Skoči na vsebino

Kje je meja

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 103
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sva ze dva...

ok..cist iskreno.. dokler osebno ne poznam njegove partnerice in nimam ne vem kako dobrih odnosov z njo.. me ne gane...

uf, bom tole izjavo se obzalovala..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

aja, ja pa je razlika.. ce si zaljubljen ali pa bi samo ljubimkal.. ce bi ljubimkal.. se ustavis.. ker je prevec za izgubit...

ce si zaljubljen.. si ne mores pomagat... x;)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

x;)x Mick, to je pa težko vprašanje. Nekdo, ki je zaljubljen v svojega partnerja, se bo težko zaljubil v nekoga drugega.Če partnerski odnosi niso o.k. pa je človek toliko bolj željan nežnosti,zapeljevanja,flirtanja in ljubezni. x:Xx

Obstajajo pa seveda tudi taki, ki ne morejo brez (izvenpartnerskih) aktivnosti, (da ne bom rekla posteljne telovadbe, na to je alergična sanjalica), zraven pa prisegajo, da je njihov partner edini in da sex ni pomenil nič, ampak samo telesno sprostitev. Saj veš kaj pravi pregovor:Prilika dela tatu! Mislim, da težko nekdo reče za drugo osebo(pa četudi partnerja),roko dam v ogenj, da ne bo šel z drugim ali drugo! x;)x

Pa lepo se imej,se slišimo spet v ponedeljek! :2src:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ce si zaljubljen.. si ne mores pomagat... x;)x

... pri čem si ne moreš pomagat?...

vse skupaj malo kao "jest nč kriv" ... preložit odgovornost na nekoga ali nekaj drugega...

to, kar si naštel Mick, so samo izbire... nekdo izbere, pa reče, da se "je tako zgodilo"... drugega ne mika poseganje v tuje odnose... tretji pa se zavestno odloči, da tega ne izbere... in ljubezen in zaljubljenost pri tem nimata nič...

Mick...zanimivo vprašanje si načel... x^x

Mateja...popolnoma se strinjam s teboj.. x^x

Že v startu veš...da ni sam...zato se pač ne greš...ne začenjaš...potem se tudi zaljubiti ne moreš...vse ostane samo pri simpatiji...

Nikoli...nisem znala ...deliti nekoga...in si tega znanja tudi ne želim pridobiti...

Zanimivo...odlično...pa znam deliti sebe.. xrolleyesx ...hehe...to dela Venera v dvojčkih...(pa mam izgovor)...

Mene moški...ki imajo partnerja...resnega...ali malo manj resnega...preprosto ne zanimajo... :xx!:

In to je stvar odločitve v glavi... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Mene tudi ne... To ni varianta potem - me ze v startu ne zanima, kot pravi Astra...

Ni zelo zavestno tole ali krcevito, kao ker ne smem...

Preprosto me ne zanima... me ni tle v tej fori...

Pih... v bistvu. To pa ne... Jaz sem za onega namenjena, ki je zame namenjen.

To pa ni tip od ene bejbe tam... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sva ze dva...

ok..cist iskreno.. dokler osebno ne poznam njegove partnerice in nimam ne vem kako dobrih odnosov z njo.. me ne gane...

uf, bom tole izjavo se obzalovala..

Aliana

Tole pa ne razumem.. Hmmmm

Ce imas rad nekoga.. spostujes tudi tiste, ki jih ta oseba ljubi in spostuje. Ni nujno, da se z njimi striunjas, ampak spostujes jih.

Ce imas rada moza od nekoga.. a ni najmanj kar lahko zanj naredis to, da spoznas njegovo partnerico?

Ce bi moja pratnerica imela nekoga rada in bi z njim tudi ljubimkala.. bi si g zelel spoznati. Vsaj poznal bi ga rad.. ce ze ne bi mogla biti priajtelja iz nekaterih morebitnih njegovih vzrokov. Tko, ko ga srecas.. in ce ima cas gres na pijaco.. Mislim.. halo?! Ce ze seksa z "mojo" partnerico naj vsaj seksa kot moj prijatelj ne kot moj sovraznik.

Ce noces poznati te osebe, ki je verjetno krasna, ce je tvoj ljubljeni z njo.. potem je lahko motiv samo v obcutku krivde, slabi vesti, vkoreninjenih vzorcih parckanja. Vsi se imete radi.. samo vidve se pa ne bi smele imeti? Imejete se se vidve.. in lahko greste tudi skupaj na izlet.. na morje.. imate se fajn. Ce pa imajo vsi "svoje" partnerje.. potem pa s elahko vsi spoznate..

