Skoči na vsebino

Napoved za 30. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2003/teden30.php"][b]Napoved za 30. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. julij 2003[/b] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Evo - moj predlog:

ponedeljek, torek, sreda dopoldan čvekamo bolj poslovno :vio:

vse tri dni pridno prispevamo donacije x:)x

zvečer smo te dni na LF bolj kulturnoumetniški x:Dx

v četrtek, petek itd... pa ... klasično žurersko dalje x8Dx x:Dx

Joj, Tina... jaz pa gledam - kaj, sta?? x?x :eek:
Saj je krajec... nic jasno, skratka...
Zdaj pa vklopila... x:Ix
Ja, frke, frkice...
Pol si pa tolk bolj happy, ko spet dela... x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh... si me pa fino spomnila... x:Dx
Ze v postelji me stiska, ko vem, da moram napisati ful tehle napovedi - da bodo na broju, za vsak slucaj, zdaj se priblizuje D day...
Ja, kulturnoumetniski.... res se je ful dogajalo, meni pa je zal, da nisem izkoristila tako dobrih dni kot tudi dejansko dobrega filiinga za tole - bila prevec utrujena pa prevec drugega...

Donatorstvo? A sem sploh napisala to v napovedi? Mislila pa res sem tudi take stvari, s cimer seveda ne mislim samo doniranja LN-ju, pac pa tudi splosno, dobrodelnost in vse...

Pri teh napovedih se veckrat energije 'prenesejo' v drugi teden... recimo: pri nas je teden omejen z nedeljo, potem je nova napoved - veckrat pa je tako, da se dolocene zadeve manifestirajo se prihodnji teden...
Zadnjic sem samo 'cakala' (prejsnji teden), kdaj se bo kaksna ladja potopila ali kaj takega, ko so bili taki aspekti.
Res je nekdo utonil, a sem mislila, da bo kaj bolj... masovnega...
No, pa je v tem tednu neka ladja se potopila - izgubila, pravi mama...

Zelo mi sede prehod Sonca v Leva - 23. je res bil cisto poseben dan.

Aja, Mateja - 'dolgujeva' porocilo tamle v Sponzorje... nimam vsega infota na broju, potem pa ne dodajam, ker imam tak sistem, da ko dodam nove, potem se izracunam in vse in dodam se v sponzorja, pa da se mi sistemcek kaj ne pobrka...
Cez vikend dodam, hvala ti pa za vse. x:)x

Skratka - nisva se naredila neumne ali kaj - samo ne stignem tega dat gor, ker nimava vseh post doma...
Itak bova zdaj zdaj imela SKB net. :)

Picasso

Marsa, ce nimaš vse "na broju" pa Matejo na pomoč pokliči. Saj tršica matematike pa ja zna računat, pa seštevat, pa ... . x;)x

x:Dx
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Tina - nimam vse na broju v smislu, da so racuni pri tasci... na sedezu pac... x;)x
Nimam na broju - nimam doma.
Ko pa je na kupu, pa za tole ne rabis biti ravno trscica matematike; da 294.000 dodas 6 jurjev... x;)x

Sicer pa se pridruzujem - jaz in finance... :wacko:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...