Mick 20. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2004 Pa kak si lohk tolk egoist? Ve bi lohk mele 7 tipov mi pa ne 7 deklet...bemu. Se bi dalo zmenit vsaj za 6? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ko si že glih ti, bi ti dovolila še tri aja Poljubčke seveda Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 tule na lunci ni meja pri zapeljevanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 A ni to fino! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ...SAMO MOJ/A kar je itaq iluzija,vsak je vedno samo sam svoj in pika.drug drugemu se samo mickeno vsake tolko posodimo Včasih rečem - sam svoj in od vseh (kar seveda ni isto, da sem z vsemi , ali še huje - grem z vsako ) P.ko Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 zijo!se nova tukej pa me zanima ali mi kdo lahko kasen llep prijateljski verz napiše. lp Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Vse odhaja kakor tiha reka, le spomini zvesto spremljajo človeka. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Je tak Rachek!Kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Piko ti se hecaš.... po mojem občutku, maš kar dobro postavljene meje, pa ne sam pri trebuščku...... Lia, v vsakem hecu je nekaj resnice! (zadnje čase poskušam - čim večji hec, da bo tem več resnice)Poleg tega imaš kar dober občutek ;za meje se mi zdi, da jih imam dobro postavljene, le vsakemu ne pokažem, kje so. Pomembno se mi zdi, da vem za svoje meje, šele potem lahko kakšno podrem in jo postavim na novo, drugačno. Če ena stvar nima meje, nima oblike. Podobno se mi zdi pri čoveku. Tudi pri sosedih, ki nimajo definiranih meja, hitro pride do sporov. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Pa saj veš, če faušija bi gorela...kurilnega olja in ne drv ne bi več potrebovali! To je bila pa izjava tedna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Oprost, če pofirbcam, tist fotka na snegu je bila samo poziranje al to tud redno prakticiraš? Hahaha, ideja za tisto fotko je nastala, ko sem na Fotkah videl slikce raznoraznih modelov v kopalkah. Sem si mislil, kaj če bi dal jaz eno gor? Potem sem bil dva dni na morju in je bilo premraz za sončenje in iz tega ni bilo nič. No, in mi pade na pamet, slikca v gorah, na snegu, kot parodija na tiste običajne poletne. (Znam biti tudi ekshibicionist).Ko si psihično pripravljen, ne zebe nič. (Šele letos mi je namreč prvič uspelo, da sem se po savnanju potopil v škaf ledeno mrzle vode)Prijatelj, ki sem ga peljal v gore, je skoraj padel dol, ko sem mu omenil, da se bom slikal v kopalkah na snegu. (Meje...) Sicer sem imel idejo se slikati ponovno na snegu vrh Triglava, pa je zelo mrzlo pihalo, vreme se je slabšalo in sem jo odkuril navzdol. Še bolj slabe volje je bila punca, ko je videla, da sem dal fotko na net (tista je bila majčkena, štos je šel v en članek o izletu v www.gore-ljudje.net) - a da sedaj se pa kar ponujam naokoli? Poskusil sem ji razložiti, da ne vidim te meje, da se na morju lahko slikaš v kopalkah, v gorah na snegu pa ne. Prakticiram pa ne, haha, to je bil samo primer . P.S. Stanka ima delno prav. Ni bila sicer prav foto-montaža, bila je samo montaža, ideje in vsebine. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ah, ja....tako je to....Sama sem v življenju probala dve stvari, ki sta bili fantastični....