Drugace je vse skupaj umazano, zapackano, zlagano.. cloveka spravljas v nelagodno situacijo, kar pa n mores storiti tistemu, k ga resnicno ljubis. On ima recimo rad obe.. ti pa nje ne maras.. kaj naj zdaj on? Kako se naj odloci? Celo svoji pratnerki se ne upa povedati, da ima tudi tebe rad.. kako naj ji pove, ce je ti ne maras? Pa sploh nimas vzroka da je ne maras. Oziroma ga imas, ampak nima nic skupnega z njo.

A ne bi mogla nje objeti, iskreno, resnicno, ker ce ljubis "njenjega" partnerja potem ves, da je tudi njegovo ogledalo odsev njega. Kako potem ne mores objeti te osebe?

A ga hoces zase? Samo zase? Zakaj? Kaj ti bo, ce bo pri tebi v izlozbi. Postal bo lutka, postal bo neresnicen..

Lutko pa raje kupi v trgovini ali seks shopu. Tam prodajo ancke in ne vem ce so tudi tipe za napihnit ze naredili. Lahko pa predlagas.

Ejjj stavim.. za svojo glavo, ce hoces... da bi v primeru, da imas nekoga res rada.. se zaljubis in se totalno stopis vanj.. ce bi v tem primeru prisla njegova partnerka, ta objela in ti povedala, da te ima rada.. in je srecna, ce je lahko njen partner tudi s teboj, ki si cudovita oseba.. in tudi zato njen partner postane srecnejsi in polnejsi... stavim, da bi te to zlomilo. Nic drugega ne bi mogla storiti kot nemo obcudovati situacijo.. morda bi se zjokala.. dozivela bi premik zavesti.. dozivela bi globoko razumevanje..

Videla kje vse delamo ljudje probleme.. kako zelo smo egoisticni, sebicni in zelimo lastniniti in posedovati druge.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Tyazi...

ni blo iz prakse, je blo iz teorije...

Ja, mas prav.. se cist strinjam.. in sploh nisem razmislila tole... samo.. lahko da se motim, ampak se mi zdi, da je to zelo idealna situacija.. da bi me zenska, ki sem ji 'prevzela' tipa objela in mi rekla, da me ima rada... Bi bilo pa lepo...

samo ce bi svet takole deloval, bi bilo ful manj locitev in razocaranih, prevaranih zensk/moskih, kot jih je.. se mi zdi, da smo tako vzgojeni, da ce se ze spustimo v tako 'druzbeno neodobravano' zadevo.. jo rajsi skrijemo..

OK, si poskusam predstavljat tole.. se zaljubim v tipa.. on vame.. ampak ima ze punco.. in ima obe rad.. v tej situaciji grem jaz do zemske in jo hocem spoznat in bit prijatla z njo:''cau!jaz sem Aliana. hodim s tvojim tipom.. ves, obe naju ima rad.. pa ti si mi tud kul, a se dobiva kdaj na kavo?''... kaksna bi bla reakcija? vprasanje kje bi koncala.. v bolnici al na kavi s punco... x;)x

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Mogoce bi koncala v bolnici.. ampak splacalo bi se. Odpral bi oci nekaj ljudem.

Bolje kot ce pristanes v bolnici zaradi tezav na genitalijah, ki jih povzroca obcutek spolne krivde in obcutek da nekaj delas narobe. Ki je le obcutek, ampak resnicen obcutek. Ni resnicen v bistvu, zate pa bi bil resnicen.. toliko da ti lahko nacne zdravje.

Sicer pa bi v bistvu lahko on povedal soji partnerici.. in ona bi te pricakala.. Komaj bi te cakala.. x:px x:px

Seveda zdaj si je to tezko predstavljati.. ampak vcasih si je bilo tudi tezko predstavljati, da se vsedes na sedez in odpeljes...

Zacnes lahko ti.. nadaljeval bo drugi.. cez 10 generacij, bo to druzbeno morlano.. in vecina ljudi bo takih.

Ja...Mick...navdušen...ko pomisliš, da bi imel rad dve...pa bi one dve to sprejele...in prijateljevale...

