artem 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Zvestoba je nečloveška lasnost, lahko jo enačimo z nasilno odvzeto prostostjo.Ideologija ki širi tako razmišljanje ima od tega predvsem korist, kajti živi od trpljenja drugih...beh kje si, da jih malo... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 Nikoli še nisem hodila z nekom, ki bi bil že poročen ali ki bi z drugo hodil.In ne vem. če bi kdaj to storila, ker se mi zdi nepošteno... TODA:mai dire mai!Dogaja pa se mi, da se s fanti svojih kolegic zelo dobro razumem...bolj kot s samimi kolegicami...in to so nekatere kolegice že opazile...včasih sumim, da me zanalašč ne povabijo ven samo zaradi tega, ker so nekako ljubosumne...mi pa silijo neke frende od njihovih tipov...kao kako je ta fajn, kako je uni fajn, kako so vsi preklemano fajn...samo ker upajo, da bom preusmerila pozornost na nekoga drugega.Stvar je pa v tem, da ne dajem posebne pozornosti nikomur.Sem samo prijazen človek in okrog sebe imam rada prijazne ljudi. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Ohhhoooo Yoko, upam da nisi ena od tistih parazitk, ki iz same faušarije zapeljejo tipa, samo da razdrejo srečno vezo in prijateljstvo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Ohhhoooo Yoko, upam da nisi ena od tistih parazitk, ki iz same faušarije zapeljejo tipa, samo da razdrejo srečno vezo in prijateljstvo.NE SKRBI VOLKEC, NISEM PARAZITKA x!x ...to pa zato, ker se poskušam vživet v vlogo prevarane žene ali punce x!x Paraziti so zame zelo kruti in premalo čustveno inteligentni.2. stvar pa je, da nisem faušna nikomur in nisem nikoli bila.Zakaj bi pa bila? Srečna sem, če so drugi srečni...na žalost obratno pa velikokrat ne velja, ...3.stvar:V takih položajih gre samo za prijaznost. Ne pretvarjam se in ne delam razlik med vezanimi in nevezanimi tipi kar se tiče prijaznosti. Takšna pač sem. In prijazna bom še naprej, ker to cenim. Bye, bye, Wolfie, Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Upss pa saj nism nč hudga mislu xfijux , sm mislu tko bl hipotetično, če bi blo a ne . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Ohhhoooo Yoko, upam da nisi ena od tistih parazitk, ki iz same faušarije zapeljejo tipa, samo da razdrejo srečno vezo in prijateljstvo.NE SKRBI VOLKEC, NISEM PARAZITKA x!x ...to pa zato, ker se poskušam vživet v vlogo prevarane žene ali punce x!x Paraziti so zame zelo kruti in premalo čustveno inteligentni.2. stvar pa je, da nisem faušna nikomur in nisem nikoli bila.Zakaj bi pa bila? Srečna sem, če so drugi srečni...na žalost obratno pa velikokrat ne velja, ...3.stvar:V takih položajih gre samo za prijaznost. Ne pretvarjam se in ne delam razlik med vezanimi in nevezanimi tipi kar se tiče prijaznosti. Takšna pač sem. In prijazna bom še naprej, ker to cenim. Bye, bye, Wolfie, Yoko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 mick zacheu presenechat VSAKA ZAMUJENA,NE VRNE SE NOBENA... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2003 Nerad zamujam ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 PRIDEN Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Haha to je tema.... jeah, Ok hm zapeljevanje ja, ženske ki so zasedene so pač boljše... ampak kot pravijo moji prijatelji tudi ostale niso slabe... hehe, ampak pri mojih letih še niso poročene in nimajo otrok... eno poznam ki je kakšen mesec živela na koruzi... čerpav to najbrž ne šteje.... hehe, tako da recimo brez meja, prva meja se pojavi prijateljstvo, če je v zvezi s tvojim prijateljem, ne potem ne tikaš, res vsaj zame pride to povsem naravno, tako da to je resna ovira,... sicer pa jih ni... razlika med zaljubljen ali ne, hm ja v bistvu precej velika, v mojih omejenih izkušnjah.... mam veliko več sreče s tistimi v katere nisem zaljubljen, morda zato ker če nisi zaljubljen ti ne pomeni dosti zavrnitev, in jo pozabiš... sicer pa je stvar malo hujša, sicer pa ja ljubezen more bit, to je tista stvar ki jo iščemo ja? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Mislim, niti na kraj pameti mi nebi priletelo, da bi se zaljubil v srečno poročeno žensko, matero 3eh otrok. V poročeno ? Tudi ne ... ampak, to je dejanje uma, ki nima nič z čustvi. :o|o: PMSM. ...srečno poročeno žensko ali moški...