mushi 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 To so pa izkušnje aquarius.. Pa se na napakah največ naučim. Sej sem zdej v eni temi to napisala (Temna skrivnost s svetlo piko). Sem bila enkrat na koncu veze z bivšim (konec veze zarad nenehnega podjeb... z njegove strani, pa se je ljubezen v sovraštvo že skor sprevrgla).. V glavnem takrat sem spoznala nekoga, ki je bil tko ko moja duša dvojčica, isto je razmišljal, privlačila sva se.. pa zaseden je bil.. V glavi je mešalo.. Nič se ni zgodilo, je bilo čisto na meji.. pa mushi pejt z mano sem, pa mushi tja, pa kok te pogrešam ko te ne vidim, mesidži kr naprej.. pol pa sva se z bivšim razšla.. se je potegnil nazaj kot kača.. bil je zaseden pa mel je otroka in želel ga je srat z mano. Jst pa ko moram vse počet tko ko je prav, pa tud drugače z bivšim nisem mogla več bit, sem pač vezo razdrla, že zaradi vsega kar je bilo narobe med nama..No izkušnja taka da se zasedeni/zasedene radi igrajo, pol imajo pa zasilni izhod joj veš ni to primeren čas, al pa že kej...Redko kdo je tak, ki je pravi. Razen mogoč če nima otrok. Pa še taki so pol zmedeni, al bivša al nova, al tretja.. Najboljša osnova za vezo je samski človek, ki je že neki časa sam, se pravi da je prebolel prejšnje razmerje in je 100% pripravljen se zaljubit in začet nekaj novega..Zame, ko polovičarstva ne prenesem. Izkušnje so najboljši učitelj. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Najboljša osnova za vezo je samski človek, ki je že neki časa sam, se pravi da je prebolel prejšnje razmerje in je 100% pripravljen se zaljubit in začet nekaj novega..Podpišem Samo ljudje, ki smo sposobni biti sami, smo sposobni biti z nekom skupaj. Po mojem skromnem mnenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 Pestro, ni kaj.Tvojih izkušenj nimam namena spodbijat,...definitivno pa bo tvoja zdejšnja veza dosmrtna. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Aquarius, da bi se ti besede pozlatile.. Al provociraš? Sej pravim, vse se lahko zgodi, a veš.. Nagnjenosti k flirtu pa prirojene al pridobljene nimam. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Evo, imam že zlat jezik .Sicer pa,nikoli ne reci, nikoli. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. avgust 2003 Prijavi Deli 8. avgust 2003 Jaz mislim, da ''erotika'' med moskim in zenskim svetom deluje stalno. Nekateri to imenujejo flirt ali karkoli pac ze. Dogaja se v sluzbi, v lokalih, na potovanjih, na plazi.To je naravno, nekdo nam je simpa, drugi ne, nekateri kaj recejo drugi stvari prepustijo domisljiji. Po izpovedih mojih prijateljev in znancev se stalno nekaj dogaja seveda vecinoma samo v domisljiji. Presenecena sem bila nekajkrat kako moski znajo biti neposredni, moski-moskemu, prisostvovala pogovoru in slisala na svoja usesa, to pa zato, ker so bili prepricani da ne razumem njihovega jezika (dogajalo v tujini). Enkrat so naju ''obdelovali'' s sestro, pa so bili vsi ze zasedeni in jaz sem se samo rezala in sestri prevajala, kaj so govorili o naju, prijatelj, ki je vedel da razumem tudi ni rekel nic. Na koncu vecera sem jim servirala par bombic in so bili kot poparjeni, ko so postekali, da sem jih vse razumela....v bistvu se neskoncno zabavam v teh situacijah, ker jih tako vzamem, kot komedijo. To me mal spominja na film kjer Mel Gibbson slisi zenske misli-le da so tukaj besede res izrecene. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Contess, brzdat nagon Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 naj vrže kamen tisti,ki je brez greha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 lia z Mickom pa treba nežno, vsake toliko si ga drznem zapeljevat... toliko, da začuti svoje navidezne meje Micken že dolgo ti nisem poslala nobenga Eto ga: sej vem, da te je že abstinenčna kriza grabla Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 kriza Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Tezko vprasanje.Ni se mi zgodilo, da bi bila "zaljubljena" moza,fanta,ljubimca od prijateljice...ce bi bila, se bi pa najbrz zadrzala...ne verjamem, da bi hotla narediti stalo zaradi mojih hormonov in zmedenih custev.Ne vem...ampak vedno sem bila s tipi, za katere sem vedla, da so frej...tudi, ce se za koga zanimam, se hitro pozanimam, ce je frej...pac... porocenih pa nism "pecala"...ne vem, pac sem malce previdna in gledam na okolico.Nedolzno flirtanje? Ah, s kaksnim simpaticnim..ce je sam zabava...why not? Mogoce bi drugac razmisljala, ce bi se zdej v enga zasedenga do uses zaljubila...zato, nikoli ne recem nikoli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 kriza Kriza je dobra za razvoj res je...nimam komentarja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Meja ? Odvisno od posameznega primera.... 1001 varianta....Koliko ljudi, toliko odnosov, toliko primerov....Kar je za enega rešitev , je lahko za drugega poguba!Meni se je namreč visoka morala sesula in vidim v okolici samo še dvojno moralo, kar je enim dovoljeno, je drugim prepovedano... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hm, mislim, da sem vedno tak, razen včasih na določenem delu telesa. :Ne mores da ne bi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Moč ti lahko škodi....Če ne znaš z njo delat, se lahko sam razsuješ ....Mislim, da delujemo vsi na osnovi- akcija reakcija.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Jaz niti ne mislim pametovat.Da ni ovir za samske? Pri meni so, ceprav sem spet samska. Pac neke vrednote, ki si jih clovek postavi sam zase. Osamljena? Ne...pravzaprav oddahnjena...Ampak, ker sem ze marsikdaj popapcala zareceni kruh, bom tiho. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 je meja ali presodek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ne...pravzaprav oddahnjena... vem, da niso osamljeni, ampak jim paše bit tak..nikol ne veš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Zase osebno lahko recem...da po taki razvezi s tipom ( kreganje, naprej metanje in potem je se hotel nazaj), sem si oddahnila in mi je trenutno cisto lustno... Seveda, da nekaterim pase. Pac ni nujno, da si vsak trenutek svojega zivljenja lahko srecen samo, ce imas "boljso" polovico....100 ljudi, 100 cudi.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 To pa ni tip od ene bejbe tam... (v smislu da fliratamo z nekom ki je že od nekoga drugega) rabljena roba... v bistvu delimo svojo energijo tudi s tisto tretjo osebo ko se vmešamo v takšnen odnos. ajaj- sem zabluzila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 kako že tisto gre: IGRE BREZ MEJA... tud proti trikotnikom, preveč so oglati Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 juj ka me tak maltretirata vijadva Štajerca v toti vročini Ja, tak je,da če so trije imamo ušpičene ogle,in to še posebaj, če sami znotraj sebe ne znamo živet v spirali (vedno višje k boljšemu jazu stremljeno) No, itaq smo vsi eno, ena in ista energija,če bi vsa bitja na Zemlji v istem času meditirala na isto temo,recimo temo ljubezni, bi spremenili svet! tak, da te igrice meje so tanke... ponekod je to čisto normalno, harem del kulture,drugod tabuji Zadovoljna? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 ajaj- sem zabluzila Ehm, ta forum pa je namenjen čemu že ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hitr povejte ktera stranka ma harem v programu ....bom takoj vedu koga volit. a tak harem, kjer ima ena ženska 7 moških? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 nič obratn, heeeee, nič spet smo pr egu.... SAMO MOJ/A kar je itaq iluzija,vsak je vedno samo sam svoj in pika. drug drugemu se samo mickeno vsake tolko posodimo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.