Pa si enako navdušen...nad mislijo...da bi tvoja...imela še enga...si prepričan..da bi zmogel... x?x

Astra

Per aspera ad astra

Ja, Tyazi.. mas prav.. ce bom slucajno kdaj v situaciji.. bom poskusala tko razmisljat.. (ce pa v bolnici pristanem, pa pricakujem obiske!! pa rozice! pa tolazbo! x;)x )

Astra.. dobro vprasanje...

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Bobnar...ti me kr naprej določaš za škorpijonko..ampak jest samo tako delujem...ker sem samo asc sco...in če se kaj spoznaš...na astro...veš, da se počutim..v sebi drugače...

Jaz imam Sonce IN Luno...v raku...in prav vesela sem, da me mal ven vleče dvojčkasta Venera...ker drugače :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Cisto vsak to zmore, ko to ozavesti, razume in ko odpadejo vse balasti. Da nekaj VES ali ZMOREs ni potrebno nicesar dodati v SEBE.. samo osvoboditi se je treba raznih predstav, pricakovanj, vzorcev..

Odvrecu UM in dvigniti zavest. Odvrzi in vedel bos x!x

In da ne bom odprl teme.......koliko od vas je bilo vedno zvesto vsakemu svojemu partnerju......In koliko vas meni, je prepričanih, da so partnerji vam? Hi-hi......iskreno......Nima smisla, ne x;)x

Hoj Mick,

v teh časih res ne veš, kaj se bo zgodilo z razmerjem čez 20 let. Drugače pa ja, svojim partnerjem sem vedno zvesta in oni meni tudi (100 %). Če se pa zgodi, da postaja razmerje mlačno in ni več kaj za povedat, ne vem, ali ni potem čas za odhod???? ne vem zakaj vpletat druge z obeh strani..

x!x

Jaz bi v tem primeru potem začela razmerje z drugim in pustila prvega. Kajti drugega bi hotela samo zase. A ima to kaj zveze s škorpijoni?

Pa drugače sploh nisem posesivni tip. V razmerju pustim dihat, saj imam tudi jaz kakšne interese, ki niso skupni.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Tjazy!!! WB!!!

Hja Mick, *kaj* je to meja ? *Zakaj* je potrebna ? Jaz bi si postavljal takšna vprašanja .... x;)x

No moja *meja*, ali pa načelo je takšno: pusti tujo družino na miru in ustvari svojo. Če pa ti je nekdo, ki je že zadesen, všeč, pa mu daj to jasno vedeti, četudi veš, da pri njegovi zvezi ni vse vredu, ga pusti, da sam reši svoje probleme. Tako je najbolje za oba. x;)x

Mislim, niti na kraj pameti mi nebi priletelo, da bi se zaljubil v srečno poročeno žensko, matero 3eh otrok. V poročeno ? Tudi ne ... ampak, to je dejanje uma, ki nima nič z čustvi. :o|o:

PMSM. x:Dx

meje si človek postavlja sam. v vsem tem pa je treba vedeti, da fantje / punce pridejo in gredo, pravo prijateljstvo pa je večno.

dve stvari v zvezi z mano, sem že hodila s fantom, ki ga je ena čakal doma, nisem jo poznala, pa mi je bilo vseeno, tud enkrat drugič sem bila z enim, ki je bil zaseden, sam v tem primeru nisem vedela, ko sem pa izvedela, in punco še poznam, sem se pa ful sekirala. Ko tujci dobijo obraz je vse drugače.

kaj naj rečem, nočem drugem v zele skakat, ker nočem, da bi se mi to vrnilo in bi zaradi tega kdaj izgubila nekoga ki bi ga res ljubila. to je moj moto, ker sedaj tako ali tako imam enega, ki je čist dovolj, včasih še preveč x:Dx

druga stvar pa je, da ne obsojam tistih, ki pa to počnejo. (sam da ne počnejo meni, ker pol sem se sposobna tud fizično lotit koga - to vsake toliko časa prakticiram v sanjah x:Dx ) Zakaj pa v neosebnih primerih ne kritiziram? Držim se načela, iz zarečenga kruha se največ poje, pa tud ozadje vse situacije ne vem.

drugač pa bi babe al pa dece, ki delajo to zgolj zato, ker lahko, postavla pred zid in šus u glavo. x:Dx

aakhut,............. dober da si dec, x:Dx

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...