Če ne bi že lani ugotovil, kako je fino stati bos ob avtu, ko pozimi prideš iz gore z vročimi nogami in se moraš sleči - preobleči v suho obleko;Tako da kar čutiš, kako ratuje voda pod nogami, se morda niti ne bi spomnil tega. Tistega drugega pa še nisem poskusil.P.S.Sprva sem mislil napisati - upam da nisi razočarana nad razlago,potem sem se pa vprašal - zakaj bi bila razočarana,haha, še natančneje, zakaj bi moralo mene zanimati, če si razočarana Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 jaz bi pa rabla en nasvet:imam prijatelja pa nisem sigurna da oba isto čutiva,kako naj to ugotovim? : tihareka Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 jaz bi pa rabla en nasvet:imam prijatelja pa nisem sigurna da oba isto čutiva,kako naj to ugotovim?Jah, lepo ga poglej, a ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja meja!Ja sure! Ehm, kaj je z njo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Ja, kje je tista meja, ko se še pustiš zapeljevati? In kje je meja, ko ti zapeljuješ? ....to je sedaj vprašanje, meja mora obstajati, okus pa tudi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Nasmiham se jaz njemu,pa tudi on meni,am pa dost globoke izjave ma...a mu je vseeno?lp Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 včasih me zmede da nič ne razumem........popolnoma nič! hm..ampk men je on kul,in ga ne bi zamenjala za drugega...je pa res da rabm mal zabave! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ....eh bo treba začet pozabljat...ko bi bilo to vsaj lahko... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja, kje je tista meja, ko se še pustiš zapeljevati? In kje je meja, ko ti zapeljuješ? Jah, dokler se jaz pustim ... ne vem, nimam je točno določene, delam po občutku. V bistvu sem že 2 leti samski in se mi sploh nikamor ne mudi, tako, da tega že dolgo ne prakticiram več ... :o|o: Sem iz vaje, bi se reklo ... oh, pa no ... vedno sem bil zelo sramežljiv ... nakladam nekaj ... No, ne prakticiram na debelih ženskah, takih, ki se fejst kislo držijo, mladih, zanemarjenih, ehm .. še kakšna lasnotst bi se našla ..... zadnje čase je aktualno tudi to, da ji iz ust ne smrdi po razpadajočih živalskih truplih ... Drugače pa je to vse, kar se razuma tiče ... ostalo opravijo občutki. Tukaj pa ni meja. Pred letom in pol je občutek rekel, da ne .. in rezultat ? Ne vem, ampak ni mi žal. Pa še parkrat ... ne ljubi se mi, sex za par mesecev, potem pa začneš ugotavljati, da si stopil na mino ... brezveze ... se raje delam nedostopnega ... V bistvu velja odgovor na obe vprašanji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Nasmiham se jaz njemu,pa tudi on meni,am pa dost globoke izjave ma...a mu je vseeno?Na to, ali mu je, ali mu ni, je težko odgovoriti. Recimo, da ga lepo gledaš in če on lepo gleda tebe (lepo je v smislu zapeljivo in nikakor ne "contra grdo") in stojita recimo meter narazen, lepo sproščeno skleni roke in se mu približaj na 10-20 cm in ga vmes ves čas glej v oči. Najbolje takrat, ko nekaj govori. Signal, kaj to pomeni, je zelo "močen" in takrat se bo pač moral odločit in boš videla, pri čem si. Če ne bo skapiral, te po mojem mnenju čaka nekaj zelo dolgočasnega. Pri meni recimo, bi to full palilo. Morda me bo kdo sedaj razglasil za nenormalnega, "but i don't care". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Pa še parkrat ..ne ljubi se mi,sex za par mesecev, potem pa začneš ugotavljati, da si stopil na mino. . brezveze .se raje delam nedostopnega .. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 HmMm...a je kej narobe če skor usazga pogledaš k gre mim tebe??...js si nemorm pomagat...pa če bi mi kdo znau odgovorit bi bla res vesela... JuAnA caRoLiNa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>HmMm...a je kej narobe če skor usazga pogledaš k gre mim tebe??...js si nemorm pomagat...pa če bi mi kdo znau odgovorit bi bla res vesela... JuAnA caRoLiNa... Potem pa ti vzame časa, ko greš v mesto, da prideš domov? Upam, da si doma na vasi, ker drugač zna bit problem to Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 No, potem sem jaz na boljšem, ne pogledam vsakega, samo tiste, ki so pogleda vredni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.