-beseda srečno je precej relativna-, sicer pa, če si človek ne upa priznati čustev do nekoga, ki je "vezan", dela škodo predvsem sebi in tistemu, ki mu jih ni priznal.Um res nima nič opraviti s čustvi,je pa včasih prav fajn izgovor in izhod v sili. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 In to je stvar odločitve v glavi... AstraA ne Astra, kako je lahko um fajn izgovor in izhod v sili Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Odvisno.Sama ne bi opazila, da sem prevarana, razen če bi ga dobila ravno na delu....pa še potem bi menda se spraševala kako je kaj takega sploh mogoče . Je pa potem finta, ker je za njega višek vsega že pogovor s kom. Menda preveč dolg in globok pogled - blabla....Kdaj se ustaviti? Kaj vem....ko ti vest dopušča. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Ja, zagotovo je to nesigurnost partnerja. No ja glede na to, da sem na to temo še med pritlikavci (najbolj mojega dela sebe ne morem talati naokrog), se držim tega, da tisto kar se meni zdi sprejemljivo je sprejemljivo, ne glede na vse ostale kriterije.. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 a obstojajo she kaki drugi kriteriji,razenLASTNIH? -ovi so chist extra Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 a obstojajo she kaki drugi kriteriji,razenLASTNIH? -ovi so chist extraSeveda, tvoji, prijateljevi, partnerjevi, moralne norme,.. najbolj fleksibilni so seveda ta hudičevi.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Phah, sledi srcu pa bo, če pri tem koga prevaraš, si zvest vsaj sebi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 izkushenj k Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Ali tukaj govorijo izkušnje? nebi reku hehe, ampak morda pa le Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 TjazY in Sanjalica, strinjam se z vama, kar vsi bi imeli partnerja za lastnino in ne kot za enakovrednega življenskega sopotnika. Nisem nikogršna lastnina in tudi nikogar ne lastninim razen svoje bajte! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 http://www.astrologija.org/forum/index.php...n+ne+pozna+meja Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Sledit umu ni enako sledit srcu, kot tud ni enako sledit k***u al pa p***i.Zato pa smo si različni. To je tko če hočete kao v horoskopu sonce, podznak, luna.. enim neki prevlada drugim kej drugega.. tretji majo vse bolj uravnoteženo....Eni rabjo potrditev večkrat, predvsem različno, pa da je mal adrenalina, drugi jo imamo dost tisto doma.Škoda le, da nimamo štempla na čelu, pa bi se enaki z enakimi pečal. Pol se pa kaki taki svobodomiselni spravjo z unimi bolj zadrtimi, pa pol ko zaljubljenost mine in je čas da se ljubezen poglobi zarad dolgočasja začnejo za drugimi pogledovat, ne da bi svojim povedal prej al zdej kak si oni life predstavljajo. A ne? Poznam take svobodomiselneže, sam uni najdražji pa nimajo jajc povedat, pokazat kaj so v resnici. To je pa grdo. Pa zasedene ženske in moške se je za izogibat. Kaj boš z njimi? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Pa zasedene ženske in moške se je za izogibat. Kaj boš z njimi?Kako pa veš,da eden izmed teh"zasedenih" ni ta "pravi" zate oziroma če drugače postavim tezo;kaj če se na smrt zatrapaš v enga izmed "zasedenih"? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Zakaj bi človek v težave silil? Če je zaseden, očitno da ni pravi? Tko ko en (trapasto sicer, ko je vse OK z njim pa ti fris ni lep, se menda zato ne bo šel plastične operacije???) Men je zasedenost tko kot lepotna napaka. Napaka pač. Tko ko pr kterem najdeš vse super, samo 1 stvar te moti, pa ti ni pol OK, tko je pa s tem. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Če je zaseden, očitno da ni pravi?Precej razumsko gledaš na to.A če bi bil tvoj zdejšnji dečko, preden bi tebe spoznal že zaseden,a bi ga potem že v osnovi skenslala?Hm,hm,...potem nebi užila tega,kar sedaj uživaš,.. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.