr da bi se naučila nosit index sabo in nas je nagnal ven iz dvorane. Heeeeeeelow, kako me to naj ne prizadane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 ja lepo, podpisal vam 100% bo, mogoče je imel slab dan, pa se mu paše na nekoga stresti, ta nekdo si bila pa pač ti, ker si vprašala, nič osebnega, če bi kdo drug vprašal, bi pač nadrl njega.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Se čisto strinjam z Janjak. Venxa, to te je prizadelo, ker si se sama počutila krivo, da nimaš indeksa in ne ker te je profesor nadrl. Če bi imela malo samozaupanja, bi si rekla "kaj je to takega, če nimam indeksa, se zgodi.Ta prfoks pa je čisto zmešan, da se zaradi tega razburja, očitno ima probleme sam s sabo, to je njegova stvar ne moja". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Oho, Pujsa dočakala, da se je začel en ščit po dooooooolgem času tajat. Yesssssssssssssssssss . Dočakala kar sem že zdavnaj videla naprej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Oho, Pujsa dočakala, da se je začel en ščit po dooooooolgem času tajat. Yesssssssssssssssssss . Dočakala kar sem že zdavnaj videla naprej . Fino, fino, Janja Hihi jaz tudi svojega kar topim... hja je treba skočit pa plavat, drugega ni... če se za vsak korak bojiš, kaj bo prinesel, ne boš nikamor prišel in pol življenja zamudil Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Bravo Sončna, mislim da je tole ta glaven korak. Nekako trpimo, če smo sami zaklenjeni v stolp, neka čudna logika nas pa žene,d a to sami naredimo vnaprej . Ampak takile ukrepi te oropajo za oceane lepih trenutkov in računica je bolj slaba.... No kakorkoli, tele ščite odlagamo zaradi sebe in zase . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 bravo punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Janja, Amis, pa še za vse, ki vztrajno dan za dnem topimo svoje ščitke - Lep dan vam želim Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Srce se gibje. Ljubi, seva.Ščit je zapor!V njem srce umre. Stopimo ščite - počasi, da se srce navadi. Ko je srce odprto mu nič več nič ne more........postane pa vseeno spet ranljivo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ah ja, kaj čmo............haj lana1, sem te že skor dala med pogrešane Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ko pride do momenta, ko svojega partnerja zaradi smrti ali ločitve izgubimo, je naše srce običajno ranjeno. Potrebno ga je pozdraviti, kar pomeni doživeti jezo, odpuščanje in še vsa čustva, ki so potrebna, da jih obdelamo v obdobju žalovanja. Tako da postavimo ljubezen do partnerstva ki je za nami na posebno mesto v svojem , in ponovno odpermo svoje za vso ljubezen okoli nas. Če tega procesa ne damo skozi, se zna zgoditi, da v določeni fazi obtičimo za dolgo ali celo do konec življenja in si ustvarimo en ščit, ki nas ščiti nekako pred razočaranju, po drugi strani pa tudi pred ljubeznijo, ki je nekako smisel našega življenja. "John Gray" - to je nek povzetek njegovih misli, ni citat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ah ja, kaj čmo............haj lana1, sem te že skor dala med pogrešane ..ja, kaj čmoHoj, Amis, včasih samo berem Iz Grayevih, Hendrixovih, Pealleovih, Peckovih,...knjig, bi pa tudi že skoraj lahko doktorirala No ja, saj se topijo. Pooočaaasi. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.